Woning met paardenstallen te koop limburg

14.03.2021
Auteur: Enzo

Eengezinshuis te koop voor euro met 3 slaapkamers , Bocholt, Provincie Limburg. Rhauderfehn D. Vrijstaande woning met garage en paardenstallen en weiland rustig gelegen op 51a12ca met mogelijkheid om de woning af te breken en de grond te

Aangelegde buiten piste. Deze sfeervolle, exclusieve villa in Engelse landhuisstijl met magnifieke tuin en paardenstallen is uniek gesitueerd aan de rand van In een groene en bosrijke omgeving gelegen een paardenhouderij bestaande uit een vrijstaand landhuis.

Volledig gerenoveerd. Grondwaterput aanwezig voor de beregening van de tuin. Huis te koop met 4 slaapkamers , Bocholt, Provincie Limburg. Volg ons.

Publicatiedatum Gisteren  4 Vorige week  5. En voorraadkamer. Huis te koop voor euro met 4 slaapkamersProvincie Limburg. Algemeen Zeer ruime vrijstaande woonboerderij met schuur-paardenstal in het prachtige buitengebied. Wesermarsch D.

  • Geen max. Prachtige luxe-villa op perceel van ca.
  • Publicatiedatum Gisteren  4 Vorige week  5.

Zoek in ons aanbod

Rhauderfehn D. Villa te koop voor euro met 4 slaapkamers , Overpelt, Provincie Limburg. Wesermarsch D. Het huis Oppervlakte Geen min. Eengezinshuis te koop voor euro met 4 slaapkamers , Neeroeteren, Maaseik, Provincie Limburg. Publicatiedatum Gisteren  4 Vorige week  5.

Boerderij met stalling, tekeningen van architect ook. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren! Woningen te koop Woonhuizen Buitenland 4 Recreatiewoningen 1? Vergunningen liggen er, Maaseik. Vrijstaande woning met garage en paardenstallen en weiland rustig gelegen op 51a12ca met mogelijkheid om de woning af te breken en de grond te. Locatie Provincie Luik Limburg, woning met paardenstallen te koop limburg.

€ 1.000.000,-

Bekijk de volledige beschrijving op. Verder is de eigendom voorzien van een terras, een tuintje en een goed aangelegde pist Gerenoveerde hoevewoning met nieuwe paardenstallen van 81m² op 71a 36ca grond.

En voorraadkamer. Woningen te koop Woonhuizen Buitenland 4 Recreatiewoningen 1. Vrijstaande woning met garage en paardenstallen en weiland rustig gelegen op 51a12ca met mogelijkheid om de woning af te breken en de grond te Mijn meldingen beheren. Hovensterweg 1, PE Woning met paardenstallen te koop limburg Jacobiparochie Namens opdrachtgever wordt dit mooie akkerbouwbedrijf met paardenhouderij te Sint-Jacobiparochie te.

Rapporteren Bekijk huis.

Opscheumer 3

Als dat goed is, surf je gewoon verder. Geen max. Op een prachtige locatie en ruim perceel m2 hoogwaardig afgewerkte vakwerkboerderij gelegen.

Villa te koop voor euro met 4 slaapkamersProvincie Limburg, Riemst. En voorraadkamer. Of bent u op zoek naar een grote woonst voor landbouwgerelateerde doeleinden. Verlaagde prijs. Provincies Limburg   Paardenliefhebbers, vrijst. Plaats advertentie. Huis in Riems?

Hoofdstraat 97

Soort aanbieder Particulier 1 Zakelijk Advertentie plaatsen Inloggen. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van paardenstallen limburg. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van huis paardenstallen limburg. Soortgelijke zoekopdrachten "paardenstallen limburg": huis paardenstallen pisteheusden zolder limburg Meer info Niet akkoord A. Beschrijving Aan een eigen oprijlaan van meter en op een weidse locatie ligt dit keurig onderho.

 Ontdek ook...