Whatsapp media overzetten van ios naar android

14.03.2021
Auteur: Douglas

Dit artikel zal je per besturingssysteem laten zien hoe je je  chatgeschiedenis overzet. Natuurlijk heb je ook WhatsApp voor je Mac , maar die app werkt alleen maar als je iPhone in de buurt is.

Je vraagt je natuurlijk af hoe je je gesprekken en media overzet naar je Android-telefoon. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.

WhatsApp downloaden voor Android: alles over installeren en instellingen. Erik 16 april om is het mogelijk om ook alleen whatsapp op slaan op de icloud? Alvast bedankt.

Maak een reservekopie van je WhatsApp met je oude iPhone. Graag uw advies hierover waarvoor mijn dank. Contacten zijn ook in WhatsApp zichtbaar mits de contactpersoon een WhatsApp account heeft. Voer je telefoonnummer in. Klik op "extract" en bewaar het bestand in een map op je computer.

WhatsApp gesprekken overzetten iPhone/iOS

Dit computerprogramma is in staat om de hele iPhone back-up op te breken in kleine stukjes zodat je alleen de voor WhatsApp belangrijke gegevens meeneemt. De meeste gebruiksvriendelijke manier van sim gegevens overzetten is het exporteren van je contacten van sim naar telefoon, in dit geval de iPhone. Tik op 'Instellingen' en hierna op 'Chats' en 'Chat back-up'. Workshops Door Koen van Ekeren 3 september 2 min. Of wil je echt alleen alles van WhatsApp opslaan in iCloud en de rest niet?

Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld staat.

WhatsApp maakt nu eenmalige een back-up. Hier was ik al een tijdje naar opzoek. Ga naar 'Instellingen'. Wazzap Migrator Productiviteit.

Of is hier een ander probleem? Mijn account Blog Inloggen. Om te zorgen dat we Kieskeurig.

Heb je al een nieuw Android toestel aangeschaft? Nu moet je nog alle overige apps overzetten, Instagram en Facebook? Geplaatst in Nieuws door Telefoonwereld. Bevestig wachtwoord. Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken Back-up maken van je WhatsApp Heb je al een nieuw Android toestel aangeschaft.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

Helaas, want dit is een saaie en tijdrovende klus. Of heb je nog een oudere back-up op een SD-kaartje staan en wil je deze in je nieuwe WhatsApp? Gebruikersnaam of e-mail.

De Wazzap migrator app leest de sd-kaart en kan de WhatsApp chat herstellen. Heb je liever niet dat je gesprekgeschiedenis online komt te staan. Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Zoek: Whatsapp media overzetten van ios naar android. Doe je je iPhone weg en stap je over op een Android telefoon. WhatsApp synchroniseren op meer apparaten WhatsApp is momenteel gekoppeld aan je telefoonnummer, daarom kun je het nu nog uitsluitend op je iPhone gebruiken.

Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen. Check onder het kopje 'Google Drive instellingen' welk account gelinkt is met je WhatsApp-chats en kijk of de optie 'Back up maken naar Google Drive' ingesteld staat op 'Alleen als ik op 'Back-up maken' tik' ingesteld toet toet auto treinstation handleiding.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Kies een gewenste en de gegevens worden opnieuw gesynchroniseerd. Selecteer het systeem waarop je computer draait en start het programma. Kies vervolgens voor "chatinstellingen" en druk vervolgens op "reservekopie".

Dit bestand sla je op let goed op waar. Ik heb op twee Iphones WhatsApp gesprekken van het zelfde account en hetzelfde telefoonnummer. Dit doe je op de volgende manier: Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.

 Ontdek ook...