Wat als je door de pil heen ongesteld wordt

08.03.2021
Auteur: Chiem

Het is niet echt rood, maar meer bruin wat eruit komt. Het is natuurlijk wel vervelend, misschien eens contact opnemen met je huisarts hierover?

Lees voor. Is het mogelijk dat als ik nu een stopweek inlas en dan daarna aan een nieuwe strip begin, de menstruatie op is gehouden?

Wat is het Wat is tussentijds vaginaal bloedverlies? In de stopweek verlies je wat bloed. Anoniem , Als ik de pil doorslik, ben ik dan beschermd tegen zwangerschap?

En hoe zit het dan met de resterende pillen uit de strip? Altijd op hetzelfde moment word ik ongesteld. Maar wanneer start ik dan weer met het slikken van de pil. Pauliehoe komt dit. Stopweek overslaan of verkorten.

Het is dus raadzaam toch te stoppen met de strip begrijp ik uit het artikel?

Oorzaken van een doorbraakbloeding

Reactie infoteur , Hi, ik zou dan even contact opnemen met de arts die de spiraal heeft gezet, succes! Een url mag maar 1x worden gebruikt. Maar als ik dat word kan ik dan gewoon een stopweek van 7 dagen inlassen en daarna verder gaan met mijn strip waar is was gebleven of is die dan niet meer veilig?

Ook heb ik af en toe kramp in mijn buik onder mijn navel, maar dat zijn denk ik mijn darmen. Hoe lang ben je al aan de pil?

De pil is betrouwbaarder als je de stopweek verkort tot 4 dagen? AnoniemVorige week donderdag was mijn strip op. Misschien heb je een zwaardere pil nodig! Kies een pil die bij je past. Nu heb ik echter al 7 dagen last van bloedingen helderrood en redelijk hevig waar ik meer last van heb dan van mijn menstruatie krampen, hoofdpijn. De dag erna kreeg ik een bloeding!

Bij welke doorbraakbloedingen is de pil mogelijk minder betrouwbaar?

Ben ik nog steeds beschermd op zwangerschap indien ik stop met de pil nu? Maak je je zorgen? Niet super fel maar wel vervelend. Is het veilig als ze nu stopt?

Meestal wordt er dan een kweekje gemaakt om te kijken of het een SOA kan zijn. Weet jij het antwoord. Voor een goed advies hierover zou ik even contact zoeken met je apotheek. Reactie infoteurwat vervelend.

Nu ben ik vandaag ongesteld geworden terwijl ik over 2 dagen mijn laatste pil heb.

Britt Talk over de pil

Via "Cookie Instellingen" kan je zelf ook instellen welke cookies worden geplaatst. Plaats reactie. Wat is het Wat is tussentijds vaginaal bloedverlies? Anoniem , Ik heb de pil 2 maand geslikt. Nu kreeg ik 4 dagen geleden buikpijn en heb ik elke dag de hele dag door een beetje bloedverlies.

Ik slik de pil nooit door. Registreer je gratis. Verschillende soorten en merken Er zijn verschillende soorten pillen met verschillende namen. Uitleg 2. Reactie infoteur. Wat moet ik nu doen. Vraag volgen.

Fabels over de pil doorslikken:

Ik heb nog ongeveer een week over aan pillen in mijn strip. Maar ik ga dus op vakantie en wil niet ongesteld zijn maar straks ben ik dus ongesteld op vakantie alsnog want m'n pil eindigt dan als ik op vakantie ben en de laatste paar dagen zou ik dan ongesteld moeten zijn en dan misschien weer een hele maand. Daarnaast doen mijn maandstonden veel pijn en komen ze op de meest onmogelijke momenten. Ik maak me namelijk nu erge zorgen erover.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Hiervoor verzamelen wij en derde partijen informatie over gulden biljetten inwisselen bezoek en aan onze website. Nu heb ik stress omdat ik bang ben om zwanger te zijn omdat ik een doorbraakbloeding heb ik heb dat nooit gehad.

 Ontdek ook...