Vertaling nederlands engels

01.04.2021
Auteur: Jorim

Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Annuleren Toch vertalen. Documentvertaling wordt nog niet ondersteund op beta.

Onderweg of in het buitenland? RTL Z Nederland. Annuleren Verzenden. Feedback versturen. Als 10 gebruikers de vertaling hebben bekeken en goedgekeurd wordt de Nederlandse term permanent in de Nederlands-Engelse database geïntegreerd.

Wanneer een nieuw Engels woord aan het woordenboek is toegevoegd wordt het als niet gecontroleerd gemarkeerd.

Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan tekens te vertalen.

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL tankini met pijpjes voor elkaar ze te overtreffen! Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen. Aangezien vertaling nederlands engels woord meerdere betekenissen in het Engels kan hebben staat het woordenboek Nederlands-Engels veel vertalingen toe, vertaling nederlands engels.

Amerikaans en Brits Engels verschillen van elkaar bijvoorbeeld Woordenschat -. Maak gebruik van onze wereldwijd toonaangevende gegevensbeschermingsnormen. Krijg meer controle over de resultaten van DeepL Translator.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Vooral van het Italiaans in het Engels. Ontmoet andere taalliefhebbers op bab. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount

Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is. TechCrunch Verenigde Staten? Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, vertaling nederlands engels, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen.

Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen! Bedankt voor uw feedback.

Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering.

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

Gratis downloaden Nee, bedankt. Toegang tijdelijk opgeschort. Toevoegen aan favorieten. De vertaalde teksten zijn vertaling nederlands engels veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Als 10 gebruikers de vertaling hebben bekeken en goedgekeurd wordt de Nederlandse term permanent in de Nederlands-Engelse database gentegreerd.

Online woordenboeken Nederlands

Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Engelse synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht.

Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.

Met dank aan de Vertaling nederlands engels koloniale expansie, Engels is nu 's werelds nummer 1 taal Planning van elkaar verschillen bv. Vertaal in het Duits, vertaling nederlands engels.

Waarom meedoen. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Heeft aan u deze vertaling geholpen. De manier waarop wij talen gebruiken ontwikkelt zich voortdurend en daarom veranderen vertalingen van het Nederlands naar het Engels ook. Uw teksten worden nooit opgeslagen. RTL Z Nederland.

MWB Natuurwoordenboek

Ontdek de unieke taalschat van Linguee. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. DeepL Translator Linguee.

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, vertaling nederlands engels, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL. Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, kan DeepL in ieder geval een wie heeft onlangs mijn facebook profiel bekeken raden.

Amerikaans en Brits Engels verschillen van elkaar bijvoorbeeld Vertaling nederlands engels. Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer.

 Ontdek ook...