Van den born autos

05.04.2021
Auteur: Teunisje

Snelle afhandeling. Citroën Berlingo 1. Klijn uit Prinsenbeek.

Er was iets kleins aan me auto , hiervoor deden ze me bellen om me akkoord te vragen. Ik had graag gezien dat wij er samen konden uit komen hoe het kon dat er een verschil zat met meting. Wordt afgeleverd met een onderhoudsbeurt.

Ontvang dagelijks het laatste Management nieuws Ongeldig e-mailadres. Hyundai ix20 1.

Een puntje van kritiek! Faillissement voor drie Leendert van den Born-vestigingen De hoofdvestiging in Breda is niet failliet, van den born autos. Ook online is bij Nissan geen uitleg voorhanden. Wij zijn goed geholpen door het personeel van Leendert van den Born Onze ervaring met jullie personeel vinden wij erg goed. Opel Astra Wagon 1.

Twee au­to-inbrekers (18 en 21) op heterdaad betrapt in Tilburg

Goed Goede onderhoudsbeurt. Prima service Volgens afspraak verlopen. Wordt afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuw. Prima geregeld en een goede leenauto meegegeven Prima geregeld en een goede leenauto meegegeven. Top De apk keuring verliep goed.

Omdat er niet mis was met de auto en ook na reparatie te vinden was. Leggen alles goed uit.

  • Weten waar ze het over hebben Ik kwam binnen en werd vriendelijk te woord gestaan. Leendert van den Born stond op plek 60 in de Automotive Dealerholding Top
  • Erg tevreden over de afhandeling en het proces van proefrit tot koop. Evert Jan Stagge chief commercial officer Openclaims.

Wij waren al blij met een Qashqai en nu weer. Goede service en vriendelijke mensen Vriendelijk mensen. De Bredase-hoofdvestiging van het bedrijf maakt geen onderdeel uit van het faillissement, van den born autos. Deze tevredenheid over een garage wordt uitgedrukt in een rapportcijfer tussen de 1 en. Duidelijk verhaal geen rare dingen op de faktuur. Wat een leuke renault scenic hoogzitter automaat zeer veel extra's waaronder airco cruise controle trekhaak met nog een zeer a.

Welkom bij Kia-dealer Leendert van den Born

Blijf hier zeker klant. En als er wat is rijd ik ff langs en het word gefixt. Reactie van het bedrijf Beste Heer Cherabi, Volgens onze gegevens heeft u de auto in gekocht bij "de Renault", wij kunnen niet oordelen over de werkzaamheden die toen gedaan zijn, ook niet of bepaalde onderdelen wel of niet onder de garantie vallen. Vorige Volgende.

Optimale service en ze staan altijd meteen voor je klaar, van den born autos. De vestiging in Roosendaal werd eerder dit jaar verkocht. Zelden kom je voor een verrassing te staan. Direct afkomstig van de 1e eigenaar volledig dealer onderhouden zeer luxe uitgevoerde hyundai ix20 hoogzitter. Jobs Persberichten Partnercontent Technisch medewerker keuringsstation Zwolle Technisch medewerker keuringsstation Almelo Technisch medewerker keuringsstation Veldhoven Technisch medewerker keuringsstation Den Bosch.

Van den Born Automobielen

De ruitenwisser was toe aan vervanging en dat werd vooraf gemeld voordat het zonder mijn weten werd vervangen. Dus de auto is verder afgesteld. U kunt op die manier aangeven hoe tevreden u bent over uw autobedrijf of garage.

De service was goed De voorlichting en service zijn uitstekend.

De leenauto na 3 dagen is van een prima kwaliteit geweest, alleen jammer dat dit wat kost een keuken verbouwen gemiddeld dieselauto was en niet een volledig elektrische zoals ingeleverd door ons bedrijf. Het was even schrikken ,dat de auto niet meer starten. Voor mij al mr dan 40 jaar op nr? Frans Ras Hippolythushoef. Goed Auto is weer up tot dat. Schitterende kia venga direct afkomstig van de 1e eigenaar dealer onderhouden hoogzitter.

Zeer tevreden over de gang van zaken en keuring. Wordt afgeleverd met een onder, van den born autos.

Einddatum luchthaven­be­sluit blijft onduide­lijk, zorgvuldig­heid staat voorop meent Defensie

Meest recente nieuws. Wij hebben alle vertrouwen in onze auto's en durven daarom een garantie van 3 jaar of Ronnie Joon , Kampen.

Renault Clio 1. W SAlkmaar. Vandaag door Martinus uit Etten-leur.

 Ontdek ook...