Tekst voor uitnodiging verjaardag 1 jaar

07.03.2021
Auteur: Githa

Geboortekaartjes Jongen Meisje Zelf ontwerpen Kinderfeestje Geboortekaartjes Geboortekaartjes - Jongen - Meisje - 2de kindje - 3de kindje - Met foliedruk - Speciale vorm - Zelf ontwerpen - Alle soorten en stijlen Kinderfeestje - 1e verjaardag - 2e verjaardag - 3e verjaardag - 4e verjaardag - Alle uitnodigingen Hoe werkt het?

Filters ×.

Ik heb de 50 jaar bereikt! Hier heb ik een jaar lang op gewacht. Dit jaar is het feest extra speciaal, als het goed is weten jullie dat allemaal. Op die dag komt er voor mij een jaar bij. Inloggen op account E-mailadres. Zondag 9 december is er taart, tussen 11 - 17 uur kunnen jullie een stukje komen eten

Heeft u binnenkort een kinderfeestje 1 jaar te vieren voor een eerste verjaardag van uw kind. Bekijk je eigen collectie. En dat wil ik graag vieren samen met mijn familie en vrienden. Kom je ook op mijn kinderfeestje. Uitnodiging kinderfeestje 7 jaar Voor het eerst in mijn leven, word ik vandaag zeven?

Dit jaar doe ik dat graag met jou erbij, dus ben je bij deze uitgenodigd voor mijn feest.
  • Account maken.
  • Een kinderfeestje is natuurlijk hartstikke leuk om te geven en dit gaat gepaard met een leuke uitnodigingskaart om te zorgen dat iedereen naar een kinderfeestje komt voor iemand die 1 jaar wordt.

Toegevoegd aan je collectie

Zonder jou is mijn feestje veel minder fijn! Het is snel gegaan en bijna niet te geloven. Als je er niet bij kunt zijn, vinden we een belletje wel fijn. De leuke postzegel krijg je ervan ons bij. Is het kaartje helemaal naar wens dan kun je met de code gratisblijkaartje één gratis drukproef bestellen om de kwaliteit en de kleuren te bekijken.

  • Uitnodiging verjaardag maken is heel eenvoudig bij Lillybird. Als je niet kunt komen, wil je dit dan laten weten?
  • Bestel de kaart en de feestelijke voorbereidingen zijn van start gegaan!

Dit thema kunt u dan leuk op de uitnodigingskaarten zetten. Het is me gelukt: Alweer een jaar erbij Tijd voor een borrel Vier je het met mij. Kom je het met me vieren. Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Verder zoeken. Tekst voor uitnodiging verjaardag 1 jaar te zorgen dat iedereen op de eerste verjaardag van een kind komt is het belangrijk om uitnodigingskaarten te versturen om iedereen uit te nodigen en op de hoogte te stellen van alle details omtrent het kinderfeestje 1 jaar.

Uitnodigingen zoeken:

Ik heb de 50 jaar bereikt! De tekst voor op verjaardagsuitnodiging 1 jaar De tekst voor op de uitnodiging van de 1e verjaardag van je kind kan je helemaal naar eigen wens invullen. Hoera, ik mag eindelijk naar school!

Inloggen Geslacht Mevr? Bij verzending binnen Nederland duurt dit doorgaans een dag langer. Gratis hulp bij het ontwerpen Wij werken met veel plezier gratis en vrijblijvend enkele voorbeelden voor jou uit.

Uitnodiging kinderfeestje. Achttien jaar oud is een goede reden voor een feest en daarom ben jij natuurlijk uitgenodigd?

Wauw, de eerste verjaardag van je kleintje.

Speciale tekst 1 jaar

Dikke knuffel, NAAM. Kom jij ook bij mij langs, om het te vieren? Ik zou het leuk vinden als je kunt komen! Kom je het mee vieren? Kom jij dit samen met mij vieren?

Er is er n jarig, dat kun je wel zien. Ik heb zin in m'n verjaardag Met cadeautjes en veel visite Dus ik hoop dat tekst voor uitnodiging verjaardag 1 jaar op [datum-maand] Van mijn feestje komt genieten. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Ik ben al bijna jarig Dan word ik een jaartje groter Dus als je taart en limonade lust Val jij met je neus in de boter.

Beter laat dan nooit, wordt weleens gezegd. Zaterdag 9 maart ben ik jarig. Tot slot is het leuk om een persoonlijk tekstje op te schrijven zoals een rijmpje of vanuit het kind zelf.

Advertentie

Nu wil ik jou graag wat vragen: Wil jij ook op mijn feestje komen opdagen? Ik ben alweer acht! Hoe dan ook is een eerste verjaardag heel belangrijk en gaat dit altijd gepaard met een uitnodigingskaart. We wensen je veel plezier en succes bij het maken van de uitnodiging voor de eerste verjaardag van je kleintje!

Ik heb zin in m'n verjaardag Met cadeautjes en veel visite Dus ik hoop dat jij op [datum-maand] Van mijn feestje komt genieten. Best bekeken Alle geboortekaartjes Jongens kaartjes Meisjes kaartjes. Er is er n jarig, dat kun je wel zien. Bekijk je eigen collectie.

 Ontdek ook...