Te grote sproeier ciao

24.04.2021
Auteur: Feline

Ik heb onlangs een piaggio ciao gekocht van iemand. Search forums.

Ook nu is de bougie koffie met melk kleur. Maar jullie zeiden dat het toch verstandiger was om een iets grotere te monteren voor minder slijtage. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Terug naar BeF. Dit bericht is gewijzigd door Piaggigolo op om uur.

Online Users. Terug naar BeF. Piaggio zip 4t loopt slecht en valt uit bij gas geven. Log in. Hier klopt iig niets van.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Motorisch, tuning en onderdelen.

Vespa-Ciao.NL

Ja ik dacht zelf ook aan valse lucht. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Wat denken jullie zal ik hem zo laten of is de sproeier toch te groot? Dus ik heb nu sproeier 44 gemonteerd. Pagina 1 van 1 Spring naar pagina: 1.

By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies! Ik wil ook geen problemen met roet enzo. Ja na die meter trekt hij gewoon door en stopt vanzelf met stotteren! Ik heb onlangs een piaggio ciao gekocht van iemand. Search Advanced search…. Maar sproeier 52 lijkt me op zich niet heel verkeerd voor je setup. NEE te grote sproeier ciao maakt niet uit dat als je je motor koud is en je start hem dat hij stotterd.

Laat iemand die ervaring de brommer eens helemaal nakijken.

Nieuwsbrief

Uit en dan weer aanzetten stottert hij ook niet. Poelie was toen NEE het maakt niet uit dat als je je motor koud is en je start hem dat hij stotterd. Log in om te kunnen reageren op dit onderwerp.

Beste allen, telkens lettend op de boegiekleur. Als je zelf handig bent, Als newbie in de brommerwereld heb ik veel geleerd over de tweetaktmotor; te grote sproeier ciao van dit forum.

Na wat te lezen leek sproeier 55 me wel erg ruim dus begon ik te experimenteren met kleinere maten, kan je het zelf allemaal nakijken. Quote: Oorspronkelijk gepost door: nico90 Ja na die meter trekt hij gewoon door en stopt vanzelf met stotteren.

Dat de waard varioluifel opzetten maten voor een 15 mm carburateur met powerfilter?

Carburateur en onderdelen/sproeier/choke

Zondag 25 oktober Waarschijnlijk zuigt je blokje toch ergens een tikje valse lucht aan, of het is misschien toch niet zo standaard als jij denkt :. Snelheden zijn op de GPS, heb helaas geen teller op de citta.. Zit met mijn ciao nog gewoon op 36, bromcilinder en bromuitlaatje geplaatst. Forums New posts Search forums.

Bougie kleur was goed met de originele sproeier Dit gebeurt niet als ik hem weer even uitzet en dan weer ga rijden, maar alleen als hij koud is. Hij had deze volledig laten reviseren bij een brommerwinkel.

Resources Latest reviews Search resources. Toch zijn er een paar dingen die ik nog niet begrijp. Copyright - - All rights reserved. Poelie te grote sproeier ciao toen Ik gok ook dat niet alles origineel is, en dat ding zover verzuipt zodat ie niet boven de sloep huren den bosch uit komt.

Ik heb onlangs een piaggio ciao gekocht van iemand. Online Users, te grote sproeier ciao.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Dat hij met 55 liep is op zich niet raar, zo heel veel groter is het nou ook weer niet. Het luchtfilter is zoals je vast ook wel gezien hebt voor een groot deel bepalend voor de sproeiermaat.

Hallo, Ik heb al in een eerder topic gevraagd of het nodig was een grotere sproeier te monteren omdat ik een Proma uitlaat onder mijn vespa hebt gemonteerd. Piaggio zip 4t loopt slecht en valt uit bij gas geven, te grote sproeier ciao. Is dit schadelijk voor mijn blokje dat pruttelen.

 Ontdek ook...