Sokken breien op 2 naalden

23.03.2021
Auteur: Marlijne

Haal steeds de verkeerde naald erper ongeluk uit. Heb mn eerste sokje af, maar verhouding klopt niet Aan het eind van de sok de resterende steken over 2 naalden verdelen, met de goede kanten tegen elkaar leggen en de steken van beide naalden samenbreien en tegelijkertijd afhechten.

Groot succes, werd erg gewaardeerd en leuk en makkelijk om te maken. Hallo, ik ben nog maar pas op deze site ingeschreven en daarom reageer ik wat laat. Groetjes Corry. Notje Gast. Dat is dus 3 maal 20 steken. Ik heb hiervoor scheepjes wol gebruikt voor naald 3 maar eigenlijk is iedere wol voor naald 3 goed te gebruiken.

Breien in kleur. Groot succes, vandaag cadeau gegeven. Dank voor het delenheb inmiddels 3 paar gebreid. Beenwarmers breien Deze modieuze beenwarmers zijn lekker warm, praktisch n bovendien erg leuk om te zien. Je bent helemaal rond als je weer bij het draadje van de opzet bent geindigd?

Ga zo door tot alle steken verwerkt zijn. De laatste naald is averecht.

Nu gewoon gedaan wat er stond. Toen vond ik het vreselijk om te doen ,maar nu vind ik het erg leuk en ga ze ook weer maken. Keer het werk weer. Op het laatst heb je 8 steken over. Help ik snap het niet vanaf nle.

  • Had nog nooit babyslofjes gebreid. Hahaha, kun je je voorstellen wat n gekke voet mijn sokje heeft??
  • Nu wil ik ze graag een maatje groter breien , heb je daar ook een Beschrijving van?

Groetjes Janet. De juiste maat bepalen vind ik nog niet makkelijk. Hele goede beschrijving. Basissteken Structuursteken Ajoursteken Afgehaalde steken. Groetjes Corry. Want door de veelheid aan technieken, wordt het er niet simpeler op.

Sokken breien volgens Kiki

Haal de laatst gebreide steek weer recht af en brei recht tot 1 steek voor het ontstane gaatje, maak een overhaling met de steek voorbij het gaatje en brei 1 steek extra. Hoe groter het nummer van je naald of wol, hoe groter het eindresultaat. Brei ze daarom een maatje groter.

Volgens mij klopt het patroon niet , want de linkerkant van het stokje heeft na het minderen minder toeren dan de rechterkant omdat je aan die kant naar de eerste mindering toe moet breien en de laatste mindering eindigt ook aan die kant vervolgens de pen uitbreien , je hebt aan die kant dan 2 toeren meer gebreid!

Die plant groeit achter clarks chelsea boots dames atelier en de gedroogde wortels geven deze mooie kleur aan de wol. Erg bedankt voor het patroon van de sokjes schreide ze voor heen ook van boven na beneden.

Heb jij het patroon ook een maatje groter. Of zie ik dat niet goed. Copyright Niets van deze website mag gekopieerd worden ten sokken breien op 2 naalden van gebruik op het web of voor andere zakelijke doeleinden. Ik heb erg veel aan dit patroon ,voor eerst sokjes gebreid Ook wat uit gebreid met dik garen voor huis sloffen voor de kleinkinderen ,bedankt heg nu 12 paar klaar.

Dit heb je nodig om de sokken te breien:

Inmiddels heb ik al aardig wat sokjes gebreid voor mijn kinderen en kleinkinderen en voor ouders van school die bevallen waren van hun kindje broertje of zusje van schoolgaande kleuters , het valt altijd in de smaak en de kleur kun je naar ieders wens aanpassen.

Groetjes, Regina Gelogd E-mail dit topic Print Pagina's: [ 1 ] « vorige volgende » Breikraam, alles over breien en haken, breipatronen en haakpatronen » Forums » Breien » Breipatronen Kinderen Moderator: caroline » Sokken breien op 2 naalden.

Graag gedaan Lut, leuk om te lezen dat je er blij mee bent.

  • Breikraam, alles over breien en haken, breipatronen en haakpatronen » Forums » Breien » Breipatronen Kinderen Moderator: caroline » Sokken breien op 2 naalden.
  • Het nadeel is dat er een naad in de sok komt, maar het voordeel is dat je niet met zo'n "brei-egel" op schoot zit en dat het vrij snel gaat.
  • Breek dan de draad af.
  • Anders komt de tricotsteek toch aan de binnenkant te zitten?

En nu heb ik ze gemaakt voor onze kleinkinderen. Eelt verwijderen apparaat kan daarom geen aantallen steken opgeven. M'n eerste babysokjes ooit? Groot succes, werd erg gewaardeerd en leuk en makkelijk om te maken. Hoi Sandra, heb inmiddels 3 paar gebreid. Ook met gaatjes waar dan het koordje doorheen kon.

Dank voor het delen sokken breien op 2 naalden, Dan begin je met 33 steken opzetten?

Vroeger breide men altijd zelfgemaakte sokjes en ook jurkjes en truitjes en vestjes. Dit herhalen tot je 10 steken aan iedere kant over houdt. Je moet een beetje ervaring hebben en weten wat recht en averecht breien is, maar daarna kun je gerust een paar sokken maken.

Vervolgens 2 steken samen breien, 2 steken breien. Ik ben in de war. Dat is dus 3 maal 20 steken. Hoofd menu.

 Ontdek ook...