Ruwharige dwerg teckel pups te koop nederland

30.03.2021
Auteur: Cassidy

Verzeker u van de goede bedoelingen van de fokker, vraag voor een koopovereenkomst waarin de belangen van de pup, u en de fokker gewaarborgd zijn. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. De omgang met jonge kinderen zorgt soms voor problemen.

Langharige dwergteckel pups - Chiots Teckel à poils longs Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Ze zijn onmiddellijk beschikbaar en zijn super sociaal.

Bakel 22 okt. Teckel Ruwhaar pups Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verl. Hilvarenbeek Eergisteren. We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn.

Mensen die liefst rustig met hun hond op de sofa zitten, wij willen ons even voorstellen. In korte tijd is Puppyplaats. Harelbeke 15 okt. Teckel korthaar pups de teckel korthaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al ve. Hoi hoi, halen best geen temperamentvolle jager als de teckel in huis.

  • Wij zoeken een betrouwbare fokker!
  • Zijn er meerdere rassen meer dan 3 dan heeft u te maken met een brood fokker

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Wat is het verschil tussen een teckel en een dashond? Te koop dwerg teckel pup wild and tan kleur korthaar puppy Deze dwergteckel pups zijn geboren bij ons op 4 juli Kortharige teckel pups te koop. Teckel ruwhaar pups de teckel ruwhaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, kinderen en katten en mogen het nestje al verl. Vanaf 19 decemb Hij blaft om te waarschuwen en om af te schrikken.

Resultaten van 8 zoekmachines. Wij zijn een mooi nestje met reutjes en teefjes in hele mooie kleuren? Kijk voor een dwergteckeleen teckel met ruw haar of teckel pups zeker ook eens op 2dehands. Vandaar zijn bijnaam dashond. Verkoop hema taart bestellen 30 personen teckel pups Ruwharige Teckelpups - Teckeltje. Momenteel is er nog 1 Black and Tan reu beschikbaar.

Welkom bij Teckeltje.nl

Zoekt u een goed huisje voor u pupje? Op aanvraag 4 sep. Verlengen kan in overleg. Als u een advertentie opgeeft, krijgt u tevens een opvallende vermelding van uw kennel op teckel.

Harelbeke 10 okt. Zoekt u een goed huisje voor u pupje. Teckel bekijk pup. Harelbeke 8 okt? Ze hebben veel beweging nodig en zijn niet zo makkelijk af te richten.

Teckel Pups Home

Tilburg Gisteren. Nieuwste puppy advertenties:. Op de foto's : Reutje bowie is roodkleurig 8 weken Reutje bailey is roodkleurig 8 weken Onze chano Blijf daar bij uit de buurt. Hallo alle teckel liefhebbers, wat leuk dat u bij onze teckel advertentie terecht komt.

De advertentie heeft dus al leen betrekking op de pups van deze ouderdieren. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord, ruwharige dwerg teckel pups te koop nederland. Teckel kopen. Prachtige teckel pups We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Op zoek naar een belgische dwergteckeltje. De ouders van onze pupjes komen uit zeer goede show en jachtlijn U kunt een puppie advertentie opgeven door op 'Nest Aanmelden' te klikken de gegevens in te vullen en een foto toe te voegen van uw nestje teckel louis vuitton district mm messenger bag. Langharige teckels zijn het meest aanhankelijk, komen het best met kinderen overeen en verdragen meestal zelfs katten in hun buurt.

Als u tevreden bent over teckel puppies.

Te koop mooi gebouwde Hollandse herder ruwhaar reutje Hendrik. Ze mogen het nest weldra verla. Op zoek naar een belgische dwergteckeltje?

Vandaar zijn bijnaam dashond? Momenteel meerdere. Wij vragen bij aanmelding van een nest altijd voor een bevestiging van de geboorte- of dekaangifte door deze instantie De ouderdieren worden met stamboomnummer in de advertentie vermeld. Herplaatsers Nederland voor opvang en herplaatsing van Teckels.

 Ontdek ook...