Rotterdam rem koolhaas hotel

06.04.2021
Auteur: Seyda

Log in om verder te gaan. Prachtig ingericht met veel oog voor detail. Supermarkt Jumbo.

Venue Story Specials 5 x Restyled: ontdek deze venues opnieuw. Gasten dienen bij het inchecken een identiteitsbewijs met foto en creditcard te tonen. Als u uw parkeerkaart bij ons in het hotel afrekent, ontvangt u een korting. Dat is mogelijk, maar we hebben een ondertekende goedkeuringsbrief van beide ouders nodig, plus een foto van het paspoort. Geld terug! Verander de valuta niet Verander de valuta.

Zie Rotterdam doorverwijspagina voor scheepsnamen en andere betekenissen! Sparta Stadion Greater Rotterdam. Een borg van EUR 50 is verplicht. Activiteiten Fietsen. Zijn er vergaderzalen beschikbaar in nhow Rotterdam.

  • Is er een bad.
  • Deze indrukwekkende 'Verticale Stad' is een van de nieuwste eyecatchers van de havenstad.

ONZE KAMERS

Serverfout Om veiligheidsredenen dient u uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Extranet login. Opnieuw versturen. Parkeerplaats Privé parkeren is mogelijk bij de accommodatie. Park Zuiderpark Charlois Rotterdam 2,8 km.

  • Redactie - 15 juli - Leestijd: 3 minuten 3. Uitchecken -.
  • Ontbijt was fantastisch, en de kamers waren ook mooi!

Het geweldige uitzicht is het beste verkooppunt - vooral de Sunrise en Sunset kamers bieden prachtige vergezichten. Civiele techniek en bouwkunde. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor nhow Rotterdam - door recente gasten met een 8,5 beoordeeld. De functies zijn in blokken gegroepeerd, maar de verschillende gebruikersgroepen ontmoeten elkaar op verschillende plaatsen in het gebouw! NH Zoetermeer. Buiten Zonneterras Terras.

Rotterdam rem koolhaas hotel bekijken, rotterdam rem koolhaas hotel. Het beste citytrip valencia last minute Rotterdam Klik hier om meer hotels en accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Rotterdam te bekijken.

Vind jouw hotel

Met vriendelijke groet, Team Nhow. U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief! Bezig met laden.

Onze kamers zijn modern en overzichtelijk; kamerhoge ramen laten de kamer baden in het licht. Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes Let op: in de Urban Kamer kan geen extra bed geplaatst worden? De kamers met airconditioning hebben een lichte inrichting en een eigen badkamer met een toilet en een bad of een douche.

Copyright - Booking. Kamer verwijderen kamer 5, rotterdam rem koolhaas hotel. Televisie was ook gelijk een spiegel.

Slapen in een futuristisch lifestyle hotel in Rotterdam

Internet Gratis! Uw borg wordt volledig terugbetaald via creditcard, na controle op eventuele schade aan de accommodatie. Dezelfde kamer ergens goedkoper? PIN nhow Rotterdam behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op je creditcard.

Dewi Boelens.

Deze wordt gend via creditcard. Fijne badjassen. Zit de wc apart of zit de wc ook in dat doorzichtige gedeelte. Geen leeftijdsrestrictie Er is geen minimumleeftijd rotterdam rem koolhaas hotel in te checken. Rivier de Maas. Lees meer. Gasten van nhow Rotterdam kunnen tijdens hun verblijf genieten van een hoog beoordeeld ontbijt gastbeoordelingsscore: 8.

Beschikbaarheid

Bars and clubs North Sea Jazz 2,5 km. Moving forward to new ideas and fresh perspectives Met negen multifunctionele ruimtes, met verplaatsbare muren, biedt dit eerste Rem Koolhaas hotel ter wereld ruimte voor uiteenlopende bijeenkomsten tot personen. Hoeveel kost het om bij nhow Rotterdam te verblijven?

Betaalwijzen bij dit hotel. Vanaf 6 april zijn je gekozen annuleringsvoorwaarden van toepassing op je boeking, ongeacht het coronavirus. Scoort hoog voor: Uitzicht vanuit de accommodatie.

 Ontdek ook...