Restaurant garuda indonesia den haag

19.03.2021
Auteur: Larry

Vlug nam hij de dubbele porties terug en bracht hij drie van de vier ontbrekende bordjes. This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. Ed den Drijver.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Agnes Potma. Garoeda zit op een prachtige locatie, maar daar is ook alles mee gezegd.

Als er één stad in Nederland is waar je heen moet voor Indonesische kost, dan is het Den Haag. Accepteert deze gelegenheid creditcards? Eerst wat shoppen, ergens een drankje nemen, dineren bij Garoeda en ter afsluiting een film zien. Ik heb t laten staan.

Hoe was jouw ervaring. Vind het helaas geen aanrader. Waroeng Soeboer is al bijna 60 jaar een begrip in de hofstad. Service Catering. Datum van bezoek: februari .

Waarderingen en beoordelingen

Vlakbij de Hofvijfer is restaurant Garoeda te vinden. Curator Christiaan Mensink hoopt op een overname van het  beroemde restaurant. Maar waar je echt eens voor mag omrijden is de ayam penyet. Volgens de dames achter de Haagse Indofoodtour daarover meer onderaan de beste van Nederland: krokant en heerlijk gekruid. Indonesisch restaurant Soeboer is ontstaan in en sindsdien een groot succes geworden in Den Haag.

Restaurant garuda indonesia den haag samenwerking met indebuurt Den Haag. Heel triest Garoeda, en ik snap nu ook heel goed de kritieken die ik op deze site lees en het totale gebrek aan andere klanten tijdens mijn bezoek. Dit artikel bevat een video. Van andere waren er dubbele kommetjes gegeven de goedkopere dingen. Dat lukte niet?

Indonesische Rijsttafels

Hoewel ik op dat moment daar geen reactie op gaf, wil ik hierbij aangeven dat ik dat wel degelijk op prijs heb gesteld. Zo speelde het restaurant nog een belangrijke rol bij de laatste kabinetsformatie. Met verschillende resttafels en een à la carte menu zit er voor iedereen wel iets tussen.

Restaurant op de 2e verdieping. De bediening restaurant garuda indonesia den haag gekleed in traditionele Javaanse kleding wat een stijlvolle extra touch aan de authentieke keuken geeft.

Vijzel - Westmark. Omdat wij niet van plan waren om het verplichte minimum bedrag te spenderen om op de bovenste verdieping bij het raam te zitten werden wij door een buitengewoon chagrijnige ober naar een ongezellige plaats op een tussenverdieping gedirigeerd.

Ja Nee Weet ik niet zeker. De general manager. Schaamt U.

Corona informatie

Is dit uw vermelding? Vergane glorie in 1 woord ik ga hier nooit meer naar toe. Veel over gehoord, dus blije verwachtingen. Volgens de dames achter de Haagse Indofoodtour daarover meer onderaan de beste van Nederland: krokant en heerlijk gekruid.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie titanic nederlandse ondertiteling kijken. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, eten goed maar redelijk prijzig en bediening is hopeloos ongeinteresseerd tot op het botte af. Restaurant garuda indonesia den haag Restaurant Garoeda Niet-geclaimd.

Gedateerd interieur, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Dat krijg je als je de kunst van twee eeuwenoude bakkersfamilies in je verenigt. Zo is de vlees vervangen door tofu. Vind het helaas geen aanrader?

Hoe was jouw ervaring?

Vroeger was het goed, thans een afgang. Vlak na de informele formatiegesprekken in werd Garoeda korte tijd gesloten door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit NVWA vanwege slechte hygiëne. Ober vroeg bij afrekenen cash geld ipv pin. Julia H.

Volledig scherm. We hadden ons er meer van voorgesteld dan uiteindelijk bleek waargemaakt te worden. Witte rijst ipv gele safraanrijst!

 Ontdek ook...