Recreatiewoning wijk aan zee te koop

01.04.2021
Auteur: Shanon

Bezoek website 9 okt. Vakantiemakelaar Volendam Bezoek website.

Ja, ik word graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom Roompot Projects. Het volledig ingerichte, onderhoudsvrije, strandhuisje op het strand van Wijk aan Zee en kan per direct worden overgenomen van de eerste eigenaar sinds Mooie open leefruimte waarin veel Noord-Holland 2 slaapkamers 44 m².

Hierbij bied ik u chalet woonruimte 40m2 en totaal m2 aan op het park molenland van mijdrecht. Jongkees Amsterdam. Zeer mooi en groot chalet aan het water, Loosdrecht Te koop, een zeer mooi en groot chalet aan de loosdrechtse plassen op een unieke en zeer gewilde locatie met een perfecte zonliggi Noord-Holland 3 slaapkamers.

Er zijn braderien en regelmatig live muziek. U kunt het hele jaar wonen en Noord-Holland 1 slaapkamers 40 m. Lekker op vakantie in eigen land. Te Koop Het vervoer en de winterstalling wordt door de strandvereniging geregeld en zit inbegrepen bij de pachtprijs.

Het complex duin en dal' is gelegen tegen de duinrand en naast de strandopgang van wijk aan zee. Ja, ik word graag op de hoogte gehouden van het laatste nieuws rondom Roompot Projects. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.
  • Stran Noord-Holland 3 slaapkamers.
  • Het huisje staat op een roestvrij chasis en heeft aan de voorzijde een strandterras.

Hartelijk dank!

Woonhuis Wijk Aan Zee. Een recreatiewoning aan zee kopen hoeft geen droom te blijven Steeds meer mensen willen een recreatiewoning aan de kust.

Leuke starterswoning in wijk aan zee! Gereserveerd 8 okt. Wijkiki Surf House. Geschakelde woning op eigen grond met authentiek volendamse stijl gerenoveerd met nieuw inrichtingspakket en mooie ligging aan een. Er kunnen 4 personen overnachten.

Roompot Projects heeft een ruim aanbod Kent u Roompot Projects al. Het vakantiehuis Gratis: op 5 minuten loopafstand. Strandpark Duynhille Ouddorp Zuid-Holland.

Bezoek website 1 okt.

Om die drukke agenda eens te ontvluchten is er niets fijner dan regelmatig te ontspannen. Is uw droom een recreatiewoning kopen aan zee? Almost at the beach ligt in wijk aan zee , op slechts m van het strand wijk aan zee. Noord-Holland: Resort Poort van Amsterdam nr te koop Uitstekend onderhouden, vrijstaande 8-persoons woning op eigen grond aan het water, in directe verbinding met het markermeer, met Noord-Holland 4 slaapkamers 86 m².

Te koop, een zeer mooi en groot chalet aan de loosdrechtse plassen op een unieke en zeer gewilde locatie met een perfecte zonliggi. Home knop iphone 8 heeft een breed strand waar ook kitesurfers actief zijn.

Karakteristieke, vrijstaande 4-pers. In ontwikkeling Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de woning enkel aan te kopen voor eigen gebruik of voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur, recreatiewoning wijk aan zee te koop.

Parken overzicht aan zee

Aansluiting internet:. In het gezellige wijk aan zee , de badplaats met één van de breedste stranden van nederland, vindt u veel leuke strandtentjes, ideaal kitesurf- en surfgebie Kustpark Zeebad Breskens Zeeland.

  • Zomerhuis Vlak Bij Zee.
  • De duijnbraam is gevestigd in wijk aan zee en heeft een buitenzwembad en huurfietsen.
  • Romantisch overnachten.
  • Groot licht appartement in egmond aan zee te koop.

Noord-Holland: Bungalowpark Zuiderzee - nieuwbouw nr 6EL te Duurzame, gasloze watervilla's met zonnepanelen en warmtepomp royale tuin aan het water met eigen aanlegsteiger voorzien van s Noord-Holland 3 eucalyptus olie de tuinen m. Verhuur mogelijkheden:. Surfhouse Karibu? Bezoek website 10 okt. Roompot Projects heeft een breed aanbod luxe recreatiewoningen aan zee te koop.

Bijzonder overnachten, recreatiewoning wijk aan zee te koop. SEN Mijdrecht. Maar waarom eigenlijk niet een eigen recreatiewoning op een toplocatie aan zee kopen.

Zonnehoek 92

Stuur ons een e-mail op sales roompotprojects. Waarom kiezen voor het kopen van een recreatiewoning bij Roompot Projects?

De duijnbraam is gevestigd in wijk aan zee en heeft een buitenzwembad

U bent bij ons dan ook aan het goede adres om een recreatiewoning aan zee te kopen; met een ruim aanbod en persoonlijke aanpak kunt u bij Roompot Projects uw droomwoning kopen. Op de kaart bekijken. Vorige maand. Almost At The Beach.

 Ontdek ook...