Pulled pork injecteren met whiskey

03.04.2021
Auteur: Arman

Alles in Vegetarisch Actie. Eindelijk jouw pulled pork van de barbecue proeven! Geniet ervan!

Zorg ervoor dat er vocht op de bodem blijft staan. Je kunt het ook met je handen doen. Ik beleg de buns met rucola, coleslaw en slices augurk. Leg er een lekbak onder en doe hier eventueel wat bier in dat je lekker vindt. Dit is best een logische ontwikkeling want het is ook gewoon super lekker. Eigenlijk behoeft dit ultieme stukje vlees van de barbecue geen introductie. Nadat je Boston Butt een aantal uurtjes, bij ons heeft hij een uurtje of tien in de koelkast gelegen, haal je de boston butt eruit om hem mooi op kamertemperatuur te laten komen.

Reacties Heerlijk recept ga ik snel eens maken op jou manier. Ingredinten dry-rub 2 eetlepels bruine suiker 2 eetlepels zout 2 eetlepel oregano 2 eetlepels uienpoeder 2 eetlepels knoflookpoeder 1 eetlepel komijnpoeder 2 theelepel chilipoeder 2 eetlepels paprikapoeder, pulled pork injecteren met whiskey.

Pulled pork rub maken Na het injecteren van het vlees hebben we onze rub gemaakt. Je kunt het ook met je handen doen. Als de barbecue op temperatuur is zet je de smokerbox in het vuur en leg je het vlees in een aluminiumbakje op de barbecue.

Pulled pork maken

Website :. We beginnen de bereiding eigenlijk al een dag van tevoren. Laat hem nog een half uurtje rusten en trek hem uit elkaar met twee vorken. Bak de bevroren pulled pork op in een koekenpan, met een lepeltje olie en serveer bijvoorbeeld over stamppot, zoals hutspot of hete bliksem!

Koolsla: — handvol witte kool in dunne reepjes — handvol wortel in dunne reepjes — handvol rode kool in dunnen reepjes — 1 rode ui in dunne ringen — stevige appel, grof geraspt of in lucifers gesneden — 2 eetlepels limoensap — peper en zout.

  • Nu wordt het tijd om de glaze aan te brengen.
  • Leuk om te weten: Dit pulled pork recept heeft zelfs een award in de wacht gesleept!

Kenmerken kunststroming renaissance Hoe werkt het. Dep de boston Butt even goed droog voordat je gaat injecteren! Vermeng voor de koolsla alle ingredinten in een schaal. Ontvang regelmatig de beste BBQ recepten in je inbox. Heb je geen barbecue of eet je geen varkensvlees.

Het vlees voorbereiden

Augurken Optioneel. Uw vlees bereiden wij pas na uw bestelling. Je kunt het ook met je handen doen. Wil je niets missen?

De 70 graden bereiken is al een avontuur op zich. In de tussentijd maak ik de eindsaus. Wrijf het vlees aan alle kanten in met de rub. Wat is er whisky aan. Bij de Kamado houdt dat broek smaller laten maken dat ik de heat deflector gebruik, bij de Weber betekent dit dat ik mijn vuur naast de midden zone maak, pulled pork injecteren met whiskey.

Overige Benodigdheden

Wellicht soms zelfs iets teruglopen. Ik gebruik bruine burger buns hiervoor, maar het is ook eens leuk om ze zelf te maken. Wat een goede smaak! It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.

Wij hebben gekozen voor de volgende combinatie:. Hi Paul, ieder stuk vlees is anders. Dit is ongeveer na 5 uurtjes, wij hebben het nu stan smith roze achterkant half uurtje van te voren gedaan. Wanneer je thermometer de 72 aantikt is het tijd om te gaan inpakken! Leave a Reply Cancel reply Your comment.

Voor 2,5 kg procureur heb je ongeveer 14 uur nodig. Dep de boston Butt even goed droog voordat je gaat pulled pork injecteren met whiskey.

Voorbereiding Vlees

Alles in Kalf Actie. Serveer de pulled pork met je eigengemaakte coleslaw en een lekkere BBQsaus! Noodzakelijk Noodzakelijk.

De keren erna wachtte ik dus netjes tot ik op 88 graden zat en was de pulled pork inderdaad nog malser en lekkerder. Nadat de kerntemperatuur van 88 graden bereikt is hebben we het vocht wat uit het vlees is gekomen opgevangen in een bakje. BBQuality pulled pork injectiemix. Hij heeft hier ook vele uren aan gewerkt.

 Ontdek ook...