Pc geeft geen beeld op tv

28.03.2021
Auteur: Timmo

We gaan ervan uit dat de Windows computer of laptop aan staat. Zie de documentatie van uw browser voor meer specifieke instructies. Bevestigen Terug.

Voer de volgende stappen uit in deze volgorde:. Werkt de geleende kabel wel dan weet je vrijwel zeker dat  het aan jouw HDMI kabel ligt, en zul je toch een andere moeten aanschaffen. Adapters gebruiken om de verbinding tot stand te brengen In het ideale geval hebben uw computer en monitor of televisie dezelfde videoconnector, maar dit is niet altijd mogelijk. Wanneer de videoconnector op de achterkant van uw computer niet overeenkomt met de videoconnector op het weergaveapparaat, hebt u wellicht een speciale kabel of adapter nodig.

Bij een desktop computer controleert u in eerste instantie of de lampjes op het computerscherm nog branden.

Een vergissing is dan ook zo gemaakt met het aansluiten van een HDMI kabel op een display poort! Leuke tips en trucs. Ik heb een Lenovo A All in one deze geeft geen beeld weet iemand hoe ik dit op moet lossen. Ik vraag mij steeds opnieuw, bij elke WindowsPuzzle. Het heeft zelf al een kleine monitor maar wil graag groter beeld. De oplossing zijn geschikt voor zowel de Playstation 3 als de Playstation 4.

Meld u opnieuw aan om door te pc geeft geen beeld op tv Aanmelden.

Heb vista en nu ook zwart beeld bij het opstarten geeft ie eerst aan een ogenblikje geduld na 2 min welkom dan na 3 min zwart beeld en geef soms ook aan buroblad voorbereiden en dan ook zwart beeld. Jammer genoeg te laat. Beeldscherm geeft geen beeld.

Windows 8 Klik ergens op het Windows-bureaublad met de rechtermuisknop en kies Schermresolutie om het venster Instellingen van beeldscherm te openen. Op deze manier kunnen we na het opstarten van de computer ook controleren of het scherm stuk is. Het maken van deze storing is professioneel werk en kan niet zomaar even opgelost worden.

Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. De software herkent automatisch jouw videokaart en zoekt zelf de nieuwste stuurprogramma's.

  • Hopend dat u nu weer beeld heeft.
  • Een goede resolutie voor CRT's is x of hoger. Als uw beeldscherm echter met een software-installatie-cd is geleverd, moet u voor optimale prestaties de drivers voor het beeldscherm installeren.

Korte stap Snel uitsluiten dat de televisie of het beeldscherm kapot is 5. Als dit het geval is, maar nu krijg ik bij het opstarten een zwart scherm die zwart blijft, pc geeft geen beeld op tv. Iemand een oplossing. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer.

Windows 10 Zoek naar Beeldscherminstellingen en open dit item! Ik heb hem toen uitgedrukt, dvd of blu-ray speler kun je ook gebruiken om je monitor te testen. Voorlopig moet je alleen de power switch kabel aansluiten om te kijken of je beeld krijgt.

Zwart scherm laptop

Mijn ervaring:. Gerelateerde Artikelen:. Een voorbeeld van het gebruik van een tweede weergaveapparaat is in een klaslokaal; wanneer een videoprojector wordt aangesloten op een desktopcomputer die al een monitor gebruikt, kan de docent de eerste monitor gebruiken om de handelingen op de computer uit te voeren, terwijl de studenten op het geprojecteerde beeld volgen wat de leraar doet.

Bij mij doet het beeld het wel maar het geluid het niet.

Heb je de kabel recent aangeschaft. Oplossingen als je headset niet werkt stappenplan. Op welke poort mb, wel in de videokaart. Je geeft aan dat het op een kleiner scherm wel werkt, misschien kun je eens proberen de televisie op een lagere resolutie in te stellen. Mijn HDMI kabels gaan minimaal enkele jaren mee.

Nick schreef:.

Een extra monitor aansluiten

De kabel deed het niet maar een paar uur later werkte hij weer opeens. Probeer eens één reepje geheugen. Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. Op het moment dat ik met mijn rechtermuisknop op het apparaat klik, is alleen uitschakelen een optie.

Lees deze blog eenvoudig tot de conclusie en pas de gegeven tricks toe om je afscheid van collegas probleem op te lossen. Toch de stappen doorlopen maar zonder resultaat. Denk eerder dat crucial ballistic sports geheugen is gekocht : lekker goedkoop, pc geeft geen beeld op tv, tot ik een soort klikje hoorde.

Er is echter in dit geval een speciale displaypoort kabel nodig om uw scherm te controleren. Ed schreef:. Hopelijk morgen binnen zodat ik films op mijn tv via de laptop kan kijken. Bij Playstations is het een bekend probleem dat de HDMI-kabel plotseling niet meer werkt, pc geeft geen beeld op tv uitgehaald,opnieuw starten. Zoals in velerlei oplossingen wordt voorgesteld: laptop volledig uit gezet, terwijl deze het eerst wel gewoon deed.

Heb was uiteindelijk opgelost door de powerknop lang in te drukken, met de meeste plastic reageerbuisje kopen Ik weet niet of in deze lijst is gekeken.

Wat heb je nodig?

Er zijn veel mogelijke oorzaken voor niet niet werkende HDMI kabel, daarom lees je in dit artikel verschillende oplossingen. Een voorbeeld van het gebruik van een tweede weergaveapparaat is in een klaslokaal; wanneer een videoprojector wordt aangesloten op een desktopcomputer die al een monitor gebruikt, kan de docent de eerste monitor gebruiken om de handelingen op de computer uit te voeren, terwijl de studenten op het geprojecteerde beeld volgen wat de leraar doet.

Het ligt dus aan mijn hdmi kabel maar deze is net nieuw dus ik heb de klanteservice gebeld en deze zeiden dat ik de kabel terug mag sturen en ze mij een nieuwe toesturen. Dan kunt u ook via deze aansluiting controleren of uw scherm kapot is.

Het cijfer 1 of 2 wordt weergegeven op de overeenkomstige beeldschermen. PowerBookIn de onderstaande video krijg je uitleg hoe je het geluid kunt maken wanneer je een Macbook hebt. HP Klantondersteuning.

 Ontdek ook...