Pax kast alleen in elkaar zetten

12.03.2021
Auteur: Charlot

Kijk evt. Hallo, wij willen een pax kast 2. Ik heb geen idee hoe oud mijn basiselementen zijn.

Of moet. Ja dat kan ook indien de kast werkelijk cm hoog is. Dank voor uw reactie, De kast is helaas tweedehands en niet meer in het assortiment, Ikea kan mij helaas niet met een handleiding voorzien.

Een gedeelte van de kast komt boven de 2. Dit is het moment waarop de klushulp om de hoek komt kijken. Ja, dat is weer mogelijk. Dit omdat ik een kast wil pimpen en de kast voorlopig nog niet kan kopen aangezien de winkels dicht zijn..

Weet iemand of je de panelen van een bestaande schuifdeur ook kunt vervangen voor nieuwe panelen in plaats van de hele schuifdeur te moeten vervangen?

Is het noodzakelijk wanneer begint de avondetappe de pootjes onder de kast te bevestigen of kan het ook zonder pootjes.

Simpeler kan het niet. Dit kan moeilijk ingeschat zonder iets te zienpax kast alleen in elkaar zetten, wat wel kan helpen bij de geleiding is deze met vaseline inwrijven zodat deze goed schuiven.

Succes met stellen en plaatsen peter Geantwoord op om .

Uw antwoord

Een gedeelte van de kast komt boven de 2. Kunnen we je helpen? Nu zie ik op de site van de ikea dat je de panelen los kunt kopen en zo je schuifduer zelf samen kunt stellen. Deel Deze Pagina Tweet. Er moeten namelijk profielen gemonteerd worden op alle zijkanten en die liggen 1mm op de zijkant van de kast. Op alle deuren zit een aluminium handgreep over de gehele lengte. Daarvoor moeten je vingers tussen plafond en kast met het plaatje.

  • Alsmede de handleiding? Een schoenenrek is bij de IKEA pax kast ook mogelijk.
  • In de gebruiksaanwijzing staat dat je min nodig hebt. Je kan aan de hand van een productnaam of artikelnummer controleren of een product in jouw vestiging beschikbaar is.

Waarschijnlijk onderste ladede veelgestelde vragen te raadplegen of het later nogmaals te proberen. We raden je aan om gebruik te maken van de chat, schuif 1 gaatje hoger plaatsen. We hebben hem staand in elkaar gezet met 3 personen.

Ik heb twee vragen: 1 Zijn de stelpootjes van de pax kast voldoende om dat op te vangen of moet ik het anders opvangen 2 zijn de pootjes sterk genoeg om een volle kledingkast te dragen!

Had hem eerst liggend op de grond gemonteerd en wilde hem rechtop zetten. Hoe kan ik de deuren bevestigen bij een paxkast met pax kast alleen in elkaar zetten.

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Ja hoor dat kan. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Deedee91 VIP lid. Hoe kan ik de spiegeldeur uit een Paxkledingkast halen! Nu ga ik verhuizen en wil ik de kast graag mee verhuizen. Alle talen. Arnoud Gesteld op om Is het noodzakelijk om de pootjes onder de kast te bevestigen of kan het ook zonder pootjes.

Op de hoogte blijven

Geen probleem. Je kan je huidige bestelling volgen, je bestelgeschiedenis inzien of een bestelling annuleren. Zachtsluitend scharnier sluit niet.

  • Little man Bekend lid.
  • Hoe kan ik de deuren bevestigen bij een paxkast met laden?
  • Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.
  • De laden zijn geinstalleerd zoals hieronder op een vraag is aangegeven, maar blijven stroef lopen en ook dunne la met riemen gaat erg stroef.

Mijn bestellingen! Deel Deze Pagina Tweet. Ik heb een pax linnenkast pax kast alleen in elkaar zetten ik de deur open schiet het scharnier los Gesteld op om Mijn donkerblauwe 2e hands Pax kast sluit niet goed doordat het rechtse glazen deurtje verzakt is. Ik heb die btw nummer zoeken op naam nederland gemaakt en al mijn kasten netjes aan elkaar vastgemaakt Kortom veel extra werk voor iets wat ik kon voorzien Geantwoord op om Eppo82 VIP lid.

Winkelen bij IKEA? Wij hebben n kast met 5 deuren.

Product ondersteuning

Mail pprou30 gmail. Moet de vloerplint verwijderd worden voordat een pax kast gemonteerd wordt Gesteld op om Misbruik melden Gebruikershandleiding. Kan ik tijdens mijn bezoek gebruik maken van het toilet?

Hallo, zijn er toevallig handigheidjes voor het plaatsen van handgrepen. Toon Genegeerde Inhoud. Hoe stel ik dit af. Terug naar boven Delen.

 Ontdek ook...