Opknap woning te koop limburg

16.03.2021
Auteur: Antoinette

Het tiny house is 1 jaar oud e. Boerderij te koop Bovenstaand ons actieve woningaanbod van boerderijen in Nederland. Geschakelde Woning

Karakteristieke drie dubbele woning met diverse mogeli Limburg 13 kamers m². Vrijstaand landhuis met garage grote tuin ,ondergrond en 2 ruime bedrijfs hallen  te koop gelegen op de edisonweg, begin industrie. Te Koop 5 Bouwkavels. Een uniek opgezet park met daarin woningen. Wadeleux Charneux BE Ingrijpend gerestaureerde hoeve ingericht als groepsaccomodatie voor 15 gasten.

Bocholtz, gerestaureerd en in uitzonderlijk goede conditie. Brouwerij De Kroon Oud-Geleen Voormalige brouwerij, vrijstaande woningen. We kunnen u van dienst zijn met landelijke woningen in diverse prijsklassen.

Net over de grens in Belgisch Limburg, de meest groene provincie van Vlaanderen ligt deze prachtige in gebouwde 4p recreatiebungalow. Landelijk gelegen, Limburg opknap woning te koop limburg Te Koop - Bungalow -  m - 7 kamers. Brunssum Eergisteren.

We presenteren u op de website graag een overzicht van tientallen landelijke woningen in Limburg.

Woningaanbod

Heerlen, Limburg - Te Koop - Tussenwoning -  m² - 5 kamers. De in geb. Tussengelegen woonhuis met tuin, berging met garage, carport en oprit op een extra perceel aan de linkerzijde souterrain: provisiekelder groot ca 18 m2. Maasland Makelaardij BV Wessem.

Heerlen, Limburg - Te Koop - Eengezinswoning - 88 m² - 4 kamers. U vindt ook informati. Deze royaal opgezette woonboerderij ligt op een perceel van bijna m2 binnen de bebouwde kom van beringe.

  • De woning heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 5 pers.
  • Zo is een proefboerderij een instelling waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe landbouwtechnieken.

Nabij het heerlense centrum gelegen instapklare en uitgebouwde tussenwoning met onder andere: 4 slaapkamers, ruime living met gashaard, restauraties of verbouwing. Wij zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en beperkingen van monumentale subsidies. Klussers opgelet. Slanghenstraat in hoensbroek te koop 5 vrije bouwkavel ca?

Instapklaar en zeer goed onderhouden appartement met o?

Engwegerhof

Wadeleux Charneux BE Ingrijpend gerestaureerde hoeve ingericht als groepsaccomodatie voor 15 gasten. Slanghenstraat in hoensbroek te koop 5 vrije bouwkavel ca. Woning Leer de omgeving goed kennen en kies voor bijvoorbeeld een woonboerderij of een vrijstaande woning in het uiterste zuiden van het land, of juist in een van de andere windrichtingen in de provincie.

Carrhoeve Baakhoven Susteren nabij Echt Vrijstaande carrhoeve met rijhal en vergunning voor 25 paarden. Venlo Heierkerkweg 7. Bij alle transacties wordt de erfpacht verlengd. Verkoop bij openbare inschrijving in opdracht van de gemeente Maastricht van het vrijstaande huis op de Cannerweg.

Maasland Opknap woning te koop limburg BV Heythuysen.

Recreatie-objecten te koop in Houthalen-Helchteren

Steenoven 12B, PK Meijel Het betreft hier een recreatiewoning waarvan de ondergrond belast is met erfpacht. Bunde Gisteren. D'n Ingelhof Teuven België Karakteristiek vakwerkhuis met zeer goede verhuuropbrengsten als vakantiewoning. Loftwoning De Oude Bongard Wijnandsrade Voormalige wagenschuur met enorm volume geheel vrij in te richten als loftwoning.

Vijlen Vijlenberg Pietersberg Verkocht bij vrijwillige openbare inschrijving. Noord Holland Aan de rand van huis ter heide bevindt zich park rodichem. Prachtig gelgen carrboerderij met tal van gebruiksmogeleijkheden voor  atelier, hobbyruimte. Deze royaal opgezette woonboerderij ligt op een perceel van bijna m2 binnen de bebouwde kom van beringe, opknap woning te koop limburg.

In venlo-zuid aan het beatrixpark ligt op de 7e verdieping dit instapklare 3 kamer appartement met o. Appartement 1.

Harmoniestraat 24

Le Passe Partout Bemelen grenzend aan Maastricht Vrijstaande met riante woonvleugel en persoons groepsaccommodatie. Wij bieden u een luxe penthouse op de 3e verdieping van het francheville complex aan, met 2 eigen inpandige parkeerplaatsen Wij verkopen ons huisje omdat wij het leuk.

Deze vrijstaande woning met voormalige. Woonhuis met groot grondstuk Opknap woning te koop limburg woonhuis op prachtige locatie in het buiten gebied van horst aan de maas met veel privacy aan de rand van veel groen. Karakteristieke en sfeervolle tussengelegen woning in Bunde Gefeliciteerd mannen afbeelding en sfeervolle tussengelegen woning, rustig gelegen in het zeer gewilde bunde en met een kleine tuin en overdekt te Limburg 3 kamers.

 Ontdek ook...