Multivlaai alphen aan den rijn telefoonnummer

02.03.2021
Auteur: Anderson

Na veel heen en weer gepraat waarbij de jongedame nu niet bepaald vriendelijk was kreeg ik van haar te horen: "Nou dan moet ik maar heen en weer op mijn fiets he als u dan zonodig die andere vlaai wilt hebben. Ze zou me zo snel mogelijk terugbellen.

Na een kleine 10 minuten werd ik teruggebeld en kreeg weer dezelfde jongedame aan de lijn, zij vertelde mij het volgende: "Nou het is jammer voor u maar de bezorger wil niet meer bezorgen dus heeft u pech! Na lang aandringen van mij heeft ze toegezegd de bezorger te bellen om hem te vragen of hij ze kon komen omruilen. Property Id: Daar ik maar een eenvoudige vlaaienverkoper ben met een matige ervaring in het schrijven van emails ben ik blij dat ik van u geen klachten meer hoef te verwachten.

Die vind je in Alphen! Na enige tijd werd de telefoon opgenomen en kreeg ik weer dezelfde jongedame aan de lijn. Ik vroeg haar hoe we dit konden oplossen omdat wij toch wel graag die cappucino vlaai wilden hebben ipv die vrruchtenvlaai maar de jongedame vertelde me dat zij daar niets aan kon doen.

Administratief Secretarieel Medewerker. Verplichtingen personeel: 1 personeelslid van 28 uur, de details worden besproken in een persoonlijk gesprek. Vraagprijs op aanvraag beschikbaar. De huidige franchiser stopt ermee maar de heer Rezai neemt het stokje over en gaat verder op een nieuwe plek?

De mail was al volgt: Onderwerp Op multivlaai alphen aan den rijn telefoonnummer minst hadden wij een tegoedbon of iets dergelijks verwacht voor een vlaai.

Het ontbreken van leestekens in de mail doet dit vermoeden. Volgens de door ons ontvangen mail ter bevestiging zouden deze tussen 9 en 11 uur bezorgd worden. Na enige tijd werd de telefoon opgenomen en kreeg ik weer dezelfde jongedame aan de lijn.
  • Aan de buitenzijde mag er een gevelterras geplaatst worden, dit alles in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum.
  • Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Status: Te koop. Ik besluit de vlaaien in de koelkast te zetten dus haal ze uit de plastic tas en ik zie gelijk fout nummer 2! Advertorial Horeca vandaag Aan de buitenzijde mag er een gevelterras geplaatst worden, dit alles in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum. Groet andre Nou vraag ik je is dit reclame? Stuur een nieuwsbericht in.

  • Hierop hebben wij weer het volgende gemaild naar het hoofdkantoor van Multi Vlaai: Goedenmiddag, Onderstaande mail heb ik net als reactie ontvangen van Multi-Vlaai Alphen aan den Rijn. In plaats daarvan was er een vruchtenvlaai.
  • Op zijn minst hadden wij een tegoedbon of iets dergelijks verwacht voor een vlaai. Ja en dan gek vinden dat de klanten weg blijven he.

Met vriendelijke groeten, Na enkele dagen kreeg ik de volgende multivlaai alphen aan den rijn telefoonnummer van het filiaal Alphen aan den Rijn? De aardbeientaart was er wel maar niet de cappucino vlaai! Er wordt vanuit een vitrine ook chocolade van Leonidas verkocht. De mail was al volgt: Onderwerp Ik vroeg haar hoe we dit konden oplossen omdat wij toch wel graag die cappucino vlaai wilden hebben ipv die vrruchtenvlaai maar de jongedame vertelde me dat zij daar niets aan kon doen.

Meer Bakker en Broodjes in Nederland

Hallo Simone. Het Alphense restaurant in de Hooftstraat heeft de tweede plek in de wacht gesleept bij de Nacho top 10, dat georganiseerd wordt door Santa Maria. De maandag hierna heb ik een mail gestuurd naar het hoofdkantoor van Multi Vlaai om mijn beklach te doen.

Daar ze telefonisch niet bereikbaar waren omdat, zo klonk hun antwoordapparaat, er op dat moment klanten in de winkel waren besloot ik via internet te gaan bestellen.

Ik hoop dat u deze klacht serieus zal behandelen en nog even wat van u wilt laten horen hoe dit verder wordt aangepakt. Uiteindelijk was het Tja multivlaai alphen aan den rijn telefoonnummer kan geen telefoon opnemen als er klanten zijn toch. Ze vroeg wat we besteld hadden en beloofde even de bezorger te bellen om te vragen of hij meer wist van onze bestelling.

Flinke file op N11 door ongeval met motorrijder Op vrijdag 23 te huur leeuwarden elkien heeft er aan het eind van de middag een ongeval plaatsgevonden. Status: Te koop.

Uitvaartwinkel De Aandacht geopend

Ik heb het probleem voorgelegd en kreeg te horen: "Ja dat is dan jammer, kan ik ook niets aan doen! Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Ik reken af en voor ik het wist was de bezorger vertrokken.

  • Heb je een nieuwtje?
  • Na lang aandringen van mij heeft ze toegezegd de bezorger te bellen om hem te vragen of hij ze kon komen omruilen.
  • Waarborg: 3 maanden.
  • Terug naar loginpagina.

Bel dan gerust met onze horecamakelaar Conny Knook  op telefoonnummer 06 - 09  voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het bestuurbare auto bart smit in.

Voor wat het waard is de vorige email die vol met fouten volgens u was wel oprecht. Ik hoop dat er door dit soort acties niet al teveel klanten verloren gaan anders zou ik toch eens gaan kijken naar ander personeel. Stuur een nieuwsbericht in. Multivlaai alphen aan den rijn telefoonnummer om Wachtwoord vergeten. Reactie toevoegen! Te koop. Adres: Hof van Holland 35a.

Multi-Vlaai

Na een ruime 3 kwartier kwam de jongedame aan de deur, ik kreeg inderdaad de juiste vlaai en ik gaf de vruchtenvlaai retour. Reactie toevoegen. Type advertentie.

Zoek in ons aanbod. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Conny Knook  op telefoonnummer 06 - 09  voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in!

Locatie: Zwijndrecht!

 Ontdek ook...