Los kaartje kopen in de bus connexxion

11.03.2021
Auteur: Jorina

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, vragen we reizigers om via de zijdeur in te stappen en achterin in- en uit te checken. Nachtbusritkaart Gezellig op stap, en wordt het een latertje? Buurtbussen en belbussen: Alle buurtbussen en belbussen komen te vervallen met uitzondering van lijn in de daluren.

Je koopt je Nachtbusritkaart gewoon bij de buschauffeur. Dan is het handig om een los kaartje te kopen. Ook bestaan er verschillende vormen voor losse kaartjes, zoals het papieren kaartje of de E-ticket.

Voor een enkele rit betaal je 5 euro. Waar je eerder met een strippenkaart nog per halte of zones kon reizen, wordt nu een buskaartje enkel voor een bepaald traject, afstand of tijdsduur verkocht. Voor groepen groter dan 15 kinderen is een extra ticket nodig. Sentire is voor bus, tram, metro en in het OV reizen over water.

Een los vervoerbewijs voor de bus kun je kopen bij de buschauffeur. Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt:? Binnen de maximale reistijd mag je overstappen zolang je totale enkele reis binnen de maximale reistijd kan. Met de Syntus app kun je reizen met je telefoon meest betrouwbare suv occasion heb je altijd een vervoerbewijs binnen handbereik.

Voor het reizen met de tram van U-OV kun je alleen een los kaartje bij de automaat op het perron kopen.

Je koopt je Nachtbusritkaart gewoon bij de buschauffeur. Een los vervoerbewijs voor de bus kun je kopen bij de buschauffeur.
  • Aan boord van de schepen van Waterbus betaal je contant en kun je niet pinnen. De allerkleinsten tot 4 jaar reizen gratis!
  • Een enkele rit met de buurtbus kost 1,30 euro.

Plan je reis

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, vragen we reizigers om via de zijdeur in te stappen en achterin in- en uit te checken. In de meeste gevallen ben je duurder uit in vergelijk met het reizen op saldo op een OV-chipkaart. Je betaalt met een OV-chipkaart een instaptarief, en daarnaast dan een bedrag per kilometer. Naar de homepage reist met je mee. Q-link groen lijn 1 en 2 Q-link blauw lijn 3 en 4 en de nachtbussen Q-link paars lijn 5 en 6 vanaf 1 november Q-link rood lijn 12 Stadsbussen Emmen Qbuzz - Vanaf september geen contant geld op meerdere lijnen RET Vanaf 15 december is het niet meer mogelijk om met contant geld te betalen in de bussen van de RET.

Het is niet mogelijk om in de bussen van Connexxion met contant geld te betalen. De overige lijnen rijden niet.

  • Hoe zit dat? Betaal een los kaartje in de bus met je buitenlandse pinpas of creditcard.
  • Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats.

En die kost je helemaal niets? Bij Arriva verschilt het assortiment losse kaartjes per regio. Deze prijs is gebaseerd op de gemiddelde ritprijs in stads- en streekvervoer in Nederland. Door onze frequentie te verlagen, voorkomen we dat er lege bussen rondrijden en blijft er een basisvoorziening aan OV beschikbaar.

Alle buurtbussen en belbussen komen te vervallen met uitzondering van lijn in de daluren.

Wil je meer informatie over e-tickets bij Arriva? Dit kaartje is alleen verkrijgbaar bij de chauffeur. In Arriva bussen betaal je met pin, credcitcard, e-ticket of OV-chipkaart. Aan de hand van de onderstaande tabel kun je berekenen wat jouw reis kost.

Aan boord van de schepen van Waterbus betaal je contant en kun je niet pinnen! Tourist Day Ticket Met het Tourist Day Ticket reis je een hele dag onbeperkt met de bus, tram. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Je reisgroep mag alleen niet groter zijn giorgio armani parfum kruidvat acht personen bijvoorbeeld twee volwassenen met zes kinderen.

Op het tabblad "Regionaal" vind je de informatie over het kopen van een los kaartje. Voor een enkele rit betaal je 5 euro.

De volgende buslijnen rijden vanaf 19 maart minder frequent:

Nachtbusritkaart Gezellig op stap, en wordt het een latertje? Van de chauffeur ontvang je een bon, die tevens je vervoerbewijs is. Hiervoor kun je echter niet meer contant betalen, maar enkel met pin. Terug naar het overzicht Bericht Connexxion: Aanpassing dienstregeling vanaf donderdag 19 maart Dit nieuwsbericht is verlopen.

Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.

  • We geven in dit artikel antwoord en leggen uit wat je moet weten over losse kaartjes bij verschillende vervoerders.
  • Wil je  weten wat het betekent voor jouw regio?
  • Alle bussen van Arriva beschikken over een betaalsysteem waarmee reizigers kaartjes kunnen betalen met pin of creditcard.
  • Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Je dient dit bij overstap of controle te kunnen tonen. Je hebt  wel een geldig vervoerbewijs nodig voordat je in de trein instapt. Maar de prijzen voor een kort ritje kunnen behoorlijk verschillen ten opzichte van de OV-chipkaart. Meer informatie nieuwe betaalmogelijkheden Arriva Arriva E-tickets Het is ook mogelijk om gemakkelijk en snel een e-ticket te kopen via de site van Arriva.

Het is niet mogelijk om af te rekenen met contant geld op alle U-OV lijnen. Celine van Es Het afschaffen van de papieren kaartjes heeft mede te maken met de veiligheid van bijvoorbeeld bestuurders, los kaartje kopen in de bus connexxion, die voorheen met veel contant geld rondreden. Voor een enkele rit betaal je 5 negatieven digitaliseren hema.

Koop online je kaartje

Dit kan bij de loketten van de NS stations Zutphen en Hengelo en bij de bekende gele NS-kaartautomaten op elk station, dus ook de Syntus-stations. Een los vervoerbewijs voor de bus kun je kopen bij de buschauffeur.

In deze categorie vallen cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en veilig is.

Wat waren de prijzen in voor bus, metro en veren! In de meeste gevallen is dit alleen nog met PIN of contactloos. Reisadvies op maat.

 Ontdek ook...