Leuke dingen om te doen in de zomervakantie

27.02.2021
Auteur: Otte

Daar zijn leuke apps voor, zoals  Stopmotion Studio. Dit vinden wij de tien leukste buitenspeeltuinen in Nederland.

Bijvoorbeeld wat snoepjes, een klein speeltje of chocolademunten. Heb jij nog niet veel gepland en vraag je je af wat te doen in de vakantie? Word vrijwilliger Bij je lokale buurthuis, bejaardenhuis, dierenasiel, etc. Want geen paniek, als jij de vakantiesferen niet opzoekt, halen we die gewoon naar jou toe.

Een blog beginnen lees hier al mijn tips

Bezoek de kringloopwinkel Ook leuk, bij de kringloopwinkel goedkope meubels op kop tikken en deze een totale makeover geven. En dan moeten ze daarmee om de beurt elkaars schatkist proberen te zoeken. Dit zijn de beste Mollen van Wie is de Mol. Ga je deze zomer niet op vakantie. Gelukkig kan buiten de deur eten nog steeds met deze tips.

Ben je leuke dingen om te doen in de zomervakantie zoek naar leuke leuke dingen om te doen in de vakantie voor wat oudere kids, ga dan op schatten jacht met de gratis Geocaching app. Schrijf in de vakantie dan een verhaal met jezelf in de hoofdrol.

High tea of chocoladefondue. Wat een superleuke dingen allemaal, nu weet ik wel.

50+ Leuke dingen om te doen in de vakantie

Ook kun je opzoek gaan naar gratis festivals en concerten en je kunt meedoen aan winacties, op bijvoorbeeld de radio, waarmee je kaartjes kunt winnen! Kamperen in de achtertuin Houd een filmmarathon met je favoriete films of de films die je graag nog wil zien. Nieuwe kledingsetjes samenstellen 3. Zoeken naar:. Met deze tattoo pennen mag dat!

Bezoek een festival of concert Of meerdere als je het geld ervoor hebt. Dan laat je de kinderen de doos verstoppen en een schatkaart tekenen. Leuke dingen om te doen ouder worden gedicht verjaardag mooi weer Dagje naar het strand.

De not my arms make-up challenge met een vriendin doen Of je pakt het wat grootser aan en plant een bezoek naar IKEA voor een gigantische home make-over. Wat je op de camping doet.

223 thoughts on “60 dingen om te doen in de vakantie”

Altijd al willen weten waar je de lekkerste gevulde koken, chocolade repen of Magnums koopt? Maar het leuke aan Geocaching is ook niet de schat, maar de zoek tocht zelf. Vanwege het coronavirus is de kans groot dat jij deze zomer niet op vakantie gaat. Ik heb het zelf uitgeprobeerd en het ijs opgegeten en het werkt echt!!

Privacy- en cookieverklaring. Fijn, maar jammer tegelijk. Hier zie je hoe. Zoek werk in een strandtent. Er zit meer leven in de tuin dan je op het eerste gezicht zou denken.

9 tips voor buiten de deur eten zonder horeca

Zo houden we uw bezoek veilig voor u en onze collega's. Lekker struinen door prachtige boomgaarden met een rieten mand over je arm, zelf aardbeien, frambozen, peren, kersen, appels en meer plukken om er thuis jam, taart of warme appelcompote mee te maken.

Jouw kind heeft ongetwijfeld ook wel eens op zijn of haar lichaam gekleurd met stiften?! Vakantie vibes coming your way in 3, 2, Houd het herfstweer je binnen?

  • Discobowlen
  • Er staat toch ook bovenaan dat er ook rotklusjes tussen zitten.
  • Even een aanloopje en glijden maar… Wie komt het aller verste?
  • Zelf wafels maken met aardbeien en slagroom

Ontvang voor elke vakantie de leukste dirk van den broek noord nederland per mail:. Genoeg ijsjes eten. Echt hele leuke ideetjes allemaal.

Het is alweer bijna Dierendag. Maar het leuke aan Geocaching is ook niet de schat, popcorn eten en verhalen vertellen. Lekker films kijken, maar de zoek tocht zelf. Ik leuke dingen om te doen in de zomervakantie milenaa1 en ik geef een tip om te doen in de vakantie : Zelf dingen knutselen,tekenen,ontwerpen en daarna verkopen voor het goed doel heb ik zelf ook gedaan en ik ben 11 jaar veel plezier met deze tip XXX milenaa1.

Na de vakantie kunnen jullie dan elkaars verhalen lezen. Collega Patricia verzamelde 9 tips voor coronaproof trakteren.

Leuke dingen om te doen met mooi weer

Heb jij nog niet veel gepland en vraag je je af wat te doen in de vakantie? Hebben jullie geen karaoke machine, dan zijn er ook nog genoeg filmpjes zonder zang op Youtube te vinden. Ga elke vrije dag die je hebt en de zon schijnt naar het strand.

Een website maken. Maar laat dat je vooral niet tegen houden, want daarvoor is schilderen t leuk. Open link in een nieuw tabblad.

 Ontdek ook...