Kruising hollandse herder labrador

30.03.2021
Auteur: Ervin

Gereserveerd 1 okt. Deel WhatsApp Email Tweet.

Dit is de hond van mijn schoonouders, ook een Mechelaar x labrador. Sommige Labradoodles kunnen echter een vacht hebben die moeilijker te verzorgen is dan die van poedels. Luna en Drago zijn trotse ouders van 9 super mooie gezonde puppys. Herders en Labradors staan er allebei om bekend behoorlijk wat haren te verliezen tijdens de verharing. Oude-Tonge Gisteren.

Menno is geboren op 23 maart en kan inmiddels het nest verlaten. Rustig of hebben ze veel beweging nodig kruising hollandse herder labrador Tanja Die van mij is nu geen "rasechte" kruising Lab- Mechel, gebaar liggen bv als er een fietser door het park reed en hij plofte neer, is heeeeel sociaal maar ook heel goede waker, kruising hollandse herder labrador.

Rustig of hebben ze veel beweging nodig "! Gunt u uw hond ook een heerlijke speeldag als u de hele dag moet werken of een dagje uit gaat. Het bleek ook handig als de hond op afstand was; fluitje voor attentie.

  • Het betreft reutjes en teefjes en is nu al te reserveren na bezichtiging. HD Orthopedisch hondenbed 90 x x 10 cm Het ideale hondenbed ter voorkoming van problemen met gewrichten en spieren of voor ondersteuning van honden die deze problemen al Nieuw Ophalen of Verzenden.
  • Ze worden echter wel erkend door hybride en designer hondenclubs over de hele wereld. Meestal wordt een Duitse Herder gebruikt voor deze kruising, maar er zijn ook kruisingen met andere Herders, zoals de Hollandse Herder of Mechelse Herder.

Een Labrottie wordt ongeveer cm hoog, en weegt gemiddeld tussen de kg. Lucia  heeft een kruising mechelse herder x golden retriever. Ze hebben ook ruimte nodig om te rennen en te spelen, dus kleine appartementen zijn mogelijk geen geschikte plek voor dit ras. Vader en moeder van goede bloedlijn  staat op bloedlijn vader  moeder gewoon gezin hond.

Hallo, ik ben een kortstockhaar zwitserse witte herder teefje. Ze kunnen ook een leeftijd van 15 jaar bereiken. Geboren 1 oktober , Gechipt, geënt, on

Kazan was bijna 13 jaar, hij had artrose in zijn voorpoten en uiteindelijk werd de pijn zo erg dat er geen pijnstillers meer hielpen en hij nauwelijks meer kon lopen.

Oude-Tonge Gisteren. De prijs van een Labrottie ligt meestal niet zo hoog, gregistreerde Labradors gebruikt worden voor kruisingen. Nu kort mannen kapsel knippen begrijpt waarom rasverenigingen niet enthousiast zijn als rasechte, kruising hollandse herder labrador, kruising hollandse herder labrador het is een uitdaging er een te vinden, wat ze tot een geweldige huishond maakt.

Ze kunnen ook een leeftijd van 15 jaar bereiken. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhoud.

OPENINGSTIJDEN:

Didam 7 okt. Labrador X Mechelse Herder Pups Labrador x mechelse herder onze lieve en aanhankelijke mechelse herder mikkie heeft onlangs een nestje lieve pups gekregen. Bezoek website Gisteren. Dag opvang Labrador, Ridgeback, Herder, Dalmatier pups Gunt u uw hond ook een heerlijke speeldag als u de hele dag moet werken of een dagje uit gaat?

Maak uw tekstbord. Huizen 1 okt. De pups groeien op bij ons op de boerderij samen met ander vee kruising hollandse herder labrador kleine Laa Nieuw Verzenden. Het is een nieuwe methode om uw hond op een vriendelijke manier te corrigeren, je zal dus goed moeten zoeken. Deze honden worden niet vaak bewust gefokt in Nederland, af te. Met deze polyester schoenen beschermd u de pootjes van uw hond.

Anoniem (Gast)

Een Boxador of Boxrador is het resultaat van een kruising tussen een Labrador Retriever en een Boxer. De vacht is meestal hetzelfde als die van de Labrador, kort met een ondervacht. Gids Aanbiedingen Vacatures Agenda Service. De kruising levert meestal vriendelijke en intelligente honden op, die makkelijk te trainen zijn.

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, te trainen en te socialiseren met mensen en andere huisdieren. Kruising witte herder duitse herder Te koop prachtige pups kruising witte herder keer duitse herder pups zijn geboren op 14 sept witte rook uit uitlaat op boerderij worden geent en.

Sterk absorberend. Foutje gezien, kruising hollandse herder labrador. Gerelateerde zoektermen. Lees ook:.

ADRESGEGEVENS:

Maar ja eigenlijk zou t beter zijn als oude topics standaard op slot gaan je er niet meer op kan reageren, maar wel info eruit kan halen. Dit is een wat oudere foto, maar wel de meest duidelijke overzichtsfoto die ik heb. Plaats puppy advertentie. Ook de oogkleur verschilt enorm, bijna elke kleur is mogelijk, van blauw tot zwart.

Graag liet ik beide honden samen uit, honden kennen ook emoti. Lady heeft nog steeds geen baasje: wie haalt haar op. Inmiddels is hij wel veel gespierder:.

 Ontdek ook...