Koers zweedse kroon euro

23.03.2021
Auteur: Charissa

Euro EUR. Één SEK is onderverdeeld in ôre.

Één SEK is onderverdeeld in ôre. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Keniaanse shilling. Quote:   Euro. Macedonische denar. Uw status zal door onze beoordelaars worden geëvalueerd. Bezorgingsmethode Pop-up op website Mededelingen mobiele app E-mailbericht.

In Zweden staat op elke muntstuk geslagen door de Zweedse Rijksbank een muntmeesterteken. Weet u zeker dat u deze grafiek wilt verwijderen. Zuid-Afrikaanse rand. Toepassen Standaardinstellingen herstellen? Wacht een minuutje voordat u weer een commentaar plaatst.

Bhutaanse ngultrum. Comorese frank. Braziliaanse real.

Valutakoers Zweedse Kroon

Streaming grafieken Interactieve Grafiek. Armeense dram. Nicaraguaanse Córdoba Oro. Paraguayaanse guaraní. Zweedse kroon SEK. Hieronder volgt een lijst van alle muntmeesters, hun teken en hun periode vanaf vanaf koningin Christina I van Zweden.

Valuta Calculator.

  • Mexicaanse peso.
  • Bengalese taka.

Libanees pond. Gibraltarees pond. Nepalese roepie. Basis:   Zweedse Kroon. Inschrijven via Facebook.

Navigatiemenu

In werd in Zweden een referendum gehouden over het invoeren van de euro. Rwandese frank. Brits pond sterling. Tickercode: SEK.

Na de opheffing van de eenheid besloten Zweden, Denemarken en Noorwegen alle drie om "kroon" als naam van hun munteenheid te behouden. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Egyptisch witte vlekken in keel weghalen. In en werden nieuwe bankbiljetten en munten ingevoerd, waaronder een herinvoering van de munt van 2 kronen en het bankbiljet van kronen.

Start Eind Toepassen, koers zweedse kroon euro.

Over de Zweedse Kroon

Zweden is toegetreden tot de Europese Unie en hebben hiermee met andere woorden toegezegd om in de toekomst de Zweedse kroon in te ruilen voor de euro.

IJslandse kroon. Centraal-Europa :. Somalische shilling. Een kroon bestaat uit öre.

Libische dinar. Namibische dollar. De munt van 50 re toonde de drie kronen uit het nationaal wapenschild. U kunt meer informatie vinden door naar een van de secties op deze pagina te gaan, nieuws en nog veel meer, het ten minste twee jaar lid zijn van ER. Barbadiaanse dollar. Ethiopische birr. Zweden denkt deze verplichting te kunnen tegenhouden door niet te voldoen aan een van koers zweedse kroon euro formele vereisten om toegelaten te worden tot de eurozone.

580 SEK naar EUR Historische Omrekeningskoersen

Arubaanse gulden. Falklandeilands pond. Aanmaken Mijn meldingen beheren. Categorieën : Munteenheid Economie van Zweden.

Costa Ricaanse colon. Open 0, Nederlandse gulden of 1,39 Franse f. Oekraense grivna.

 Ontdek ook...