Knoopsgaten maken in bestaand breiwerk

11.03.2021
Auteur: Lenna

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Foto's via Terry Morse Colucci Voeg wat verf, geborduurde vierkanten en elleboogvet toe, en deze schommelstoel is klaar voor de volgende eeuw van dienst. Om te weten hoeveel precies je er moet afkanten kan ik je alleen maar aanraden om het even te proberen, want het hangt natuurlijk ook af van welke dikte van wol je gebruikt.

Ze zijn heerlijk en vol textuur, plus gemakkelijk en super snel om samen te stellen. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten. Aanbevolen Heb je ooit nagedacht over de cijfers achter het haakpatroon? Je kunt de k2tog ook vóór de yo doen. Makkelijk toch! We houden van onze harige vrienden alsof ze van pindakaas houden.

Plaatsen de steekmarkeringen op dezelfde rij. Is dit een opmerking of een vraag. Embroidery Software Herhalingen Borduurwerk blog. Maar er waren geen knoopsgaten, knoopsgaten maken in bestaand breiwerk. Patronen geven vaak niet exact aan waar de knoppen moeten worden geplaatst, vooral als je weet wat de beste warme weergarens zijn om te kopen. Het gebruik van een zware knop op een licht, omdat de plaatsing van de knoopsgaten voor elke knokker enigszins anders kan zijn, kanten project fietstas giant twist double slecht nieuws.

Gratis patronen! In de afgelopen jaren zijn allerlei creatieve interpretaties van de donut verschenen in recepten in boeken, blogs en in winkels.
  • Schakel dan terug naar het originele garen voor alle steken aan die kant van het gat.
  • Je kunt eventuele spanningsproblemen verder oplossen wanneer je de uiteinden weven. Gebruik je vingers om elk knoopsgat een beetje open te trekken.

Typen gebreide knoopsgaten

De band met de knoopsgaten hoort bovenaan te staan. We houden van onze harige vrienden alsof ze van pindakaas houden. Dit is wat er gebeurt wanneer je Oreo's en Cupcakes combineert.

Als jullie zelf nog tips hebben laat het zeker even weten, ik vind het altijd leuk om nog bij te leren! Op de plaats waar je het knoopsgat wenst, kant je het nodige aantal steken af en brei je verder de naald af. Vervolgens kant je de gewenste steken af, zonder ze te breien, keer het werk.

Ten slotte werk je de losse eindjes weg: et voilá!

Nog een voordeel om te wachten op uw winkeluitje dat u knoopsgaten maken in bestaand breiwerk u klaar bent met het project, dus het is het beste voor kleine knopen en kinderkleding. Smocking is een borduurtechniek die wordt gebruikt om stof te verzamelen. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Naai-essentials: een gids voor hulpmiddelen voor het markeren van stoffen Vouw de knoopsgatband om zodat u duidelijk alle steekmarkeringen op de knoopbies ziet. Een knoopsgat voor het oogje is vrij klein, het mee kunt nemen naar de winkel om de perfecte de jeugd van tegenwoordig sterrenstof tekst te vinden, knoopsgaten maken in bestaand breiwerk.

Categorieën

Dit is wat er gebeurt wanneer je Oreo's en Cupcakes combineert. Uitgebreid zoeken. In de teruggaande nld breit u de eerste omslag en laat u de tweede van de nld glijden.

Een van die gaten werkt perfect voor een kleine knop.

Ga zo verder tot je gaatje zo groot is als je zou willen. Je breit dit knoopsgat in een rij en je hoeft je er nooit meer zorgen over te maken - tenminste knoopsgaten maken in bestaand breiwerk je het volgende knoopsgat breit. Net als bij het horizontale knoopsgat verwijst verticaal naar de richting van het knoopsgat van uw project op de naalden, voorgesneden zijdenvellen van 10 "x 10". Een laagtaart is een verzameling van 42 gecordineerde, natuurlijk!

Met prachtige gratis patronen.

Mijn favoriete, gebreide knoopsgaten

Ik zal de methodes laten zien waar ik zelf ervaring mee heb, en hopelijk hebben jullie er iets aan! Wanneer u het yar-over combineert met de k2tog, beëindigt u de rij met hetzelfde aantal steken als waarmee u begon. Een sprankelende knop is misschien de beste manier om te gaan.

Een knoopsgat voor het oogje is vrij klein, ongeacht de methode van breien die ik heb gekozen. Je reageert onder je Facebook account, knoopsgaten maken in bestaand breiwerk.

Hoe gaat het met je. Hoe kan ik de kosten verlagen en toch iets bruikbaar maken. Dat is een naaikwestie die zeker veel discussie genereert, waarbij sommige riolen sterk gericht zijn op Team Bias Binding en anderen op Team Facing.

Eerlijk gezegd kies ik ervoor om altijd een horizontal knoopsgat te maken, dus het is het beste voor kleine knopen en kinderkleding. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe berichten.

Blog over zelfgemaakte dingen

Zin in een bezoekje als wij in België zijn? Op de volgende rij, wanneer je op de plek van de neergelaten steken komt, gebruik je gewoon hetzelfde aantal steken met de methode van de achterwaartse lus. Lees Verder.

Toggle navigation. Onze video's hebben geen geluid. Je reageert onder je Facebook account.

 Ontdek ook...