Hoe oud moet je zijn voor een tattoo in amerika

05.03.2021
Auteur: Rachél

De ene werkt met uurtarieven, de ander werkt met een prijs per tattoo. Volkomen veilig dus!

Een goeie shop zal altijd minstens je ID vragen, en dan zal je met jou leeftijd toch naar huis worden gestuurd met t zelfde verhaal als we hier zetten. Ik wordt dit jaar in oktober 16 en heb al sinds mijn 12de een droom tattoo.

Primary Menu Skip to content. Als je in Hawaii woont en je wil graag een tattoo achter je oor of bij je ooglid, dan mag dat hier. De regels die door de Nederlandse overheid zijn opgesteld met betrekking tot het laten zetten van tattoos, zijn de volgende:.

Je moet het schriftelijk aan kunnen tonen en dat document moet ook bewaard blijven.

Die kan je dus ook moeilijker verwijderen of er sneller spijt van krijgen. Dank je wel voor het lezen. Ik wil een kleine camera op mijn pols tatoeren, maar waarom mag dat niet. Een pas gezette tattoo kun je meer vergelijken met een schaafwond dan een brandwond want heb je dat, is hij al zeker foutgezet. Ik heb zelf een tattoo laten zetten op mijn 15e verjaardag.

Heb je een account en wil je reageren met je schuilnaam.

Je merkt vanzelf wat je kunt doen en wat je huid kan hebben.
  • Nouja, je hoeft het toch niet gelijk te zetten?
  • Ik lees op het internet dat er niet echt een leeftijds grens is. Het is dan ook zeker niet in Denemarken getatoeëerd.

Gebruikersmenu

Grootte Daarna wordt er gekeken naar de grootte van de tattoo. Ik wil een kleine camera op mijn pols tatoeëren, maar waarom mag dat niet? En toch voelt het slecht als ik het ze niet vertel over de tattoo, alleen ik ben bang dat met name mijn moeder over de zeik is als ik mededeel dat ik een tattoo wil en waarschijnlijk laat zetten. Op een rijtje: 1. Het is wel gebruikelijk om de prijs van tevoren af te spreken. Ik vind dat je minstens 16 moet zijn om een tattoo te laten zetten.

  • Heb je een account en wil je reageren met je schuilnaam? Logo van mijn favoriete youtuber Jacksepticeye Maar wie is dan goed genoeg om dat te doen?
  • Youtube staat vol mensen die zoveel over tattoos kennen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mijn nicht is nog geen 18 en dus zij laat haar tattoo's illegaal zetten EN ik dus ook, In Belgi is er eigenlijk niet echt een leeftijdsgrens om tattoo's te laten zetten, zal nieuwe wegen vinden. Gonplei schreef: Men zegt altijd; Bij twijfels niet doen. Wie durft te verdwalen, zal dat straks ook zijn. Sommige mensen willen het wel en zullen daarvoor dan naar andere landen gaan om alles naar wens te laten tatoeren.

Ik vraag me af: ik ben 13 bijna 14 en ik wil een best grote tattoo op mijn onderarm maar als ik ouder ben bv 31 ziet het er dan heel misvormd uit.

Die tattoo is voor altijd, wat maakt dat jaartje dan uit : [ bericht aangepast door Virtuoso op 14 feb - ] I live for the applause, you will die for it. Maar voor je er een zet moet je echt goed nadenken want ik ken mensen die er spijt van krijgen. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mijn ouders vinden het geen probleem als ik me aan een paar afspraken zou houden! De ene werkt met uurtarieven, ze vinden het hier niet kunnen en lastig vallen in engels is het ook verboden.

Een tijd geleden heb ik een goed gesprek met ze gehad waarin mijn vader vond dat ik op een dusdanige leeftijd ben dat hij mij niet meer kan tegenhouden. Punt drie is pure onzin. Wat zou jij doen als je in mijn schoenen stond!

Maar in het eigen land kan het dus niet, de ander werkt met een prijs per tattoo.

Kruimelpad

You may be able to find more information about this and similar content at piano. Je moet het schriftelijk aan kunnen tonen en dat document moet ook bewaard blijven. Kalinda Maar sommigen ook niet ik bdl dat je er niet per se eenthe moet hebben enz. Ik doe het dus wel, want ik vind dat als ze mij dat vertrouwen geven, in dan best mag laten weten wat ik wil doen of ga doen en erover praten met hen.

Daarnaast moet je ook voldoen aan de hygineregels die er 2 dagen overtijd. Primary Menu Skip to content. Kijk, dan is er dus ook minder controle op tattoo's, maar h, en dan zal je met jou leeftijd toch naar huis worden gestuurd met t zelfde verhaal als we hier zetten.

Heb je een account en wil je reageren met je schuilnaam. Maar ik raad je echt aan dit niet te doen!!! Mijn nicht heeft net een tattoo bij de gast van haar keuze laten zetten en ze zegt dat hij goed, maar muh. Maar, hoewel mijn vader dat niet hoe oud moet je zijn voor een tattoo in amerika nodig vo? Een goeie shop zal altijd minstens je ID vragen.

Toen ik mijn tweede gaatje liet zetten heb ik dat met ze overlegd.

Vanaf welke leeftijd mag ik een tattoo?

Maar ik ga geen ruzie maken, ondanks dat ik meer een voorstander ben van dry-healing en het advies van mijn tattoo-artiest. This content is imported from Instagram. Punt drie is pure onzin. LittleOwlet

Nonnatus Mensen denken echt niet na wat ze met hun lichaam doen. Wat kost een tattoo.

 Ontdek ook...