Het weer in sarajevo in april

15.03.2021
Auteur: Cars

Als je naar Banja Luka gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Gemiddeld is het maximaal 19°C in september in Sarajevo en minimaal rond de 7°C.

Bekijk prijzen. Is het regent veel in Sarajevo in April? Sarajevo Vochtigheid. Klimaat Sarajevo Sarajevo heeft een landklimaat. Gemiddeld is het maximaal 4°C in januari in Banja Luka en minimaal rond de -3°C.

Apartman San 34 - 34 EUR. Het is deze maand 17 Dagen droog in Banja Luka en gemiddeld sneeuwt het 3 Dagen in november.

Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. Sarajevo in Januari. Sarajevo weer maandag 15 april Het is 31 dagen droog in de winter.

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol rolgordijn buiten maatwerk Sarajevo is ongeveer 2 u. Gemiddeld is het maximaal 25C in augustus in Sarajevo en minimaal rond de 11C? Wat het weer in sarajevo in april je e-mail.

Sarajevo weer donderdag 18 april
  • Ben je in Banja Luka geweest?
  • Sarajevo Echt gevoel temperatuur. Gemiddeld is het maximaal 20°C in mei in Banja Luka en minimaal rond de 8°C.

Onze weersvoorspelling geven u een uitstekend beeld van wat u in april van het weer in Sarajevo kunt verwachten. Als je naar Sarajevo gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. April historisch gemiddeld weer.

Goedkope autoverhuur in Sarajevo. Bosnië en Herzegovina.

  • Sarajevo weer vrijdag 19 april Weer vandaag:.
  • Sarajevo weer dinsdag 23 april

Installeer een app op je telefoon die dagelijks de wisselkoers voor je update. Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar Sarajevo. Sarajevo Weersomstandigheden. Sarajevo weer donderdag 11 april Er valt in augustus op 9 Dagen neerslag met een totaal van 21 mm en het is deze maand 22 Dagen droog in Sarajevo.

Klimaat Sarajevo

Ada Apartment 22 - 38 EUR. Er valt in december op 10 Dagen neerslag met een totaal van 40 mm. Uitstekend Goed Matig Slecht.

Ervaringen weer Sarajevo. Klimaat Sarajevo per maand. Er valt in november op 10 Dagen neerslag met een totaal van 43 mm. Valuta Sarajevo In Sarajevo wordt de Bosnische mark gebruikt om mee te betalen. Er valt in december op 8 Dagen neerslag met een totaal van 53 mm!

Het weer voor Sarajevo in April

Banja Luka heeft een zeeklimaat. Er valt in maart op 14 Dagen neerslag met een totaal van 55 mm. Sarajevo in April. Weer in Sarajevo. Het is 36 dagen droog in de lente.

Er valt in december op 8 Dagen neerslag met een totaal van 53 mm. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken! Het klimaat is behoorlijk fris daar de maand april, maar het is leefbaar door dikke kleren. Als er geen wind is. Ben je in Sarajevo geweest. Ervaringen weer Sarajevo, het weer in sarajevo in april. Meer informatie of een afspraak maken Bekijk de informatie over inentingen voor Sarajevo op de site van de GGD.

Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Sarajevo: Klimaattabel en weer het hele jaar door

Reisadvies Sarajevo Na een verblijf in Bosnië en Herzegovina gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Sarajevo weer dinsdag 23 april In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank.

Het is deze maand 16 Dagen droog in Sarajevo en gemiddeld sneeuwt het 4 Dagen in november. Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank?

Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen.

 Ontdek ook...