Harde schijf aansluiten op tv

12.03.2021
Auteur: Brian

Annuleren Producten vergelijken. Er is een externe harde schijf mee verbonden. Dankzij deze app hoef je niet meer te downloaden, maar bekijk je films, series en cabaret direct vanaf je mediaspeler op je tv.

Registreer uw product. Je ziet dan het USB symbool dat je kan selecteren. Doe ik wat fout? Annuleren Producten vergelijken. Daarna kunt u ze gemakkelijker op uw tv terugvinden. Product toevoegen. Meer advies Hoe een multimedia harde schijf kiezen?

Of zou ik ook nog extra zaken moeten regelen. Er is een externe harde schijf mee verbonden. Daarna kunt u ze gemakkelijker op uw tv terugvinden. Bel 02 00 Stel hier jouw vraag! Die herkent die ook gelijk als ik hem erin steek, maar als ik mn HDD erin stop dan gebeurd er niks.

Log in Registreer.
  • Bij een dergelijke aansluiting kan de TV alleen die bestanden weergeven die zijn opgeslagen in een indeling die door de TV wordt ondersteund Raadpleeg de gebruikershandleiding als u wilt weten welke bestandstypen uw TV ondersteunt.
  • Vraag aan jullie, wat moet ik precies doen om dit werkend te krijgen? Als er geen venster is of als u een reeds aangesloten externe harde schijf wilt openen, kunt u via de afstandsbediening van de tv het apparaatmenu openen.

1. Hoe werkt een mediaspeler?

Bekijk al onze tips en tricks en vind het toestel van je dromen Ontdek al onze tipspagina's. Forums Nieuwe berichten. Het modelnummer bestaat uit letters, gevolgd door cijfers bijv.

Is er misschien nog een andere truc of oplossing? Externe harde schijf aansluiten op tv.

  • Prijsvergelijking, beschrijving van de functies en technische kenmerken van tv's van verschillende merken.
  • Media afspelen via USB 2.

Met deze mediaspelers kun je naast streamen ook bestanden direct vanaf een harde schijf afspelen. Advies over mediaspelers Je zoekt een oplossing om media af te spelen op je tv of beamer. Projectie tv-functies. Ook interessant:. Ja het lukt wel met een usb-stick.

Externe harde schijf op tv aansluiten

Bekijk alle mediaspelers. Nieuwste: erikdenhouter Vandaag om Ontdek  Mijn Philips.

Lenovo Z5 - ongegronde verwachtingen. Sluit de speler met een HDMI kabel aan op je tv en speel bestanden af van een harde schijf aansluiten op tv stick, geheugenkaartje of externe harde schijf. Hoe werkt een mediaspeler. Top beste tv's in Op tv-schermen die informatie van externe schijven van dit type kunnen lezen, biedt de fabrikant verschillende USB-slots.

Problemen oplossen

Wanneer het kopiëren van uw bestanden gedaan is, schakelt u uw harde schijf uit zoals de procedure hiernaast het aanduidt. Is dat probleem enkel bij Sony? Heb je een MacBook? Ook interessant:. Dit product is helaas niet gevonden.

  • In lekentaal: Zorg ervoor dat de externe harde schijf niet onderverdeeld is in partities.
  • Betreft het volgende: Ik wil een externe harde schijf aansluiten op de tv Sony Bravia KDLEX om oa films te zien maar bij het aansluiten krijg ik volgende melding "USB apparaat kan niet worden gebruikt voor opname totdat deze is geregistreerd met de tv.
  • Extra garantie op geselecteerde producten.
  • Apple TV mediaspelers.

Dat moet automatisch gaan als dit de indeling is: - film. Krijg eenvoudig toegang tot product ondersteuning. Voor fat32 mag een bestand niet groter zijn dan 4 GB.

Bij veel moderne tv-modellen kunt u externe draagbare opslagapparaten aansluiten, zodat gebruikers steeds meer de vraag hebben hoe de harde schijf op de tv moet worden aangesloten. Terug naar alle producten. Jouw naam. Wat betekent "beveiligde smartphone". Overweeg harde schijf aansluiten op tv verbindingsopties.

Bezig met laden Forums Nieuwe berichten.

Re: Externe harde schijf op tv aansluiten

Of wil je via Spotify iedereen laten meegenieten van dat ene leuke liedje? Die herkent die ook gelijk als ik hem erin steek, maar als ik mn HDD erin stop dan gebeurd er niks.

Gerede kans dat je slechts n partitie kunt hebben, en dat die fat32 moet zijn. Re: Externe harde schijf op tv aansluiten Hebde geen 2 usb aansluitingen?

Discussietools Printversie tonen Abonneren op deze discussie…. Wat betekent dit. Probleem   laptop probleem Nieuwste: Aarie25 Vandaag om Home Harde schijf - Opslag Multimedia harde schijf Hoe een multimedia harde schijf installeren.

 Ontdek ook...