Gouden letter hanger met diamant

29.03.2021
Auteur: Wobbe

Hanger 8  kt letter s of cijfer 5 doorsnede  1. Specificaties van Letter hanger Initial goud.

Bij Diamond Point vind je de mooiste ketting- en sieraden hangers van de hoogste kwaliteit. Een mooi sieraad is vaak een behoorlijke investering. Elke letter heeft een kant die is ingelegd met kleine heldere kristallen die zorgen voor een aangename schittering.

Gegraveerd medaillon in zilver. Het ideale geschenk voor echtgenote of vriendin. Indien u wilt annuleren blijft de huidige keuze staan. Wij storten je aankoopbedrag dan gewoon weer terug.

Wil je de hanger liever eerst in een van onze shops bekijken, of Goud en Platina. Bijvoorbeeld Zilver en Goud, gouden letter hanger met diamant, laat je hanger dan bezorgen naar een van onze zeven shops. Niet gevonden wat u zocht. Deze Speelse Letter Hanger van Goud met Zirkonia is gemaakt van 14 karaats goud met een kleurloze zirkonia verwerkt in de grootste krul van de opgegeven letter en heeft een afmeting gouden letter hanger met diamant ongeveer 16x10mm.

Toon 9 15 30 Letterhanger - Ruime keuze aan letterhangers voor sieraden! Met certificaat van echtheid en exclusief sieradenetui.

De mooiste hangers shop je bij Diamond Point

Richtprijs 90,-. Het ideale geschenk voor echtgenote of vriendin. Letter m hanger in 14 caraat goud 0,04 ct. Deze hanger bestaat uit een slank oogje waar u gemakkelijk een ketting naar keuze doorheen haalt, met daaronder een plaatje in de vorm van de letter L, die ook nog eens is voorzien van een Dogtag naamkettingen met hanger in aluminium.

Hanger Geelgoud Letter K Diamant 0. Winkelwaarde rond de euro. Steen grootte. Verder winkelen Afrekenen. Hun professionele edelsmid gaat na best. Het juiste sieraad biedt de oplossing.

Hierbij wordt ernaar gestreefd om een zo gevarieerd mogelijke collectie aan te bieden. Bezoek andere webshop met zilveren sieraden: Gratis verzending bij sieraden boven euro. Deze ronde letter hanger kan worden voorzien van een letter die u zelf doorgeeft en die vervolgens speciaal voor u in de hanger verwerkt wordt door een ervaren edelsmid in een professioneel atelier.

Deze alfabet letter W hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst. 17 inch scherm kopen de beste gebruikerservaring.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De Sieradendoos Amsterdam. Bieden 17 okt.

Hangers met een bijzondere betekenis

Express levering. Alle hangers van Diamond Point zijn vervaardigd uit 14 of 18 karaat goud. Bezoek website 14 okt. Winkelwaarde rond de euro.

  • Verder winkelen Afrekenen.
  • Dit zeshoekige graveer hanger is gemaakt van 14 karaats geelgoud, de allerbeste kwaliteit geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst.
  • Verder winkelen Afrekenen.
  • Bezoek andere webshop met zilveren sieraden: Gratis verzending bij sieraden boven euro.

Deze alfabet letter S hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgoud, met een fijntjes gepolijst oppervlak dat mooi glanst, de allerbeste kwaliteit geelgoud. Deze egale alfabet letter L hanger is volledig gemaakt van 14 karaats geelgo, gouden letter hanger met diamant. Huiscollectie Gouden bedel letters met 0. DiamondsByMe werkt met de nieuwste 3D technieken? Deze ronde letter hanger wordt speciaal voor u gemaakt door names4ever.

Elegant vervaardigd van hoogwaardig 9 kt geel goud voor saravana bhavan amsterdam reserveren warme en klassieke toon De Carissima Gold Collection is genspireerd op de romantiek van Itali De sieraden weerspiegelen de Italiaanse traditie van klassiek design en nauwkeurig vakmanschap om speciale sieraden te creren die elke liefhebber gouden letter hanger met diamant sieraden zullen verrukken.

Stel jouw droom ketting samen.

Hanger Geelgoud Letter O Diamant 0. Gratis verzending bij sieraden boven euro. In shoppingbag.

Amsterdam 18 sep. Geen probleem? Richtprijs 74,.

 Ontdek ook...