Google drive whatsapp backup restore to iphone

07.06.2021
Auteur: Nadin

Hoe kunnen wij je helpen? Kies hiervoor en met een beetje geduld heb je binnen no-time al je oude WhatsApp chatgesprekken weer terug. Wanneer je een nieuwe telefoon gaat gebruiken of wanneer je WhatsApp gaat verwijderen en je chats niet kwijt wilt raken, kun je een back-up maken naar je OneDrive.

Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon. Ja Nee. Controleer of Google Play is geïnstalleerd op je telefoon. Wil je eenmalig een reservekopie opslaan in je OneDrive? Problemen bij het herstellen of overzetten van een back-up Controleer of je hetzelfde telefoonnummer en hetzelfde Google account gebruikt als waarmee de back-up is gemaakt.

Dit doe je zo:. Als de back-up verloopt, wordt deze automatisch uit Drive verwijderd. Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Tik vervolgens op 'Back-up maken' om een kopie van je gespreksgeschiedenis te maken. Op je Windows Phone wordt elke dag om een back-up gemaakt van je chats.

  • Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol?
  • Nathan is een internationaal opgeleide journalist en hij heeft vooral interesse in de preventie van cybercrime, vooral waar het kwetsbare groepen betreft.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Als je hier liever niet je mobiele data voor gebruikt, kun je zorgen dat back-ups alleen gemaakt worden met wifi. Kortom, kom je er echt niet uit, ook niet met deze handleiding, of heb je een ander WhatsApp gerelateerd probleem, dan is het goed om even naar de WhatsApp FAQ te kijken. Als u geen back-up hebt gemaakt van uw gegevens in iTunes of iCloud, herstelt u mogelijk uw WhatsApp-berichten rechtstreeks van uw iPhone.

Let op! De mensen met wie je praat, zien bepaalde informatie van jou op hun scherm verschijnen, zoals je profielfoto. Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Nadat uw pc uw apparaat heeft herkend, zorgt Android Data Recovery ervoor dat u de bestanden selecteert die u wilt herstellen.

Laat dit dan aan ons weten. Verplaats je Whatsapp chatgeschiedenis van je iPhone naar je Android telefoon. Als je hierbij op 'ja' drukt, heb je na een paar minuutjes al je berichten en afbeeldingen op je nieuwe Android toestel staan. Het is dan ook niet zo gek om chats te verwijderen. Voor WhatsApp fungeert een back-up van uw gegevens met Google Drive als een tweede verzekering voor de beveiliging van uw berichten.

Back-ups zoeken en beheren

Er staat geen WhatsApp back-up op je Google Drive of op je telefoon. Of contacteer je telefoonprovider. Ga op dezelfde manier te werk als bij de eerste keer dat je je profiel hebt ingesteld. Gebruik je iOS 8 of later, schakel dan iCloud Drive in.

Belangrijk: Update je Pixel-telefoon of Nexus-apparaat naar Android 6. Dat doe je zo:. Geen PC of laptop in de buurt! Problemen bij het maken of herstellen van een WhatsApp back-up met iCloud Stel dat het toch niet lukt om een reservekopie te maken van je WhatsApp chats of media, google drive whatsapp backup restore to iphone, zorg dan dat dit is ingeschakeld Mocht niks werk.

Je back-up verloopt na 57 dagen. Daarom is het wellicht goed om ook tatanka dream school facebook te denken over mogelijke alternatieven voor WhatsApp.

WhatsApp back-up op Android

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Voor VPNgids. Wij hebben de meest gebruikte en veilige manieren op een rijtje gezet.

Google drive whatsapp backup restore to iphone slot is dit een handige manier om WhatsApp data van de ene naar de andere iPhone over te zetten.

Meer informatie over hoe je met Google Foto's een back-up van je foto's maakt op elk apparaat. Je kunt deze map toevoegen aan WhatsApp op je Android telefoon door weer dezelfde stappen te doorlopen als met je gespreksgeschiedenis? Dan is er een grote kans dat de chat-applicatie bijzonder veel ruimte in beslag neemt op je gefeliciteerd lieve moeder. Wil je eenmalig een reservekopie opslaan in je OneDrive?

Gooi je echter Maar je wilt niet al je contacten en gesprekken kwijtraken van je oude Kies "back-up maken van gesprekken" en sluit vervolgens de app af. Als je hier ook het mobiele netwerk selecteert, 16 augustus om - 21 reacties. Door Tom Hegemangoogle drive whatsapp backup restore to iphone, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Need more help?

Tik op Menu Back-ups. Echter, dit heeft natuurlijk weinig zin als je deze back-up niet kunt herstellen of overzetten.

Verwijder WhatsApp dan en installeer het opnieuw vanuit de Microsoft Store.

Als je een nieuw nummer krijgt bij, bijvoorbee. Installeer Wazzap Migrator op je telefoon. Wil je eenmalig een reservekopie opslaan in je OneDrive.

 Ontdek ook...