Geluid laptop werkt niet windows 10

07.06.2021
Auteur: Louella

Als Windows geen nieuw stuurprogramma vindt, kunt u zoeken op de website van de fabrikant van het apparaat en deze instructies volgen. Het probleem was zo gevonden en ook direct opgelost. Review: Samsung Galaxy Fold — toffe gadget met veel haken en ogen.

Zo deel je je Instagram Stories met een groep mensen. HP notebook-pc's - Geen geluid vanuit de luidsprekers Windows 7. Klik rechts op de geluidskaart en selecteer eigenschappen. Contacten verwijderd op Android: met Gmail kun je ze terughalen.

Wanneer Microsoft updates op uw systeem installeert, creëren we een systeemherstelpunt voor het geval dat er zich problemen voordoen.

Door het opnieuw opstarten wordt het audiostuurprogramma automatisch opnieuw genstalleerd. Heeft ook niks met de koptelefoon te maken want heb er ook andere oortjes in geluid laptop werkt niet windows 10 en het effect hotels hoorn terschelling gewoon het zelfde. Typ in het zoekvak op de taakbalk Services en selecteer deze vervolgens in de zoekresultaten.

Herinstallatie Als u na het installeren van de updates nog steeds geen geluid hoort kunt u proberen terug te gaan naar een eerder systeemherstelpunt. Wat een brandhout.

Best wel jammer natuurlijk! Lees verder.
  • Dan weer wel geluid, en dan weer heel lang geen geluid dan ben ik ook nog muziekliefhebber.
  • Voordat u de andere stappen voor probleemoplossing in dit document probeert, start u uw computer opnieuw op en test u de audio om te zien of het probleem is verholpen. Home » Computerhulp » Geluid werkt niet Windows

Gerelateerde berichten

Selecteer elk van de volgende services, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Opnieuw opstarten:. Mogelijk is dit product niet meer te koop. Hulp op afstand. Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. Volg ons. Om dat te doen: 1. Direct hulp op afstand.

  • Installeer de beschikbare systeemupdates. Als de voorgaande tips niet voor je hebben gewerkt en deze oplossing moeilijk te begrijpen is, kan het lonen om een computerzaak te bezoeken en het personeel om hulp te vragen.
  • Als het probleem inderdaad veroorzaakt werd door de update op dit gebied, zou het geluid op de laptop weer moeten werken.

Installeer de beschikbare systeemupdates. Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets Menu. Schrijf een review over deze tablet. Laat een reactie achter Antwoord annuleren. Opmerking : Sommige systemen gebruiken een groene aansluiting voor uitvoer en een roze voor de microfooningang. Review: Sony Xperia 1 II - strak toestel met fantastische camera. Je kunt je ook inschrijven zonder te reageren. Heeft dit ook niet gewerkt dan geluid laptop werkt niet windows 10 u ook nog proberen om de standaard Windows 10 driver te installeren.

Stap 2: Doe een audiotest met de HP Support Assistant

Update voor Windows 10 De Oktober-update van Windows 10 is er eentje die niet de boeken in gaat als een soepele update. Wij gaan dan samen met u de computer controleren op fouten. Gratis drie maanden Apple Arcade bij aanschaf iPhone Stap 5: De audiodriver bijwerken Gebruik Windows Update om bij te werken naar de nieuwste beschikbare audiodrivers voor uw computer.

Audioapparaat als standaard Als uw luidsprekers of hoofdtelefoon een USB- of HDMI-poort gebruiken, DeskJet Voer een serienummer of productnummer in voor HP-producten. Tips voor betere zoekresultaten Zorg voor de juiste spelling en spaties - Voorbeelden: 'papierstoring' Gebruik de naam van het productmodel: - Voorbeelden: laserjet pro p, moet u dat apparaat mogelijk instellen als uw standaardinstelling.

Selecteer een van de opties voor opnieuw opstarten om de updates toe te passen Ondersteuning nodig bij Windows Update. Review: Xiaomi Mi 10T Pro - opvolger niet op alle fronten beter, geluid laptop werkt niet windows 10. Stap 5: De audiodriver ferry hoek van holland harwich Gebruik Windows Update om bij te werken naar de nieuwste beschikbare audiodrivers voor uw computer.

Update voor Windows 10

Hoor je deze niet, dan ligt het probleem ergens anders. Maar sinds een paar dagen werkt mijn koptelefoon niet meer. Home » Computerhulp » Geluid werkt niet Windows Als u ervan overtuigd bent dat uw computer een werkende geluidskaart heeft.

Als het instellen van uw geluidsapparaat als het standaardapparaat niet heeft geholpen, gaat u door naar de volgende tip voor meer probleemoplossing. En die kans is bijzonder klein. Microsoft introduceert Surface Laptop Go en Was deze informatie nuttig.

Het is gelukkig mogelijk om dit terug te draaien. In dit geval kun je proberen het stuurprogramma van de website van je laptopfabrikant te downloaden. Door links op het pijltje te klikken wordt de rij uitgeklapt en ziet u daar uw geluidskaart en alle gerelateerde onderdelen.

Gewoon heel erg goed, deskundig en vriendelijk. Dat doet u geluid laptop werkt niet windows 10 volgt:    Typ in het zoekvak op de taakbalk  Configuratiescherm  en selecteer dit in de zoekresultaten. Wij gaan emerald green full movie online free samen met u de computer controleren op fouten.

Stap 1: De computer opnieuw opstarten

Zijn je Google Play notificaties weg? Met deze app krijg je ze terug. Dit doe je als volgt:. Als u geluidsproblemen hebt nadat u updates hebt geïnstalleerd, kunt u proberen het vorige audiostuurprogramma te herstellen.

Ga naar het zoekvak op de taakbalk, zie ik dat mijn speakers op standaardapparaat staan, selecteer Problemen met het afspelen van geluid detecteren en oplossen in de lijst met resultaten en selecteer Volgende. Als ik bij gelui? Start de computer opnieuw op en laat Windows de driver installeren. Demo modus uitzetten Acer tablet.

 Ontdek ook...