Gazelle innergy display gaat niet aan

08.03.2021
Auteur: Karwan

De fietsen zijn ook niet als zodanig ontworpen. Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1.

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Kijk dan eens in onze winkel. Als de contactpinnen goed zijn kunt u het beste de snelheidsmeter sensor controleren: Gebruik een fiets met hetzelfde elektrische systeem Trend2, Urban, Smart-e-3 om te testen of de snelheidsmetersensor in de motor defect is.

De totaalafstand die u kunt afleggen per rit met uw QWIC e-bike zonder tussentijds op te laden noemen we de actieradius. Zou ja dan zou je eens kunnen kijken of de contactjes het nog goed lijken te doen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos.

Doorgaan naar inhoud. Verwijder de twee gazelle innergy display gaat niet aan schroeven van de dock-aansluiting onderaan de iphone. Elektrische fiets Handleiding Inhoudsopgave: Inhoudsopgave Re: Gazelle Orange Plus innergy Ongelezen bericht door jakost 13 jun Ik neem even de tijd om te reageren, Ook wij hebben helaas dezelfde ervaring opgedaan met de aanschaf van twee Gazelle fietsen.

De actieradius moet gemeten worden gedurende n rit en niet verspreid over meerdere dagen.

  • Dit zijn enkele aandachtspunten die u aan de kabelboom kunt nakijken.
  • Nee: Schroef de motor open Vervang de controller.

Zo kunt u zelf uw Gazelle accu resetten

De oudere Breganze fietsen en de nieuwere Zane fietsen hebben niet veel gemeen: alleen de naam op de tank en het feit dat ze uit Italië komen. Deze knop gebruikt u ook om de mate van vulling weer te geven. Als de motor nu begint te draaien is het systeem in orde, en dus de trapsensor kapot. Na bijna 90 jaar ziet het er nagenoeg zonder verdere behandeling nog piekfijn uit.

Accu en oplader instructies: Eigen bedrijfsgegevens 1.

  • Ook kunt u proberen de accu uit te nemen en op kamertemperatuur te laten komen. Uw fietsaccu regelmatig resetten Als u uw batterij regelmatig volledig ontlaad en daarna pas weer aan de lader legt heeft u een beter idee van de werkelijke actieradius.
  • Om de batterij in optimale conditie te houden, kan je onderstaande onderhoudstips Nadere informatie.

De technische handleiding voor de vakhandel Stappenplan voor het lokaliseren van elektrische storingen. Indien de Bosch fietscomputer uitvalt is de accu leeg.

Weergave met pagina beginnen:. Weergegeven snelheid klopt niet 3. Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. De Stella accu resetten kan door middel van het leegfietsen van de accu. Loopt het motorwiel goed vrij.

Op de hoogte blijven

Indien dit niet helpt is het meestal nodig de accu te vervangen van de Sparta. Functie-overzicht en beschrijving bedientoetsen P. Prima systeem tegen diefstal.

Bij nieuwe fietsen dient de accu minimaal 4x volledige ontladen en weer opgeladen te zijn. Volg het eenvoudige stappenplan van : Specialist in MacBook accu s. Er zit. Gebruik SET om de gekozen wielmaat te bevestigen. De oorzaak zit in de vele contacten een aansluitingen.

Lees voor Nadere informatie.

Wat als het resetten van uw Gazelle accu niet lukt?

Een Wh accu heeft een opgegeven actieradius van km. Bedienings display Bedienings display T4 koelkast storing zoeken Dit artikel omschrijft het fout zoeken en om de juiste diagnose te stellen als de koelkast problemen geeft. Nieuwe accu's geven af fabriek minimaal hun opgegeven waarde. Werkt deze nu?

Een Wh accu heeft een gazelle innergy display gaat niet aan actieradius van km. U kunt de accu nu weer opladen tot deze weer volgeladen is. Vind deze reactie leuk. Gebruikshandleiding Fold-E Gebruiksaanwijzing In deze gebruikershandleiding vindt u alle informatie over de juiste omgang met uw E-bike. Tip: Sluit de kabelboom in eerste instantie buiten het frame langs aan zodat u deze kunt testen. Handeling: Boor het gat in de accurail groter. Neem contact op met uw dealer.

Is de wielmaat juist ingesteld.

Uw antwoord

Vul hier uw vraag voor het forum in. Hierna zal de indicator beter overeen komen met het aantal kilometers dat u kunt rijden. De fiets is uitgerust met elektronische trapbekrachtiging Nadere informatie.

Wij voeren deze aanpassing in de software standaard uit bij revisie. Hier precies hetzelfde probleem. Wij hebben de mogelijkheid deze accu te   reviseren. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

 Ontdek ook...