Fox sports go dagpas ziggo

09.04.2021
Auteur: Anjuli

Heb je het stappenplan helemaal doorlopen en is er nog iets onduidelijk? Een dagpas kun je vanaf  6 dagen voor aanvang  van de desbetreffende dag huren.

De dagpas is nu besteld. Als je hieronder bestelt krijg je daarom eerst een stappenplan te zien. Het is helaas niet mogelijk om een dagpas te bestellen op je smartphone, tablet, pc of laptop. Als je een dagpas bestelt dan kun je de wedstrijden bekijken op de volgende kanalen:.

Je kunt dan 24 uur lang naar FOX Sports kijken.

Log dan uit en log opnieuw in. Informatief, Geschiedenis. Welk model Samsung gebruik je! Wekelijks ontvang je van ons de voorbeschouwing op het weekend van Fox Sports. Andere Tijden special: Ode aan de zorg.

Dit heb je nodig voor FOX Sports GO

Hiervoor doorloop je de volgende stappen:. Over het aantal gebruikers. Deze zitten aan de voorkant van de Mediabox XL!!!! Veel plezier met de dagpas! Staat jouw TV aanbieder er niet bij? Er zijn twee mogelijkheden:.

Gaat je dagpas in op een andere dag! Live: PSV - Granada. SMT CA. Nieuw: The Deceived. Andere Tijden special: Ode aan de zorg. Over problemen oplossen.

Heb je deze mediabox?

Dit doe je via de kanalen tot en met Wil je als particulier of als bedrijf een dagpas bestellen? Informatief, Geschiedenis.

Login met je  Mijn Ziggo gegevens. Zap naar kanaal  Wekelijks ontvang je van ons de voorbeschouwing op het weekend van Fox Sports. Wat kan ik doen. Selecteer het juiste kanaal op je Mediabox XL.

Kijk losse wedstrijden zonder abonnement

Gebruik je een iPhone of iPad? Geen abonnement op FOX Sports maar je wil toch genieten van de topwedstrijden? Registreer  nu. Dit is enkel mogelijk via de televisie volgens bovenstaande mogelijkheden. Ga naar Zenderaanbod ophalen.

  • Bekijk de live-wedstrijden.
  • Fox Sports International.
  • Andere Tijden special: Ode aan de zorg.
  • Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo.

Voer je pincode in. Update de app in de  Play Store  of  App Store  op je smartphone of tablet. Zo kunnen fox sports go dagpas ziggo je de juiste instructies geven! Bestel een dagpas. Over de versie van de app. Criminele actiefilm Oceans 8 woensdag op Net5. Zakelijke klant. Misschien heb je je in het type vergist. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren.

Update nu de FOX Sports GO app

Oud uiterlijk. Zet je tv-toestel en mediabox aan en pak je afstandsbediening erbij. Dagpas kiezen. De dagpas is nu besteld.

Druk op de  drie streepjes  in de linkerbovenhoek. Voor Internationaal is hetTip: op  ziggo.

 Ontdek ook...