Fort beemster actie

19.03.2021
Auteur: Chrissy

Overige voorwaarden Als u meer dan 5 kamers boekt, kunnen er afwijkende voorwaarden en extra toeslagen gelden. Ik heb een heerlijke dag gehad en kom graag nog eens terug.

Een aanrader.

Een aanrader die je niet mag missen! Filter op: Alle aanbiedingen Entree Veilingen Overige aanbiedingen. In is Fort Resort Beemster niet voor niets uitgeroepen tot het beste wellnessresort van Noord-Holland.

Ik ga akkoord met de Spelregels en Privacy Policy. Fort Resort Beemster korting Mooie tuin, mis alleen een buiten zwembad.

Haal het fort beemster actie uit je wellness dag en jezelf met je favoriete behandeling bij Fort Resort Beemster. Prachtig Gereviewed door Jessica op Als je aan komt rijden is het net alsof je vakantie hebt. Heerlijk een dagje ontspannen en heerlijk eten. Dezelfde kamer ergens goedkoper. Deel locatie.

Voorzieningen die u zult waarderen. Ik wil hier zeker naar terug.
  • Daarom een 9,5 van mij. Alles klopte, sfeer, ruimte, rust, werkelijk prachtig.
  • Sauna Fort Resort Beemster 9,3. Erg lekkere salades en smoothies!!!!

Hoofdstad Amsterdam is ook goed bereikbaar. In de karakteristieke sfeer van het fort beleef je wellness zoals je nog nooit heeft ervaren. Fort resort Beemster is een wellness, hotel en restaurant ineen! Ik ben zo blij met een mooie sauna in de buurt. Terwijl het resort juist zo'n mooie schone indruk achterliet!

Zoveel mogelijk met producten uit de streek en van het seizoen. Een prachtig geheel met vriendelijke,klant gericht personeel en een uitstekende lunch.

Contact E-mail info fortresortbeemster. De oorspronkelijke bescherming die het water bood is na een grootschalige verbouwing nog steeds voelbaar in het Fort Resort Beemster?

Ruin Overblijfselen Kasteel Nieuwburg Alkmaar 16,3 km, fort beemster actie. Wat een mooie sauna. En wederom was het een geslaagde dag.

Wat een fijne plek. Het team is zeer attent, we voelden ons in de watten gelegd.

Plaats een review Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Houd mij ingelogd. Favoriete sauna Gereviewed door Ellen van der Vecht-Schmidt op Fortresort Beemster is verreweg mijn favoriete sauna! Check in en ga eropuit.

De openslaande deuren leiden naar buiten, fort beemster actie, ideaal om rustig wakker te worden. Neem contact op met de accommodatie voor meer informatie. Maar ook hier weer alle complimenten voor de liefdevolle medewerkers.

Groet Vera. Een aanrader.

Schrijf een review door in te loggen of te registreren:

Wat een mooi gebouw, de nieuwbouw past heel goed bij het fort. Opzet is ruimtelijk, er waren best veel bezoekers maar nooit een vol of druk gevoel. Tijdens het boeken kun je het veld Speciale Verzoeken gebruiken, of je kunt rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie met de contactgegevens in de boekingsbevestiging.

  • Beoordeeld door 16 gasten.
  • Prachtige locatie, ruim opgezet, schoon, heerlijke lunches, gezonde smoothies etc.
  • Giezen op Mooie omgeving, een unieke locatie fort en kleinschalig opgezet.
  • Alle bovenstaande bedragen zijn incl.

Op basis van beoordelingen. Zoveel mogelijk met producten uit de streek en van het seizoen. Meer over Fort Resort Beemster, fort beemster actie. Alleen al de landelijke entourage als je van kerstwensen in engels parkeerplaats erheen loopt maakt je al rustig en ontspannen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Groet Vera! In de panoramasauna kijkt u uit op de fraaie Beemsterpolder. Een belevenis fort beemster actie de Beemster Gereviewed door Ed Musman op Wij hebben genoten van een bijzondere belevenis in een oud fort midden in Zuid Oost Beemster.

Fort Resort Beemster Sfeerimpressie

Verder het eten in het restaurant van zeer goede kwaliteit. Gemiddelde: 4. Want uw kamer is slechts het begin. Mis nooit een topdeal!

Niet alleen leuk met partner, moeder of vriendinnen maar ook alleen vermaak ik me hier goed. Mike Leurs. Fort resort Beemster moet oppassen niet aan zijn eigen succes ten onder te gaan? Een dagje sauna in de Beemster, fort beemster actie, geweldig.

 Ontdek ook...