Eethuis de pont maasbommel

28.03.2021
Auteur: Mukaddes

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. We hebben verschillende gerechten geprobeerd en ze zijn allemaal heerlijk. Hier komen wij niet meer terug, ondanks de leuke locatie.

Personeel heel vriendelijk en opvallend schoon daar! Taal Nederlands. Na te hebben gegeten ging ik naar binnen om te betalen en ze hadden geen pin apparaat binnen, vervolgens weer op zoek naar iemand met een pin automaat.

Er is een kleine selectie wijnen waar de sauvignon blanc in ontbreekt, dan maar fris. Verder leuk terras, leuke locatie en voor een bitterbal en een biertje prima.

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn.

Wij zijn zondag bij dit restaurant geweest onze ervaring was echt geweldig. Super vriendelijk personeel, zeker voor wat je er voor betaald. Polstraat. Echter het eten simpel, zeer warm en mooi versierd. Duits 3.

  • Hier komen wij niet meer terug, ondanks de leuke locatie. Zitruimte zitplaatsen.
  • Beoordeeld op 30 december via mobiele applicatie Kerstmenu op tweede kerstdag.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Team de pont ga zo door, wij zullen zeker Reclame maken! Verschillende kamers beschikbaar. De bediening was traag en zeer onbeschoft en de eigenaresse keek mensen van het terras af. Toen wij daar wat over zeiden tegen een andere mevrouw van de bediening was haar antwoord:"de keuze is aan u".

Schandelig was het. Ik heb zelden zoiets ellendigs meegemaakt.

  • Nee, ik weet wel dat de bestellingen verkeerd waren door de leiding. Schoon cafetaria en vriendelijk personen ,schaaplijke prijs Anton Koolwijk
  • Top bedrijf!

Hrlijk gegeten, zeker voor wat je er voor betaald, zij kunnen er ook niets aan doen. Nogmaals ligt niet aan personeel, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien!

Het Genoegen is een all inclusive restaurant waar u terecht kunt voor 2,5 uur eten. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, eethuis de pont maasbommel, complimenten voor de kok. Echter het eten simpel. De beste hotels in de buurt Plant met kleine blauwe bloemen weergeven!

Mariska de Jong Voeding en Catering

Ontzettend slecht eten. Gister na een mooie fiets en met het pontje naar de overkant, het eerste wat je dan tegenkomt is dit restaurant.

Hele vriendelijke bediening en goed eten.

Community Hoe was jouw ervaring. Beoordeeld op 21 augustus via mobiele applicatie Dit adres vaker bezocht voor. Maar u weet ook niet hoe druk het was vandaag. Prettige bediening, prima gerechten. Piet en Hanny.

Corona informatie

Héérlijk gegeten, complimenten voor de kok, maar ook niet te vergeten het uiterst vriendelijk personeel. We hebben maar niets meer besteld, hebben ons wijntje opgedronken en zijn vertrokken. Vlotte en attente bediening. Nog maar 4 jaar bezig met dit bedrijf en dan al zo'n naamsbekendheid, super goede chefkok! Tweede kerstdag voor de derde keer en blijven heel graag deze traditie voortzetten.

  • Eeterij De Pont Geclaimd.
  • Geweldige avond gehad, voortreffelijk gegeten, vriendelijke bediening, en alles super schoon.
  • Community Hoe was jouw ervaring?
  • We zijn gestopt bij een leuk terras, zicht op een stukje centrum van Maasbommel en het water.

Community Hoe was jouw ervaring! Er was n persoon die maar een bestelling mocht opnemen "anders wordt de kok gek" en die mevrouw eethuis de pont maasbommel dat wel mocht weigerde bij ons te komen.

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Binnenmolenstraat 8. Bij ons kunt u zelf u prijs kiezen en hebben een christelijke identiteit. Powered by places. Zitruimte zitplaatsen, eethuis de pont maasbommel. Toen eten besteld en werd er gezegd dat we de tapas die we wilde bestellen starten tot te laat was het was Wij komen hier niet meer terug.

Een behoorlijke tegenvaller als er tournedos op de kaart staat, maar het niet bereid kan worden. Alles maar dan ook alles was weer goed, ga zo door. Hebben we waar van gezegd. Een culinaire avond in het teken van Italie!

Eeterij De Pont Geclaimd. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Voor herhaling vatbaar ook al vanwege de vriendelijke prijs. De carpaccio had niet de mooie rode kleur en was best taai.

 Ontdek ook...