Doosjes vouwen patroon

19.03.2021
Auteur: Shailesh

Het huisje. Om het huisje bevestigde ik een groen strookje papier.

Ik maakte drie verschillende doosjes, vierkant, rechthoekig en een doosje in de vorm van een huisje. Volg mijn blog op. Iegelijk heeft de verzending zeker nodig voor deze activiteiten degene ze elke dag nodig hebben. Dit zorgt voor iets meer kleur en contrast. Veel leesplezier!

Blijf proberen totdat je die stap voor elkaar hebt, of probeer het opnieuw met een nieuw vel papier. Vouw het papier gedeeltelijk uit. Cadeaudoosje Vierkant idee 1 Het patroon van dit cadeaudoosje printte ik doosjes vouwen patroon licht groen papier. Methode 3 van Het moet nu in acht gelijke secties zijn verdeeld, doosjes vouwen patroon. Dit kan met van alles.

Vouw het papier. Je kunt de vouwen met je nagel, een munt of een ander klein harde object scherper maken. Vooral dat huisje vind ik heel erg leuk.
  • Ontvouwen de twee vouwen die je zojuist hebt gemaakt. Ongebruikt Bonbondoosje printen en vouwen — Hobby.
  • Ik tekende een dak, ramen, een deur, kat, vogel, gras en struikjes. De gevouwen hoeken moeten elk rechte driehoeken vormen terwijl hun basis langs een lengtevouw ligt.

Hierop heb ik het patroon geprint. Voor deze methode werkt rechthoekig papier het best. Hiermee open je het midden van het papier, zodat je de middelste vouwen in de doos kunt zien. Papieren dozen zijn milieuvriendelijke en gemakkelijk om cadeaus, bakken en opslagmateriaal mee te maken. Vouw beide korte zijden naar de middenvouw.

Vouw de onderste rechterhoek van de flap naar de bovenrand. Français: faire une boite en papier facilement.

Wie kent Slaapkamer Opnieuw Inrichten niet. Duw op de vouwen naar binnen en lijn de driehoeken uit met doosjes vouwen patroon centrale vouw van de nieuwe zijde. Om het huisje bevestigde ik een groen strookje papier. Op mijn blog vind jumbo reclame cast twee keer in de week een artikel met diverse creatieve onderwerpen. Wat heb je leuk gedaan. Elk cadeaudoosje moet je anders in elkaar zetten.

Andere leuke knutselwerkjes

Vouw alle vouwlijnen een keertje. We weten datgene het aantreffen en het krijgen door de Gezonde Snacks Voor School met hun beste kwaliteit een beetje tijd kost, dus we hebben een breed scala aan Gezonde … Kennismakingsactiviteit Groep 8 ISI97 Wie kent Kennismakingsactiviteit Groep 8 niet.

Die wilde ook niet meer.

Je hebt nu drie naar buiten gerichte driehoeken, waarvan twee een vouw in doosjes vouwen patroon midden hebben. Groetjes Jantine. Hiermee verzegelde ik het cadeau op een chique manier. Welp doosjes vouwen ED Bron: hobby. Gerelateerde artikelen. De smalle flap zal dat worden wat de doos bijeenhoudt?

Schoenendoos

Alle heeft u zeker nodig voor de activiteiten degene ze allen dag nodig hebben. Ga voorzichtig met je rilmesje op en neer langs de lijnen, tot er een inkeping ontstaat. De onderste rechterhoek bevindt zich dan aan de andere kant van de derde vouw. Gebruik plakband in de hoeken als je wilt dat ze plat blijven.

Dit artikel is

Vouw de onderste rechterhoek van de flap naar de bovenrand. Vouw de onderste linkerhoek naar de derde vouw naar rechts! Het papier heeft nu de vorm van een doosjes vouwen patroon achthoek. Skip to content DIY De gevouwen hoeken moeten elk rechte driehoeken vormen terwijl hun basis langs een lengtevouw ligt. Vouw de lange zijden naar de middelste vouw, doosjes vouwen patroon. Vouw de randen terug in de lengte langs de dichtstbijzijnde vouw.

Vergelijkbare producten

Altijd leuk en persoonlijk. Er zijn twee stel randen om uit te kiezen, maar ze zijn identiek. Nu heb je als het goed is een hele doos gemaakt. Vouw het papier gedeeltelijk uit.

Vouw beide korte zijden naar de middenvouw. Zoals hierboven beschreven hangt de keuze van het papier af van het doel van de doos. Als eerste printte ik het patroon op kraftpapier.

 Ontdek ook...