De waag schoonhoven menukaart

04.04.2021
Auteur: Varisha

Is dit restaurant gespecialiseerd in soep? Frans 1.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Enfin uiteindelijk 2 euro korting gekregen maar daar was het mij dus niet om te doen. Borden waren heel leuk opgemaakt!! Ik heb er verschillende gedineerd en gelunched en het was altijd vers. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies. De lunch gingen we nuttigen bij Eethuys de Waag.

Maar o wat was het ijskoud binnen terwijl de verwarming aanstond en ik er naast zat. Ondertussen weten niet alleen vissers, de waag schoonhoven menukaart, schaatsers en kanovaarders de weg naar caf de Vlist te vinden maar ook motorfan. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. We zouden een leuke avond uit eten gaan. Mijn partner had een pannekoek en die was perfect.

Bestellen op dinsdag t/m donderdag is zowel via de E-mail als telefonisch mogelijk tot 20:00 uur!

Bedankt voor je hulp! Kleinschalig plek voor zo'n beetje 16 personen, om precies te zijn twee 2 tweepersoonstafels en 3 vierpersoonstafels maar de kwaliteit van het eten is werkelijk bijzonder te noemen. Geen woord van sorry of iets in de trant van even kijken of we wat kunnen regelen, nee het gesprek verloopt alsof je alleen maar lastig bent.

Het eten was onberispelijk. Ik wilde simpel kunnen genieten van Hollandse garnalen. Frans 1.

Onlangs neergestreken op het terras van eethuis De Waag. De lunch gingen we nuttigen bij Eethuys de Waag. Complimenten voor de kok. Reviews Lees de ervaringen van station almere centrum plattegrond Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Een leuk knusse plek in het midden van Schoonhoven.

Meer informatie

Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht. Met z'n vijven verschillende vlees- en visgerechten besteld, en we hebben alle vijf erg genoten van het heerlijk klaargemaakte eten. Intussen viel er een kom hete chocomel van het dienblad bij een andere gast over haar schoot.

Een half rauwe pannekoek, de waag schoonhoven menukaart, bediening die traag w. Neem alvast een kijkje Bekijk alle media. Bekijk de reviews van bezoekers die al eerder een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Toilet is de waag schoonhoven menukaart bereikbaar via een hollandsnieuwe buitenland werkt niet steile trap waar niet overal een leuning is. In de zomer kan je er heerlijk zitten op het terras dat uitkijkt over de dam van Schoonhoven en in de winter kan je genieten van de knusse gezelligheid binnen.

Ik wilde simpel kunnen genieten van Hollandse garnalen. Marieke 13 punten!

Heerlijk gegeten met 4 personen. Heerlijk gegeten! Worden echter na een bepaald tijdstip niet meer geserveerd voor volwassenen, alleen nog voor kinderen??

Erg goed gegeten. Maar het eten kunnen we niet beoordelen want dat hebben we niet gered. Waarderingen en beoordelingen 4,0  60 beoordelingen. Eten was met zorg klaargemaakt. Eethuis de Waag Niet-geclaimd. Is dit een Frans restaurant. Rijst 87 punten.

Navigatiemenu

Trouwens ook een gezellig en authentiek gebouw. Echt verfijnd van smaak en goed betaalbaar. Hotels in de buurt ». Nederlands Schoonhoven.

Joy Brand 6 punten. Toilet is alleen bereikbaar via een behoorlijk steile trap waar niet overal een leuning is. Heerlijk gegeten, echt een aanrader in schoonhoven. Ja Nee Weet ik niet zeker.

 Ontdek ook...