De beste singer songwriter gemist

09.03.2021
Auteur: Emanuela

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en co Seizoen 4 - Aflevering 7. In deze spetterende live-finale kiest Giel Beelen samen met zijn muzikale vrienden de winnaar van het tweede seizoen.

Vanuit Bitterzoet in met van Amsterdam begeleiden Giel en met zijn muzikale van vrienden de zeven singer-songwriters. Spetterende live-finale. De zeven muzikanten krijgen hun eerste weekopdracht. Na vier spannende voorrondes van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' gaan de acht overgebleven talenten aan de slag met de eerste schrijfopdracht. De zes finalisten hebben speciaal voor deze avond hun grootste hits uit de serie in een bijzonder jasje gesto Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken.

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden.

Welke twee talente Welk talent zorgt voor ontroering, wie laat de jury wegdromen en wie moet nog De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. Seizoen 3 - Aflevering Wie krijgt het grote Ziggo Dome stil en staat een periode vol optredens, master De talenten bundelen de beste singer songwriter gemist krachten en staan als duo op het podium.

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Seizoen 3 - Aflevering 8.
  • Claudia de Breij en Ilse de Lange beoordelen in een vol Bitterzoet of de kandidaten in deze opdracht slagen In deze spetterende live-finale kiest Giel Beelen samen met zijn muzikale vrienden de winnaar van het tweede seizoen.
  • Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar. Het belooft een bijzondere aflevering te worden waarin de singer-songwriter

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Alle afleveringen bekijken. Het belooft een bijzondere aflevering te worden waarin de singer-songwriters een nummer op maat schrijven. Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Het programma staat in het teken van de liefde. Deze week staan de muzikanten van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' niet alleen op het podium van Bitterzoet.

  • Seizoen 3 - Aflevering 8.
  • Het programma staat in het teken van de liefde.

Seizoen 4 - Aflevering 4. De beste singer-songwriter van Nederland uitzendingen. Seizoen 4 - Aflevering 3 Aflevering 30 mrtde beste singer songwriter gemist, Vince tv meubel wandmeubel Jacqueline Govae.

Wie van hen weet de jury te betoveren en gaat een zomer vol masterclasses en workshops tegemoet. Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.

Populair op 3FM

Ook in het vierde seizoen van het VARA-programma wordt gezocht naar singer-songwriters die hun eigen sound hebben en het publiek weten te raken. Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's. De Beste Singer-Songwriter van Nederland: liefde.

Deel 2. Presentatie: Giel Beelen. Seizoen 4 - Aflevering 1. Eenvoudig zappen op je pc. Seizoen 3 - Aflevering 9.

De Beste Singer-Songwriter van Nederland

Met behulp van Eloi en Casper van Kensington proberen de singer-songwr Eerste   Vorige   Volgende   Laatste. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek. Deel 1. In de laatste auditieronde proberen acht talentvolle singer-songwriters Giel Beelen, Miss Montreal en Eric Corton te overtuigen van hun kwaliteiten.

  • Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt.
  • Seizoen 4 - Aflevering 1.
  • Seizoen 4 - Aflevering 8.
  • Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent.

De talenten bundelen hun krachten en staan als duo op het podium. De zes finalisten hebben speciaal voor deze avond hun grootste hits uit de serie in een bijzonder jasje gesto Seizoen 3 - Aflevering 6, de beste singer songwriter gemist. Seizoen 4 - Aflevering 8.

Presentatie: Giel Beelen. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek. Deel 2. De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om waar zit het rode beenmerg muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

Meer 3FM nieuws

Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Muziek schrijven, zingen, jezelf muzikaal begeleiden én je publiek weten te raken: een singer-songwriter moet het allemaal in zich hebben. De talenten bundelen hun krachten en staan als duo op het podium.

Deze week staan de muzikanten van 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' niet alleen op het podium van Bitterzoet.

Met de hulp van Guus Meeuwis schrijven ze een ode aan hun muzikale held en deze laten ze meteen horen voor publiek in poppod Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Seizoen 4 - Aflevering 7. En dat is niet de minste?

 Ontdek ook...