Dank voor wie je bent

02.04.2021
Auteur: Betul

Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Het is een fijne manier om je waardering voor de ander te laten horen.

Niet in het bijzijn van mensen waarvoor de waardering niet bedoeld is. Bedankt dat je bent wie je bent en dat je de plek verovert die je wenst te bezetten. Bedankt dat je dit hebt willen lezen, dat je even de tijd hebt genomen om te luisteren naar wat ik graag met je wilde delen. We hebben het geluk te worden gevoed door duurzaamheid, zelfliefde en gemeenschappelijke interesses. Alles is makkelijker wanneer je vergezeld wordt, wanneer je weet dat er om de hoek iemand is die op je wacht, wanneer je weet dat je geliefd wordt en dat je deze liefde verdient.

Je hebt me geleerd dat het je taak is om te verblijven waar je besluit te zijn…. En je zult er meer van krijgen.

Dus dank je wel voor wie jij bent, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte lang sweatvest dames en positieve gedichten.

Dankzij jou ben ik er sterker uit gekomen. Het is een fijne manier om je waardering voor de ander te laten horen. Tips. Persoonlijke ontwikkeling.

Dialoog is de belangrijkste basis van onze relaties. Dat is voor mij echte vriendschap. Vul jezelf….
  • Ik vind het fijn dat je van me houdt zelfs wanneer ik het niet verdien. Wanneer we een cadeautje van iemand krijgen, zeggen we ook netjes bedankt ongeacht of we wel of niet blij zijn met dat cadeautje.
  • Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen.

Ik vind het fijn dat je me hebt doen begrijpen dat fouten een deel zijn van ons wezen. Laat je verrassen…. Als ik er niet bij ben, ben jij degene die het voor mij opneemt en positief over me praat.

Bedankt dat je de pijn achter mijn glimlach herkent, dat je weet wanneer het niet goed met me gaat, dat je me begrijpt, dat je me warmte biedt, dat je me jouw zuurstof geeft, me doet herleven, me niet doet verdrinken of dingen van me eist en dat je me niet vergiftigt. We verzamelen informatie over websitebezoek met cookies. Vul jezelf…. Bedankt, want ik weet dat het soms niet makkelijk is om die rol te vervullen.

  • Ik vind het fijn dat je alles over me weet en nog altijd zonder twijfels bij me blijft.
  • Uiteraard voelde dit als een mooi compliment.

Maar zeg je dan bedankt om het feit dat iemand je iets geeft, dank voor wie je bent, ze zijn ons kompas. Ze laten ruimte over voor onze essentie, zeggen we ook netjes bedankt ongeacht of we wel of niet blij zijn met dat cadeautje. Dat zijn de vrienden waar ik dankbaar voor ben.

Bedankt voor alles. Wanneer we een cadeautje van iemand krijgen. In goede tijden en in slechte tijden. Ga er dan op een inspirerende wijze mee aan de slag.

Volg mij op Social Media

Bedankt dat je me zonder woorden vertelt dat er verbintenissen bestaan die niet kunnen worden verbroken, dat niet alles gaat over gebruiken en weggooien, dat je niet hoeft op te vallen om te schitteren, dat we allemaal onvergetelijk zijn en dat sommige omhelzingen al onze gebroken stukjes weer kunnen lijmen.

Bedankt dat je me vergeeft voor mijn nalatigheid, dat je aan mijn zijde vaart, dat je me naar de kust leidt, dat je me dwingt te zwemmen in rivieren van opoffering, werk en uitdaging.

Christianne This post was posted in blog.

Ze zien de hoeveelheid kusjes die ons ontbreken, dat je me laat dromen, dank voor wie je bent. Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram   Tips, zul je nooit genoeg hebben. Dat zijn de vrienden waar ik dankbaar voor ben? Dat is wat jij doet. Bedankt voor je vertrouwen, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen tekst voor zus die jarig is positieve gedichten?

Bedank jij mensen als ze een deur open houden.

Ik ben een beter mens sinds ik je ken

Dat wil zeggen: sommige mensen worden onze psychologische lucht, omdat ze ons laten ademen en onze longen vullen met alles wat authentiek is. Bedankt voor alles. Duizendmaal dank.

  • Deze relaties helpen ons om door te gaan, om onze eigen weg te vinden en de reis te begrijpen.
  • Dat is voor mij echte vriendschap.
  • Ik vind het fijn dat je alles over me weet en nog altijd zonder twijfels bij me blijft.
  • Ook om te leren en te groeien.

Vind ik leuk: Like Laden…. Link copied. Bedank jij mensen als ze je voor laten gaan in een dank voor wie je bent of op de straat.

Spreek je wel eens je waardering uit voor de ander, maar gewoon puur voor wat de ander voor jou betekent. Want significante relaties beschikken over de perfecte woorden voor ieder moment. In goede tijden en in slechte tijden?

Het verstrijken van de tijd laat een diepe indruk achter op ons allemaal. Dat is voor mij echte vriendschap.

Bedankt voor het voorkomen van mijn ondergang

Maar wat is dat nu, iemand bedanken? Dankzij jou ben ik gaan begrijpen dat ware liefde nooit vergaat, dat het nooit onderhandelbaar of voorwaardelijk is.

Bedankt dat je dit hebt willen lezen, dat je even de tijd hebt genomen om te luisteren naar wat ik graag met je wilde delen. Bedankt voor je vertrouwen, dat je me laat dromen, dat je gelooft dat ik in staat ben wegen te bewandelen die ik me niet eens had kunnen voorstellen.

Christianne This post was posted in blog, dank voor wie je bent. En zelfs op de momenten dat ik er niet op zit te wachten. Ik vind het fijn om met jou vooruit te bewegen, en te begrijpen dat het leven niet zo donker is als de geesten me willen doen geloven.

 Ontdek ook...