Cruise rotterdam naar noorwegen

02.04.2021
Auteur: Krzysztof

Dat begint al als je net een uurtje aan boord bent, want dan kent het vriendelijke personeel dat je hut verzorgt, je naam al. Oslo: frisse metropool Elke tussenstop in Noorwegen kent een voorprogramma en zo je wilt een afterparty.

Alcoholische dranken zijn iets duurder.

Gasten van onder de 21 jaar moeten in de hut vergezeld worden door iemand van minimaal 25 jaar oud. Vliegt u liever niet? Afwijkende wijzigingskosten Naast de algemeen geldende wijzigingsvoorwaarden vanuit Kras, zijn onderstaande wijzigingskosten van de rederij van toepassing: Naamswijzigingen moeten vóór het vertrek goedgekeurd worden door Holland America Line en zijn niet altijd mogelijk.

E Grootte hut: 19 m2 Aantal personen: max. Honningsvag is het uitgangspunt voor de Noordkaap, dat traditioneel wordt beschouwd als het noordelijkste puntje van het Europees continent. Je kunt ook een boottocht maken naar het noordelijk gelegen Boknafjord en Lysefjord, één van de mooiste fjorden van Noorwegen, met de beroemde rots de Preekstoel.

BergenNoorwegen. Tip: zet tijdens de cruise jouw dataroaming uit. F Grootte hut: 19 m2 Aantal personen: max. Datum: 4-apr - apr De getoonde afbeeldingen zijn representatief voor een passagiershut in die categorie.

Cruise Noorwegen: Imposante Noorse Fjorden

Man Vrouw. Dag 11 Rotterdam, Nederland AM. En uiteraard een nieuwe terugvlucht, zonder extra kosten. Excursies kunnen niet via de website van Kras gereserveerd worden.

Dit gaat van klassieke gerechten tot regionale snacks.

  • Waan je in Italië bij Canaletto, waar je de heerlijkste Italiaanse gerechten krijgt voorgeschoteld. Het is zowel een buiten als binnenzwembad.
  • Tip: zet tijdens de cruise jouw dataroaming uit. Airconditioning, televisie, telefoon, kluisje, roomservice, minibar, föhn, badjassen.

De stad heeft zijn naam te danken aan de zeven heuvels waarop het is gebouwd. Indien het medisch noodzakelijk is, brengt TUI jou en je reisgezelschap kosteloos weer veilig naar huis.

De tot wel achthonderd meter steile rotswanden, cruise rotterdam naar noorwegen, waar de Koningsdam is afgemeerd! In Stavanger is alles te voet bereikbaar.

Impressies cruisehaven Rotterdam

Deknaam Sky dek - Level De opgegeven voorkeur is geen garantie! In Alesund kun je met een open bus de berg op.

Onderweg wemelt het van de klaterende watervallen. Ook is het goed mogelijk om op het laatste moment een last-minute cruise te boeken naar Noord-Europa. Activeer JavaScript in uw browser om www. Het is ook de sleutel van je kamer. Reisdatums: aug Dat is, nog eens spectaculair wakker worden.

Cruise Noorwegen

Ook het gebouw spreekt tot de verbeelding. N Grootte hut: 17 m2 Aantal personen: max. Impressies cruiseschip.

Wanneer je liever los betaald voor je drankjes is dit ook geen probleem natuurlijk. Route: Hamburg Duitsland - Hamburg Duitsland. Beschrijving: Was een schitterende cruise rotterdam naar noorwegen Er wordt gewenst zoveel mogelijk informatie door te geven betreffende je handicap! Sommige gasten krijgen voorrang, geniet vandaag van het uitzicht op zee en kom helemaal tot rust. Het verschil met andere Noorse steden is in n oogopslag duidelijk als je het centrum inwandelt.

Dag op zee Je cruise zit er bijna op.

Prijs vanaf

Ga dan naar een van de gezellige lounges. Beschrijving: OK. AA Grootte hut: 27 m2 Aantal personen: max.

Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Dat begint al als je net een uurtje aan boord bent, moet de rederij tenminste 90 minuten voor vertrek over de nodige informatie beschikken, je naam al. Om deze verplichting na te komen, cruise rotterdam naar noorwegen.

 Ontdek ook...