Blauw wit rood vlag verticaal

09.05.2021
Auteur: Zonne

Enkele duizenden schoolkinderen zongen daarbij een lied, waarvan het laatste couplet luidde:. Vlag van België.

Vlag van Georgië. Vlag van Estland. Tafelvlaggen worden ook vaak gebruikt bij officiële gelegenheden om te laten zien welk land of bedrijf de persoon vertegenwoordigd. Vlag van Saint Kitts en Nevis. Vlag van de Bahama's. Vlag van Gibraltar.

Vlag van Ecuador. Vlag van Zuid-Osseti. Vlag van Tadzjikistan. Vlag van de Dominicaanse Republiek.

Vlag van Thailand. Vlag van Frans-Polynesië. Vlag van Brooklyn.

Navigatiemenu

Vlag van de GOS. Vlag van de Turkse Republiek Noord-Cyprus. Vlag van IJsland. Vlag van Wallis en Futuna. Vlag van Montenegro.

Zie Vlaggen van internationale organisaties voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Vlag van land. Vlag van Laos. Vlag van Brazili! Vlag van Costa Rica.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Vlag van Réunion. Vlag van Servië. Vlag van Brooklyn.

Vlag van Cuba. Die van Luxemburg is lichter dan het kobalt van Nederland. Vlag of Man. Vlag van Griekenland. Vlag van Palau.

Alle vlaggen

Vlag van Sint Maarten. Zij hebben daar een heel eigen geschiedenis meegemaakt en hebben daar een grote bijdrage geleverd aan de geschiedenis van Zuid-Afrika. Vlag van Litouwen. In Zuid-Afrika stichtten de Afrikaners zoals ze worden genoemd verschillende Boerenrepublieken deze werd gesteund door Nederland tegen het Britse imperialisme dat op gang kwam.

Vlag van Itali. Vlag van Sportiom zwemmen openingstijden. Vlag van Kazachstan. Vlag van Jamaica? Daarnaast gebruiken veel staten aparte handelsvlaggen en oorlogsvlaggen. Enkele duizenden schoolkinderen zongen daarbij een lied, waarvan het laatste couplet luidde:. Hoofdartikel: Vlaggen van de wereld        Portaal: Vlaggen en wapens Historische vlaggen Handelsvlaggen van de wereld Marinevlaggen van de wereld Vlaggen van niet-erkende staten Vlaggen van internationale organisaties Vlaggen per land Vlaggen van afhankelijke blauw wit rood vlag verticaal Vlaggen van subnationale entiteiten Vlaggen van gemeenten Zie ook: Heraldische wapens van de wereld Vexillologie Vlag Vlaginstructie.

Sommige staten gebruiken bovendien een staatsvlag , die alleen dient om door de overheid gebruikt te worden. Vlag van Tuvalu. Vlag van Puerto Rico. Vlag van Australië.

Vlag van Portugal. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Vlag van Nepal.

 Ontdek ook...