Bemmelenberg bergen op zoom restaurant

07.03.2021
Auteur: Polat

Alle hotels in Bergen op Zoom 6. Grote Markt 13 ns.

Keukens: Café , Nederlands, Europees. Ons 30 jarig huwelijksfeest bij de Berk was fantastisch. We hebben ons ongenoegen aangegeven bij het personeel en kregen als reactie 'Ja, dat is een mening'. Super ligging maar niet volkomen benut. De bediening was ook ongeïnteresseerd en duurde lang voor ze eens langskwamen. Fortuinstraat 7. Heerlijk geluncht buiten.

En voorheen kreeg je de lunchgerechten op heerlijk gesneden brood nu op taaie stokbroodjes. High-tea gereserveerd voor 4 personen met meer hartig dan zoet,was geen probleem maar er was niks extra hartigs bij theewater zeer snel koud soep was koud en al het zoete was kant en klaar van de Sligro, bemmelenberg bergen op zoom restaurant.

Geen idee. De reden: We durven geen risico te nemen met corona. De beste restaurants in de buurt Alles weergeven? Sat berk was een plank met van alles klein bakje friet mayonaise slaatje atjar mini bakje sat candy crush opslaan zonder facebook bak kip vlees klein bakje cassave oke zag er re gelijk uit.

Zie erg veel negatieve reacties, zelf herken ik hier niet veel van!

Hoe was jouw ervaring?

Voor ons nooit meer de Berk. Onze Griekse salade, de tonijn- en clubsandwich waren uitstekend. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Je e-mail. Caroline kerstens. Al diversen de sliptongen besteld maar deze keer zonder groente geserveerd, en friet moest ik ineens delen met mn tafelgenoot.

Smaakvolle presentatie van het geheel, de frietjes in een mandje, salade in een bakje en de hamburger op een bord en dat alles staat op een plank.

Eveneens Lemans. En zonnetje! Na het beindigen van het voorgerecht weer ruim 40 min gewacht voor het hoofdgerecht. Ja Nee Weet ik niet zeker. cht heel jammer.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Mijn vriendinnen en ik vonden het toch wel heel donker binnen ;. De Hemel. Qua smaak, presentatie, locatie, interieur, terras uitstekend! Kortom, een goede lunch in een gezellige ambiance.

Er is nauwelijks excuses aangeboden, zodat we ruimte kunnen maken voor de voorbereidingen van een nieuwe uitdaging, niks. Keukens: Nederlands, Europe.

Saskia op 17 december Ons 30 jarig huwelijksfeest bij de Berk was fantastisch. Franken zegt in een reactie: ,We sluiten 1 maart de deuren van het restaurant.

Ijssalon Emma. Het eerste gesprek liep soepel, je hebt vertrouwen in zo'n zaak. Je e-mail.

Flauw en duur m? Lijst wordt bijgewerkt Brasserie de Berk, Bergen op Zoom. Hotel Old Dutch Bergen op Zoom. Dakota'z Reztaurant. Goeie kwaliteit. En dat is echt slecht.

Corona informatie

Salade scheutje dressing bovenop onderin zeer droog. De ondernemers hinten wel op een doorstart. Wouwsestraat

Naam ontvanger! Heel vaag. Brasserie de Berk Geclaimd.

 Ontdek ook...