Bellen naar buitenland kpn mobiel

07.03.2021
Auteur: Evalien

Bellen naar het buitenland Tarieven bellen naar het buitenland Hoe werkt bellen naar het buitenland? De volledige voorwaarden met betrekking tot Roam Like Home en bovengenoemde toeslagen kunt u op kpn.

Alle voorwaarden van de bundels voor buiten de EU.

Reizen met het vliegtuig, cruiseschip of de veerboot? Bellen en internetten met de voordeelbundels voor buiten de EU. Extra informatie Tarief buiten je bundel is in de EU hetzelfde als in Nederland. Alle voorwaarden Roam Like Home. Hoe kun je ons bereiken?

Dit betekent dat je tijdens je verblijf in het buitenland binnen de EUook via andere providers kunt internetten. Een internetbundel werkt gewoon wanneer de bescherming internet bellen naar buitenland kpn mobiel aan staat! Alle telefoons verwijderen. Je hoeft niet nog eens een SMS te sturen om door te gaan met internetten. Daarnaast dienen ook uw medewerkers die gebruikmaken van de dienst een duurzame band met Nederland te hebben, het aantal actieve SIM-kaarten en de eigen duurzame band van deze werknemers met Nederland.

Standaard inbegrepen. Je hoeft geen Extra Bundel aan te zetten zodra jij de grens over gaat. Voor een betere service maakt Providers.
  • Geen onverwachte kosten met deze tips Bellen vanuit Nederland naar een EU-land? Je betaalt hier geen extra kosten voor.
  • Reizen met het vliegtuig, cruiseschip of de veerboot? Hebt u een KleinZakelijk Mobiel abonnement met beperkt bellen na 3 februari afgesloten?

Tariefinformatie

Alle prepaid verwijderen. Bekijk Extra Bundels. Dan bel je gewoon uit je abonnement naar ieder ander nummer in de EU. De nieuwe abonnementen zijn enkel sim-only. En heb je een abonnement afgesloten na 3 februari ?

  • Nog geen zakelijk Mobiel abonnement van KPN?
  • Jij belt en sms't onbeperkt in de hele EU naar ieder nummer in de EU.

Sms dan JA naar Check je verbruik daarom wat vaker als je Extra Bundel bijna op is. Hiervoor geldt een satelliet of maritiem tarief. Ben je in de EU.

Reviews door Bellen.

Maximum tarief

Ontvangen van een sms is altijd gratis. Roaming Internetten en bellen in het buitenland. Je betaalt een hoger tarief per minuut en sms.

En wanneer heb je een Extra Bundel nodig?

Op reis binnen de EU. In Nederland en de EU betaal je hetzelfde buitenbundel tarief? Meer informatie Over telefoons, bellen naar buitenland kpn mobiel. Heb je een abonnement afgesloten vr 4 februari ? Geen onverwachte kosten, zo werkt het Ga jij buiten de EU op vakantie. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken.

Je kunt je beltegoed gratis en eenvoudig opwaarderen via online opwaarderen.

Wil je toch een bericht achterlaten, vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We bellen u binnen 5 minuten. Wil je verder internetten, dan kun je een nieuwe bundel aanzetten. Bekijk Prepaid bundels.

Zodra er wel providers zijn, kun je de lijst met aanbieders en alle andere belangrijke informatie vinden op deze pagina.

  • Goedkoop bellen via nummers.
  • Internetten, bellen en sms'en in het buitenland Gebruik je abonnement op reis, zoals je thuis gewend bent.
  • Data gebruiken in een land dat niet valt in de Data only buiten EU bundel.
  • Merken Mobiele telefoon merken Tablet merken.

Sms JA naar om aan te geven dat je gebruik van internet of e-mail tegen normaal tarief wilt voortzetten. Wil je verder internetten, betaal je per minuut en bellen naar buitenland kpn mobiel een hoger tarief. In het buitenland kun je saldo opvragen op 4 manieren: 1. Bellen en internetten met de voordeelbundels voor buiten de EU.

Overige tarieven mobiel Download. Nog geen zakelijk Mobiel pakket versturen naar engeland post van KPN. Telefonisch bestellen. Ook tijdens de looptijd van de Overeenkomst kan KPN controleren of u een duurzame band hebt met Nederland op basis van objectieve indicatoren? Als je door je minuten en sms'jes heen bent, dan kun je een nieuwe bundel aanzetten.

Veelgestelde vragen over Prepaid in het buitenland

Of welk tariefplan voor jou geldt? De Supervoordeellanden bundel en de Data Only bundel kan je alleen via sms aanzetten. Op reis binnen de EU?

Lees hieronder meer over het Premium Plus abonnement? Ontvangen van een sms is altijd gratis. Zo werkt het in de wereld? In het buitenland kan bel- en sms-verkeer vertraagd worden verwerkt, doordat buitenlandse providers het bel- en sms-verbruik binnen bellen naar buitenland kpn mobiel uur binnen EU tot 4 dagen buiten EU aan KPN mogen doorgeven.

 Ontdek ook...