Art goedgekeurd slot 2 sterren

19.03.2021
Auteur: Yenna

Normale prijs  27,95 Aanbiedingsprijs  15, U ontvangt dit per post samen met de factuur. Om het contract af te sluiten, bel naar 28 28

Naar overzicht verzekeringen. Een ART 3 slot wordt geschikt geacht voor het beveiligen van scooters tegen diefstal. Taal Slotenspeciaalzaak NL.

Er kan door de verzekeraar een eigen risico gehanteerd worden. Ten vroegste morgen, ten laatste in 3 maanden. Fout op de pagina!

Totaal excl. De opzegging die uitgaat van de verzekeringnemer treedt in werking op het ogenblik van de kennisgeving, deze die uitgaat van de verzekeraar acht dagen na de kennisgeving ervan. Dat heeft onder andere te maken met de kortingen. Uw fiets moet uitgerust zijn met een ART-goedgekeurd slot, art goedgekeurd slot 2 sterren U, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor je browser.

Voor de beste gebruikerservaring.

Er is een bijkomende bestuurder jonger dan 26 jaar.
  • De bevestiging van de contractafsluiting impliceert de aanvaarding ervan door de internaut, in zijn geheel en tegen de aangegeven prijs.
  • Zowel de reservesleutel als de sleutel die gebruikt is en dus duidelijke gebruikerssporen heeft. Uw contract is aangemaakt, gelieve een betaalwijze te kiezen.

Wat betekent het ART keurmerk?

Het is namelijk zo dat verzekeringsmaatschappijen per type voertuig een bepaald niveau eisen om de verzekeringsvoorwaarden te kunnen laten eisen. Je kiest bij ons gemakkelijk een stevig, ART gecertificeerd motorslot , of bijvoorbeeld muurankers voor motorsloten. Naar overzicht verzekeringen. Een van de activiteiten is het formuleren van eisen op het gebied van mechanische beveiliging voor tweewielers. U ontvangt dit per post, samen met de factuur.

Het type slot dat je koopt is afhankelijk van waar je het voertuig parkeert. Bel naar 28 28 00 maandag tot vrijdag: 8 - 20u, en de bestendigheid tegen onder andere zagen en knippen. U ontvangt uw contract per post. Verzekeraars willen het risico art goedgekeurd slot 2 sterren diefstal zoveel mogelijk verkleinen. Met behulp van machines wordt de treksterkte van het slot getest, za: 8.

Preventiewaarde ART slot

De volgende sloten zijn niet ART goedgekeurd , omdat een eenvoudige tang ze in enkele seconden doorknipt :   Kabelslot.

Om diefstal te voorkomen gebruik je uiteraard een slot. ART sloten online bestellen Je kunt op je gemak een keuze maken uit het aanbod met ART sloten en desgewenst de selectie verder verkleinen op basis van specifieke voorkeuren. Ook moet je altijd de originele sleutels van het ART-slot kunnen afgeven.

Welk soort slot je kiest is geheel afhankelijk van je eigen voorkeur. Hebt u vragen. Het kan handig zijn om een idee te hebben van wat er belangrijk is als een slot gekocht wordt. Wat is de levertijd van ART sloten. Selectie verfijnen Filters.

Test ART sloten

Je kunt op je gemak een keuze maken uit het aanbod met ART sloten en desgewenst de selectie verder verkleinen op basis van specifieke voorkeuren. U moet een type contract kiezen. Indien u elders verzekerd bent, moet u uw lopend contract bij uw huidige verzekeraar opzeggen.

Uw fiets moet uitgerust zijn met een ART-goedgekeurd slot, type U, ketting of buigbaar met minimum 2 sterren:    Slot U     Kettingslot   Vouwslot            - Om een lijst daarvan te bekijken of om te weten of uw slot ART-goedgekeurd is 2 sterren , surf naar www. Uw aanvraag moet verder nagekeken worden.

Contacteer ons of vind een kantoor. Welke ART sloten verkopen jullie. Home Wat is een ART slot: tegen wat ben ik verzekerd. Ten vroegste vanaf morgen, ten laatste binnen 15 maanden. Bedankt voor uw aanvraag.

Online betaling? Geboortedatum komt niet overeen. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor je browser.

Tips voor het kopen van ART sloten

Home Wat is een ART slot: tegen wat ben ik verzekerd? Indien u hiervoor kiest, denk eraan om een tiental dagen toe te voegen aan de boven genoemde termijn. De opzegging die uitgaat van de verzekeringnemer treedt in werking op het ogenblik van de kennisgeving, deze die uitgaat van de verzekeraar acht dagen na de kennisgeving ervan.

Wat is de maximale lengte van een ART slot. Zij hebben het keurmerk toen opgedeeld in vier categorien zodat er er een duidelijk differentiatie is tussen de sloten. Klik en bestel.

 Ontdek ook...