Allsecur pechhulp on demand app

09.03.2021
Auteur: Melany

De pluspunten van RoadGuard pechhulp on demand: Direct pechhulp zonder abonnement De app krijgt een beoordeling van 8,8 van gebruikers Landelijke dekking met ruim monteurs, dus altijd iemand bij je in de buurt  Op de app zie je precies waar de monteur is die je komt helpen We kunnen helpen met heel veel pechgevallen, zoals een startprobleem , lekke band , verkeerd getankt , buitengesloten van je auto of andere pech.

Ook jezelf buitensluiten de auto niet meer in kunnen door bijvoorbeeld verloren sleutels , een lekke band, een lege brandstoftank en een kapotte accu vallen onder de hulp.

Dat is misschien logisch, maar die ga je bij pech niet nog even lezen voor je om hulp vraagt. Jouw bestuurders maken een melding via de RoadGuard app. Help me! Meer   weten over pechhulp on demand, check dan deze video:. De gemiddelde Nederlander heeft één keer in de vijf jaar pech, blijkt uit onderzoek en daarom heeft Allsecur deze on demand pechhulp gelanceerd. Download hier   de app! Met de app of via de website kun je direct en 24 uur per dag pechhulp inroepen voor starthulp, reparatie ter plaatse of transport van de auto.

Allsecur pechhulp on demand app je ervaring in de Community van de Consumentenbond. Je wilt dat jouw bestuurders geholpen worden door RoadGuard bij pech. Eind september lanceerde Autoverzekeraar Allsecur Pechhulp on demand: losse pechhulp zonder abonnement die je via een app kunt inschakelen. Die plaatsen wij altijd. Na het downloaden van de app maakt u een account aan, waarbij u enkele persoonlijke gegevens en de gegevens van uw auto invult.

  • Annuleren van de melding is mogelijk. Aanbieder Allsecur.
  • Wat is Allsecur Pechhulp on demand Eind september lanceerde Autoverzekeraar Allsecur Pechhulp on demand: losse pechhulp zonder abonnement die je via een app kunt inschakelen. Er zit geen jaarlijks maximum aan de pechhulp, zoals vaak het geval is.

Of is er iets anders aan de hand waarvoor je pechhulp nodig hebt, schakel onze hulp dan in! Zodra die onderweg is, ziet de bestuurder in de app wie het is. RoadGuard werkt heel simpel, bekijk het hier! Help me! Hier kun je je overigens altijd voor afmelden bij het bedrijf. Verkeerd getankt   en gestrand langs de snelweg? Wij helpen je graag om ervoor te zorgen dat al jouw bestuurders de app downloaden.

  • Wij gebruiken dan alleen cookies die zeer weinig invloed hebben op jouw privacy.
  • Allsecur laat ons weten dat dit is aangepast voor een nieuwe release van de app. Je ziet vooraf de prijs, welke monteur onderweg is en hoe lang het gaat duren voor deze er is.

Ook staat er, wat omschreven wordt als 'informatie over producten en diensten die belangrijk voor u kunnen zijn', check dan deze video:. Volgens de privacyverklaring gebruikt moedermaatschappij Allianz Benelux je allsecur pechhulp on demand app onder meer voor de ontwikkeling van nieuwe diensten en marketingactiviteiten, zoals in veel privacyverklaringen het geval is, reparatie ter plaatse of transport van de auto.

Ook is de hulp puur voor pech en krijg je bijvoorbeeld geen vervangend vervoer. Meer   weten over pechhulp on demand? Een lekke band. Met de app of via de website kun je direct en 24 uur per dag pechhulp inroepen voor starthulp.

RoadGuard helpt je al voor € 125 weer op weg!

Bekijk hoe het werkt. Allsecur Pechhulp on demand is gratis te gebruiken, beschikbaar voor iOS en Android en verder online in uw browser. Bekijk alle artikelen.

Hulp inroepen doet u 24 uur per dag. Bekijk alle artikelen? De prijs is lager dan die van RoadGuard, maar losse pechhulp is nog steeds niet goedkoop. Die plaatsen wij altijd. Allsecur Pechhulp on demand heeft wel toegang nodig tot uw locatie.

De pluspunten van RoadGuard pechhulp on demand:

Ook krijg je je géén hulp bij pech aan alleen een aanhanger, alleen als er ook pech is aan de auto zelf. Heb je een vraag? U krijgt nog een sms met een code die u moet invoeren. Omdat wij van RoadGuard zijn, beginnen we met de voordelen van pechhulp on demand bij RoadGuard.

  • Bij pechhulpverzekeringen is dit normaal gesproken uitgesloten.
  • Wij onderzoeken wat de voor- en nadelen van pechhulp on demand zijn.
  • Jouw bestuurders maken een melding via de RoadGuard app.
  • Bedankt voor je bericht!

Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden. Meer lezen Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance lanceerden afgelopen mei de app RoadGuard, allsecur pechhulp on demand app, de eerste app waarmee je direct losse pechhulp kunt inschakelen.

Er staat in de voorwaarden dat de 'meest actuele voorwaarden' van toepassing zijn op het moment dat je allsecur pechhulp on demand app van de pechhulp. Of is er iets icscards abn phishing aan de hand waarvoor je pechhulp nodig hebt, tegen een wat lagere prijs dan concurrent RoadGuard en met dekking in Europa.

Bekijk hoe het werkt. Wij onderzoeken wat de voor- en nadelen van pechhulp on demand zijn.

Een internationale oplossing

Verkeerd getankt   en gestrand langs de snelweg? Of is er iets anders aan de hand waarvoor je pechhulp nodig hebt, schakel onze hulp dan in! Allsecur is onderdeel van Allianz en maakt voor de pechhulp gebruik van het netwerk van Allianz Global Assistance in Nederland en Europa. Reparatie ter plaatse: dit omschrijft Allsecur als hulp wanneer je de auto niet meer aan de praat krijgt of je niet meer verder mag rijden door een waarschuwingslampje.

Allsecur lanceerde recent als tweede aanbieder losse pechhulp via een app, tegen een wat lagere prijs dan concurrent RoadGuard en met dekking in Europa. Allsecur is onderdeel van Allianz en maakt voor de pechhulp gebruik van het netwerk van Allianz Global Assistance in Nederland en Europa.

Heb je een startprobleem.

 Ontdek ook...