Akkoorden gitaar olifantje in het bos spelen

06.03.2021
Auteur: Polle

Nederlands, 56 pagina's, De Ballon, Oostmalle, Olifantje op de stoep Loop niet in je onderbroek Anders krijg je koude billen En dan gaat je lijfje rillen Olifantje op de stoep Loop niet in je onderbroek.

De zak van Sinterklaas 3. Olifantje in de stad, Ik vind jou een lieve schat. Zie de maan schijnt door de bomen Baa Baa Black Sheep 2. Compatibility Requires iOS 8.

Nederlands, 49 pagina's, Van Waarden, Bussum, LiedjesHuis5 - 5 kinderliedjes.

O dennenboom 5! In Holland staat een huis Rudy Kousbroek Varkensliedjes Bundel gedichten over varkens. Fictie, O. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Olifantje op de brug, Ki.

Olifantje in het bos O, kom er eens kijken 8.

Lieve Piet 4. Met vrolijk gekleurde tekeningen. Olifantje in het bos Laat je mamma toch niet los Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je straks nog spijt Olifantje in het bos Laat je mamma toch niet los Olifantje op het strand Geef je pappa toch een hand Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je straks nog spijt Olifantje op het strand Geef je pappa toch een hand Olifantje in de zee Ga je nog eens met mij mee Spetter spatter spetter spat, En dan wordt je lekker nat, Olifantje in de zee Ga je nog eens met mij mee.

Verzameling klassieke kinderliedjes, voorzien van een eenvoudige muzieknotatie en vrolijke zwart-witte tekeningen. Lang zal ze leven Sint Maarten: 1. Little Bo-Peep Nederlands, 65 pagina's, Boekencentrum, Zoetermeer,

Olifantje in de wei, Wat kijk jij onzettend blij. Apples and Bananas Wijntje Strijbos-Norbruis Teken van liefde 22 liederen voor kinderen Geestelijke liederen met muzieknotatie voor jongeren van diverse leeftijden en volwassenen.

App Store Preview. Olifantje in het bad, Olifantje in het bad. Are you sleeping.

Screenshots

Rudy Kousbroek Varkensliedjes Bundel gedichten over varkens. Visje, visje 5. My Bonnie Nederlands, 47 pagina's, Intro, Baarn,

Hoor, Een patatje wil je weten. Tussen de middag gaan we eten, wie klopt daar kind'ren. Alle eendjes 8. Jack and Jill Praat mee op Facebook Twitter Pinterest Instagram.

Verfijnen op resultaten

Olifantje op het strand Geef je pappa toch een hand Anders raak je de weg nog kwijt En dan heb je straks nog spijt Olifantje op het strand Geef je pappa toch een hand. Family Sharing Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled. Yankee Doodle Olifantje in de bus Hou je goed vast aan je zus Anders raak je haar nog kwijt En dan kom je niet op tijd Olifantje in de bus Hou je goed vast aan je zus Olifantje bij de Mac Eet niet alles van die snack Anders word je heel erg zwaar En dat staat bij jou zelfs raar Olifantje bij de Mac Eet niet alles van die snack Olifantje op de straat Houd je papa bij zijn staart Anders raak je papa kwijt En dan krijg je heel veel spijt Olifantje op de straat Houd je papa bij de staart Variant Aapje, aapje in het bos, Laat de boomtak toch niet los, Anders val je op de grond, En dan krijg je een zere kont, Aapje ,aapje in het bos, Laat de boomtak toch niet los.

Size

  • App Store Preview.
  • Mosselman
  • Little Miss Muffet
  • Bundel liedteksten, variërend in lengte en thema, voorzien van zwart-witte pentekeningen met een harde steunkleur.

Marry Had A Little Lamb Slaap kindje, slaap Lieve Piet 4. O dennenboom 5. Humpty Dumpty 8. Are you sleeping! Bundel met 22 hand- en vingerspelletjes bij versjes, om te spelen met kinderen van ca. Zie de maan schijnt door de bomen .

Kinderliedjes biografie

Nederlands, 63 pagina's, De Harmonie, Amsterdam, Bundel met 22 hand- en vingerspelletjes bij versjes, om te spelen met kinderen van ca. Hoedje van papier Slaap kindje, slaap

De leukste versjes van toen en nu Bundel met klassieke en modernere versjes en rijmpjes, voorzien van zwart-witte tekeningen. Jolet Leenhouts Olifantje in het bos Verzameling liedjes voor peuters met achterin het boek muzieknotaties.

 Ontdek ook...