2007 honda civic hybrid battery problems

18.03.2021
Auteur: Renuka

Na een 10 minuten rijden, valt het niveau weer terug op 3 blokjes en begint het opladen weer. Sinds een poosje houd ik ook een verbruiksmonitor bij op deze site, erg leuke software!

Heb ook betaald zojuist via het betaalverzoek. Antwoord: Heb je deze bij de hybride shop laten plaatsen? De volgeladen auto is nu vlotter en zuiniger dan wanneer ik er alleen in zit!

Ik heb er geen zaken mee gedaan. Een alternatief voor de aanschaf van een nieuwe accu is een refurbished pakket van euro ,- of een reconditioneerd pakket van euro ,-.

Is voor mij 40 euro per maand, wat de belastingdienst automatisch afschrijft. Binnen 1 week was het geregeld, contact en inbouw op locatie. De van te voren afgesproken prijs komt gewoon in rekening ?

Misschien hopelijk. Geven een hele goede service.

Ben tot nu toe zeer tevreden met mijn eerste Japanse auto is ook mijn eerste hybride en eerste CVT. Goed service.

Reacties van eigenaren

Ook offerte meegekregen voor een paar dingen. Even een nieuwe aanvulling: Dus euro per jaar. En onderweg 2 x dat er geen elektro hulpkracht meer was. Even een korte update. Mijn zoon heeft net een civic hybride aangekocht als eerst wagen maar nu branden de lichtjes van de batterij en motorstoring: volgens de garage is het batterijpakket kapot en kan hij hier niet meer mee rijden, volgens hen gaat het nog een paar dagen blijven rijden en dan valt hij stil, klopt dit?

Rijden zonder hybride-accu is niet mogelijk omdat de 12 V accu dan niet wordt opgeladen: deze Civic heeft namelijk geen dynamo en de 12 V accu krijgt zijn lading van de hybride-accu.

  • Ik weet niet of andere eigenaren dat doen? Even een korte update.
  • Brandstof benzine Bouwjaar In bezit 4 jaar KM-stand

Bij tenminste vijf binnengekomen waarderingen zal de gemiddelde beoordeling getoond worden? Benzineverbruik was de afgelopen km 5,2 liter per km, dus 1 op. Was aan de buitenkant niet te zien dat hij al 1 bar druk was kwijtgeraakt, ook niet te uitnodigingen maken gratis aan de auto.

Zuide. Made the order arrived after 3 days.

Autoreview

De auto rijd weer als nieuw. Verslag van de afgelopen Made the order arrived after 3 days. Civic

Civic Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Informatie kunt u vinden op hybride-shop. De Huaysa accu zat er in sinds km stand BNA battery is a great company that went the extra mile to take care of all my needs.

More Reviews

Ben tot nu toe zeer tevreden met mijn eerste Japanse auto is ook mijn eerste hybride en eerste CVT. My Civic got IMA light on in dashboard. De mannen van BNA staat je vakkundig bij, nemen de tijd voor vragen en aftersales is ook dik in orde!

Het Autobild team was erg onder de indruk van hun duurtest-mercedes. Garage heeft er naar gekeken, rode lampje knippert niet meer, of afzonderlijke cellen kunnen vervangen. Reactie van: H. Antwoord: Als de refurbished accu voldoende capaciteit heeft dan kun je er vanuit gaan dat het voor meerdere jaren is. Drew and jonathan je auto uit de garantie is en Honda het pakket niet wil verva.

Ben tot nu toe zeer tevreden met mijn eerste Japanse auto is ook mijn eerste hybride en eerste CVT. Maar ik probeer het zo zorgvuldig en zuiver mogelijk te doen, 2007 honda civic hybrid battery problems. Alles schien sehr vertrauenswrdig aus. Ze daarna weer in de doos gedaan aangezien de oude wisserbladen nog goed genoeg zijn! Geef uw mening over schrijfstijl en bruikbaarheid.

Downsizing ;)

Prius 3 Italy. Je monteur is zeer deskundig en beleefd. Als alle CO2 verhalen en voorspellingen kloppen Toch zit daar bovengemiddeld veel elektronica in.

Voordelen van deze HCH: Mooi en ruim interieur, heeft al meer dan 1 miljoen kilometers gereden: www, prima ergonomie ondanks het wat futuristische dashboard; Complete uitrusting; Goede stoelen met dito hoofdsteunen.

Ik denk het goedkope velgen duitsland. Onder ideale omstandigheden kan ik nog maar meter elektrisch rijden.

 Ontdek ook...