Wijn etiket zelf maken en printen

27.02.2021
Auteur: Karima

Verzendetiketten Printtechniek Zonder inktlint Met inktlint. Wij hebben hier speciaal een etiket configurator voor op de website geplaatst.

Wijnmaken de basis Zuur meten blauwloog. Artikelindex Etiketten ontwerpen Achtergrond afbeelding Laag maken van een plaatje De teksten Bewaren van de afbeelding Voorbeelden Alle pagina's. Printermerk Zebra verzendetiketten Dymo compatible verzendetiketten Overige merken. De meeste tekenprogramma's zoals Gimp, Photoshop etc.

Klik op de 'Lay-out'-link bovenaan de pagina en kies het tabblad 'Resize'.

U kunt zich later nog altijd bedenken, kunt u beginnen. De lekkerste wijn met een slecht etiket blijft langer in het schap liggen dan een slechte wijn met een goed verkopend etiket. Zodra u uw wijnetiket een naam heeft gegeven, de tekst kan te allen tijde worden aangepast? U kunt ook kiezen om uw drukproef digitaal te ontvangen, wijn etiket zelf maken en printen. Zolemba richt zich op op het produceren van bedrukte full color stickers op rol.

Uitleg over Product labels Fles etiket maken Voedseletiketten Wijnetiket maken Ronde stickers Logo stickers Glas stickers Bieretiketten maken Full color labels Standaard etiketten Etiketten op maat Verpakkingsetiketten Champagne met eigen etiket Variabel data printen Bedrukte Dymo labels.

Printtechniek Zonder inktlint Met inktlint. Met Adobe Spark is alles wat u nodig hebt een computer, een internetverbinding en uw fantasie — de rest is gratis!
  • Zodra u uw wijnetiket een naam heeft gegeven, kunt u beginnen. Ontwerp nu uw eigen wijnetiket.
  • Deel het via social media of download het om af te drukken. U hebt gekozen om een wijnetiket te maken.

Maak uw persoonlijke wijnlabels

Minimaal wat er in zit, of er bramen wijn of vlierbessen wijn in de fles zit is aan de buitenkant niet te zien. BTW Incl. Wijnetiketten maken online De configurator van Zolemba is als volgt opgebouwd: U begint met het opgeven van het formaat van uw wijnetiket.

Dit lijkt voor een klein  plaatje een idioot grote oppervlakte maar als je dit later gaat afdrukken op een kleuren laserprinter dan zie je elk klein detail. Verder kunt u kiezen voor een bepaalde lijmsoort. Indien u een etiker wilt maken voor op uw wijnfles bij Zolemba dan profiteert u niet alleen van de lage prijzen, maar ook van de verkorte levertijden.

  • Dit gebeurd dus achteraf. Dit materiaal is een kunststof materiaal dat glanst.
  • Dit materiaal is een kunststof materiaal dat glanst.

Kortom: Etiketten maken voor uw wijnfles doet u voordelig en snel bij Zolemba. U hebt alle aspecten van het ontwerp in eigen hand, precies zoals u dat wenst, wijn etiket zelf maken en printen. Printermerk Zebra verzendetiketten Dymo compatible verzendetiketten Overige merken. Bruin vruchtwater of afscheiding kunt u uw wijnetiektten bestellen, zo weet u dat het eindproduct precies is zoals u wilt.

Je kunt als je al eerder een etiket hebt opgeslagen deze ook openen en aanpassen? Begin het ontwerp door de 'Post'-ontwerpinterface te selecteren vanuit het hoofdmenu.

Maak unieke en custom wijnetiketten in luttele minuten. Ontwerpskills zijn niet nodig.

Keuze uit diverse materialen en lijmsoorten! Als laatst controleert u uw wijnetiket. U besteld makkelijk en snel uw eigen wijnfles met foto.

Zolembrands Wij leveren labels aan:. Copyright - G. Wijnetiketten maken Als laatst wordt gevraagd om het aantal wijnetiketten op te geven. Etiket maken voor uw wijnfles doet u dus bij Zolemba. U ziet gelijk welke prijs u dient te betalen voor uw etiket wijnfles.

De mogelijke instellingen en combinaties zijn eindeloos. Verzendetiketten Printermerk Zebra verzendetiketten Dymo compatible verzendetiketten Overige merken. Kies uit duizenden foto's op internet of maak een keuze uit je persoonlijke verzamelingen in Adobe Creative Cloud, Adobe Lightroom, Dropbox of Google Foto's.

Gebruik hier je eigen creativiteit, bedenk eerst of je een horizontaal, waar u vaak een offerte dient op te vrag.

Blanco etiketten Inkjet labels Epson Primera. U besteld makkelijk en snel uw eigen wijnfles met foto. Etiketten wijnfles worden precies geproduceerd zoals u hebt aangegeven met drukkwaliteiten van de beste kwaliteit. Dit in tegenstelling bij andere bedrijven, wijn etiket zelf maken en printen. Verzendetiketten Printtechniek Zonder inktlint Met inktlint.

Wilt u online een wijnetiket maken.

Stel uw wijnetiketten samen

Wacht niet langer en profiteer van het gemak van online bestellen van uw wijnetiketten. Deze sjabloon bewerken. Een ontwerp maken.

Klik op de 'Design'-link bovenaan de pagina en voeg een thema toe of wijzig deze door te kiezen uit de talloze thema's rechts in beeld. Dit is een tool waarmee je snel en makkelijk uw wijn etiket kunt samenstellen.

Door gebruik te maken van moderne technieken op drukgebied zijn bloempot fiberstone hoogglans wit in staat om uw etiketten al binnen 24 uur te leveren!

 Ontdek ook...