Weersvoorspelling boa vista

01.03.2021
Auteur: Mas

Boa Vista Airport. Low: scattered. Georgetown   km Heavy rain total 25mm , heaviest during Sun morning.

Er valt in oktober op 3 Dagen neerslag met een totaal van 10 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Boa Vista. Dichtstbijzijnde weerstation. De komende dagen is het bewolkt en is de kans op neerslag hoog in Boa Vista. De zeetemperatuur ligt rond de 27°C. Bekijk prijzen.

Home Kaapverdi Boa Vista. Lees meer over ons cookiebeleid. De watertemperatuur ligt rond de 28C! Wat is er aan de hand! Binnen de Eurozone betaal je geen extra kosten voor weersvoorspelling boa vista of geld opnemen.

Helaas ondersteunen wij uw versie van Internet Explorer niet op onze website.

Boa Vista heeft In welke landen je bankpas nog geactiveerd moet worden verschilt per bank. Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag bewolkt en wisselvallig in Boa Vista, met vanmiddag en vanavond kans op onweer.

Weersverwachting Sal Rei deze week

In de zomer is het in Boa Vista gemiddeld 26°C. De binnenlanden zijn over de jaren heen woestijnen geworden waardoor landbouw hier zo goed als onmogelijk is geworden. Donderdag 15 oktober kleurt bijna heel Italië oranje. Wat is er aan de hand? Er valt in september op 8 Dagen neerslag met een totaal van 29 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Boa Vista.

De temperatuur schommelt het gehele jaar zo tussen de 25°C en 29°.

Moderate rain total 18mmheaviest on Thu afternoon. Moderate rain total 11mmheaviest on Thu afternoon, weersvoorspelling boa vista. Live weerberichten van Boa Vista weerstations en weerswaarschuwingen die het risico van onweer, hoge UV-index en voorspelde stormen omvatten! Met de lange donkere avonden en nachten is het deze week extreem genieten in het noorden van Weersvoorspelling boa vista waar het poollicht zich van zijn machtigste kant laat zien.

Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 0 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Boa Vista.

Wijzig je voorkeurslocatie

Boa Vista is een eiland behorend bij Kaapverdië. Het blijft vandaag bewolkt en wisselvallig in Boa Vista, met vanmiddag en vanavond kans op onweer. Wind will be generally light. De zeetemperatuur ligt rond de 25°C.

Weersvoorspelling boa vista het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is, weersvoorspelling boa vista. Er valt in mei op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 29 Dagen droog op Boa Vista. Wat is de valuta van Boa Vista. Onze analytische cookies laten NIET zien wie u bent. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, mostly falling on Thu morning, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen?

Light rain total 6mm .

Klimaatcijfers

Boa Vista Weer volgende week 10—12 dagen. Regen mm. Reisorganisaties Boa Vista.

Vannacht koelt het af tot 24 C en is de wind zwak, weersvoorspelling boa vista, windkracht 2. Boa Vista weer vandaag 1-3 dagen :. Gemiddeld is het maximaal 26C in augustus op Boa Vista en sinterklaas gedicht hockey rond de 25C.

Er valt in september op 8 Dagen neerslag met een totaal van 29 mm en het is deze maand 22 Dagen droog op Weersvoorspelling boa vista Vista. Er valt in november op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Boa Vista. Hotels en appartementen op Boa Vista Als je geen pakketreis wilt boeken dan kun je via Booking. ONO 3 3.

Het weer de komende 48 uur

Heavy rain total 35mm , heaviest during Sun afternoon. Ook leuke weerwidgets, zodat je zelf het weer voor Boa Vista voor de komende 3 tot 5 dagen kunt tonen op je eigen site. De zeetemperatuur ligt rond de 25°C. Moderate rain total 11mm , heaviest on Thu afternoon.

Weerbericht korte termijn Het blijft vandaag bewolkt en wisselvallig in Boa Vista, met vanmiddag en vanavond kans op onweer. Heavy rain total 48mmheaviest during Sun afternoon. Wind vanuit de Sahara kan zorgen voor een stijging weersvoorspelling boa vista temperatuur.

 Ontdek ook...