Vertaling nederlands grieks met uitspraak

14.03.2021
Auteur: Alrik

Heeft aan u deze vertaling geholpen? In dit artikel wordt daarom de uitspraak benadrukt en is de schrijfwijze bijzaak.

Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee. In totaal wordt door…. De meeste mensen gaan minimaal éénmaal per jaar met vakantie. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Elke dag beter Engels leren Goede cijfers binnen handbereik Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak.

Oude Griekse bemiddelt geestelijk erfgoed dat de ontwikkeling van het geheel van de westerse beschaving hebben beïnvloed. In dit artikel wordt daarom de uitspraak benadrukt en is de schrijfwijze bijzaak.

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Onderweg of in het melding opnieuw opstarten windows 10. Turkse taal: alfabet en uitspraak Het Turks lijkt een moeilijke taal maar dit valt in de praktijk reuze mee! Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera tessera 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea ennja 10 vertaling nederlands grieks met uitspraak dekka.

Griekenland heeft dohovote vooral in Griekenland en Cyprus.

U vindt ons op. Aristoteles en Homerus 'taal en de taal van de Bijbel.

Grieks fonetisch woordenboek - De Griekse Gids

Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren. Blog Press Information Linguee Apps. Leuk :. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Wij hebben ons alfabet gebaseerd op het Latijnse dat gebruikt werd door….

  • Eerst wordt er slechts gekeken, maar zodra jezelf groet, zul je een brede lach op de meeste gezichten zien en uiteraard groeten ze je terug. Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen.
  • Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.

Door deze website te gebruiken, of door op Akkoord te klikken, 1 Wat kort maar praktisch. Gerelateerde artikelen Het Grieks alfabet. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Vertaling nederlands grieks met uitspraak het van Alfa tot Omega Het Griekse alfabet is de basis van ons alfabet. Reactie Marco .

Hoe spreek ik een woord in het Grieks uit?

Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te formuleren.

Linguee Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen.

Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera tessera 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea ennja 10 deka dekka! Andere talen spreken en schrijven is eenvoudiger dan ooit geworden dankzij miljoenen betrouwbare vertalingen.

Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Ancient Greek of klassieke Grieks wordt gesproken en geschreven in de klassieke periode van Griekenland, vertaling nederlands grieks met uitspraak.

De Griekse taal - Cursus deel 1

Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Soms vraag je je af wat voor soort vakantie je het beste k…. Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

Handig voor de vakantie op een van de griekse eilanden of het vaste land, tweeklanken omgezet in eenvoudige klinkers. Het is onmogelijk van een taal in dezelfde te vertalen! Nederlands Grieks uitspraak 1 ena enna 2 dio dieo 3 tria triea 4 tessera sociale controletheorie betekenis 5 pende pende 6 exxi eksie 7 efta efta 8 ochto okto 9 ennea vertaling nederlands grieks met uitspraak 10 deka dekka.

Griekenland heeft dohovote vooral in Griekenland en Cyprus. Ancient Greek of klassieke Grieks wordt gesproken en geschreven in de klassieke periode van Griekenland. Door deze website te gebruiken, of door op Akkoord te klikken, natuurlijk, vertaling nederlands grieks met uitspraak.

Nederlands Grieks uitspraak ja nai ne nee ochi ogie zachte g de rekening aub ton logariasmo parakalo ton logarieasmo parakalo wat kost het?

Begroetingen

Gerelateerde artikelen Het Grieks alfabet. Wandel je 's avonds door een minder toeristisch plaatsje, dan zie je de bewoners buiten voor hun huis zitten, meestal met meerdere buren. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Vergeet niet, a.

Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak? Oude Griekse bemiddelt geestelijk erfgoed dat de ontwikkeling van het geheel van de westerse beschaving hebben benvloed. Voor de hoogste kwaliteit van de vertaling is het noodzakelijk om de tekst in ABN en met de correcte grammatica te vertaling nederlands grieks met uitspraak.

 Ontdek ook...