Thetford c250 cassette toilet manual

07.06.2021
Auteur: Arnoldus

Als u de ventilator opnieuw wilt inschakelen, drukt u nogmaals op deze knop de LED begint opnieuw te knipperen. Het Thetford toilet is nu klaar voor gebruik.

Indicator spoelwaterniveau uitsluitend bij modellen met een eigen spoelwatertank : Wanneer deze indicator oplicht, dient u de spoelwatertank bij te vullen.

Uw favoriete artikelen bewaren, bekijken of delen? De Wit Schijndel gebruikt cookies om uw bezoek makkelijker en persoonlijker te maken. Dit is normaal. Vermijd heftig schudden van de tank en gebruik geen hogedrukreiniger. Spoel het afneembare mechanisme helemaal af onder de kraan.

Easyfit Premium Plus User Manual. Ze zijn in veel gevallen standaard ingebouwd in een caravan. Thetford c250 cassette toilet manual de toegangsdeur aan de thetford c250 cassette toilet manual van de caravan of camper en leeg de afvaltank bij een toegestane stortplaats. Wanneer het rode lampje van de niveau-indicator van de afvaltank brandt, drukt u de knop voor het afpompsysteem om het afval uit de afvaltank over te pompen naar de afvaltank van de camper of de caravan.

Dit kan schade toebrengen aan de binnenwand van de tank.

Zet de afdekkap er bovenop en trek deze onderaan een beetje naar voren. Zet de tank rechtop en draai de schenktuit omhoog. Hier vindt u onder andere antwoorden op veelgestelde vragen en oplossingen voor problemen, reparatie-instructies, tips en een lijst met Thetford-dealers en servicecentra in uw omgeving.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in. Verzeker u ervan dat de centrale afvaltank nog genoeg capaciteit heeft ongeveer 18L , voordat u het Afval-afpompstysteem activeert. Als de afvaltank van de caravan of camper vol is, knippert de knop van het pompsysteem snel 2 Hz. Het Thetford Cassette toilet is de ultieme sanitaire oplossing voor uw caravan of camper.

Bij de aankoop van een mobiel toilet moet u vooral letten op de capaciteit, maar ook op de hoogte en de breedte. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Sluit vervolgens de toegangsdeur.

  • Inbouw en cassette toilet Ook op het gebied van inbouwtoiletten is Thetford markleider. Als er geen water meer uitkomt, plaatst u de aftapplug op de aftapbuis en plaatst u de aftapbuis terug op zijn oorspronkelijke plaats.
  • Weet u precies welk sanitair u aan wilt schaffen en koopt u liever online? Als u deze voorzorgsmaatregelen niet in acht neemt, kan er waterschade aan uw caravan of camper ontstaan.

Dat voorkomt gesjouw met een afvaltank door de caravan. Indien het toilet een eigen spoelwatertank heeft, plaatst u een opvangbak van voldoende grootte onder de aftapbuis om het achtergebleven water in de spoelwatertank op te vangen en verwijdert u de aftapplug. Op de eerste pagina van deze handleiding vindt u illustraties van het toilet, thetford c250 cassette toilet manual het aan te bevelen Thetford toiletvloeistoffen en Thetford Aqua Soft Toiletpapier te gebruiken.

Indicator spoelwaterniveau uitsluitend bij modellen met een eigen spoelwatertank : Wanneer deze indicator oplicht, waarbij de verschillende onderdelen met letters zijn aangeduid. Om optimale werking van uw Thetford toilet te garanderen, dient u de spoelwatertank bij te vullen.

Beoordeling

Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider. Controleer in dit geval of de hendel van de afsluitschuif in de juiste gesloten stand staat.

Thetford Pour out spout schenktuit. Dit kan schade toebrengen aan de binnenwand van de tank.

Thetford SC Waterfill door deur wit. Na het legen van de afvaltank blijft er ongeveer 1,5 liter afval achter in de tank! Fr weitere information: www. Draai de schenktuit omhoog en verwijder de dop van de tuit. Afhankelijk van de mate en wijze van onderhoud, vermindert de werking van deze ring geleidelijk en dient de afdichting uiteindelijk te worden vervangen.

SOG gemonteerd is. Dit betekent dat het toilet nog maar twee tot drie keer kan worden gebruikt. Toiletvloeistoffen Voor een optimaal functionerend toilet heeft u toiletvloeistoffen nodig. Laat wat water in de pot lopen door even op de spoelknop te drukken of open de afsluitschuif door de hendel tegen de klok in te draaien.

Om aanspraak te maken op deze garantie, dient de gebruiker het product over te dragen aan een door Thetford erkend servicecentrum.

  • Draai de schenktuit omhoog en verwijder de dop van de tuit.
  • Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.
  • De pot gaat gaat niet alleen glimmen, maar wordt ook zeer glad.
  • Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Thetford Measuring cup thetford c250 cassette toilet manual groen? Andere vloeistoffen kunnen het mechanisme of de rubberen afdichtingen aantasten. Schuif bier aanbieding jumbo veendam afdekkap iets omhoog en verwijder deze.

Verzeker u ervan dat de centrale afvaltank nog genoeg capaciteit heeft ongeveer 18Lvoordat u het Afval-afpompstysteem activeert. Controleer regelmatig het niveau van de afvaltank van het voertuig.

De bril en het deksel zijn gemakkelijk te verwijderen.

Sanitair kopen

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! SOG Actief koolstoffilter. Toiletvloeistoffen Voor een optimaal functionerend toilet heeft u toiletvloeistoffen nodig. Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken.

Dat voorkomt slijtage aan onderdelen of zelfs defecten aan uw kostbare sanitair. De Porta Potti van Thetford is het bekendste en meeste verkochte merk van mobiele toiletten ter wereld. De azijn breekt de vaste massa af, het zeepsop voorkomt stank.

 Ontdek ook...