Thermostaatkraan geeft alleen koud water

10.03.2021
Auteur: Justice

Post by Lenneke van Poelgeest » Mon Jul 06, pm. Zoek Uitgebreid Probleem moet dus ergens anders liggen

Nieuwe thermostaat kraan geeft lauw water. Beste Boudewijn, Dank je wel voor je reactie. Ze zorgen ervoor dat eventueel achtergebleven vuil van de montagewerkzaamheden niet in de thermostaat kan komen.

Nieuwe thermostaatkraan word niet heet. Vorig product.

Re: Koud douchen en thermostaatkraan geeft alleen koud water Post by Lenneke van Poelgeest Mon Jul 06, pm Ik heb de beveiliging uit de thermostaatkraan laten halen? Daar doet hij het wel. Zeilboot huren loosdrecht mogelijk de warm en koude leidingen verwisselen. Haal nu de rubberen ringen en zeefjes los. Ze zijn er dus wel, thermostaatkranen die tot helemaal koud water gaan.

  • Nieuwe Thermostaatkraan Stotend water. Dan kan het maar net gebeuren dat de kraan veel te warm water geeft, of juist te koud.
  • Groet, Rob. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Je moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Zijn de oude aansluitingen van de wastafel niet omgedraaid. Re: Koud douchen en thermostaatkraan Post by RunningRob - Sportrusten » Sun Nov 11, pm Gorki wrote: nieuwe ketels hebben vaak een mogelijkheid om de maximale douchetijd in te stellen. Echt fraai is dat niet, maar het is een oplossing. Het meest voor de hand liggend is toch dat de warm en koudwaterleiding verkeerd om zit.

Dus toch maar een emmer koud water naast de douche

Om te testen heb ik de kraan even verwisselt met de douchekraan. De gaatjes in de douchekop gaan weer open en een prettige, Rob. Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. We'll see. Groet, regelmatige douchestraal is het gevolg.

Nieuwe kranen

Heb je dan een muurplaat in de muur gemaakt, of anders gemaakt. Stop hem in een emmer met water en azijn. Boudewijn Specialist Verwarming. We'll see.

Beste Boudewijn, Dank je wel voor je reactie. Want dan heb je ook tegels geplaatst lijkt me. Zit er niet een knopje op de thermostaatkraan om verder dan de aanslag te kunnen draaien.

Bovenaan Onderaan. Stap 2: Wijkt de gemeten temperatuur af.

Account Options

Er bestaan voor deze situaties gewoon omgekeerde kranen. Ja op zijn kop al geprobeerd. Graag jullie reactie.

Zijn de oude aansluitingen van de wastafel niet omgedraaid. Ga ik eens even naar op zoek Kalk tast namelijk het mechanisme van een kraan aan. Klopt dat. JavaScript is disabled. Nu thermostaatkraan geeft alleen koud water hij alleen of heel heet of koud water. Over omwisselen moet ik even nadenken. Eigenlijk een best comfortabele temperatuur om "koud" mee te douchen. Ik douche nu 1 jaar 's ochtends 3 min koud met een thermostaatkraan.

Geen warm water? Ontkalken!

Dus badkraan zelf lijkt goed te zijn. Gaat het om de douchekraan waar geen warm water uit komt? Neem contact op met een loodgieter of met de woningbouwvereniging.

Vanwege de corona-maatregelen hebben we momenteel in onze fysieke winkels tijdelijk geen koopavond. Nieuwe thermostaat werkt niet goed.

Zoek Uitgebreid Boudewijn Specialist Verwarming.

 Ontdek ook...