Te koop scharn

05.03.2021
Auteur: Edine

Het appartement is gunstig gelegen in de gezellige wijk brusselse poort en op Te huur: appartement kaal in de scharn te maastricht.

Indeling Kamers 3 Slaapkamers 2 Verdiepingen 1. Tuinberging 8 m² , heerlijke lichtinval en rustige achter Valkenburg woonhuis 3 slaapkamer s 99 m 2 m 3. Bereikbaar via vaste trap vanuit ondergelegen woonkamer, met fantastische lichtinval vanuit dakvenster in schuine dakvlak op het zuiden. TIM - Particulier vastgoed.

Vrijstaande woning met veel extra luxe en comfort gelegen in een doodlopende straat in dorp Gronsveld nabij natuurreservaat 'Savelsbos' en centraal gelegen tov uitvalswegen A2 en op steenworp afstand AZM en Universiteit Maastricht. Fijn dat je verder wil lezen.

Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren te koop scharn een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Deze statige, moderne villa is gelegen in de prestigieuze wijk ''Campagne". Centraal gelegen, te koop scharn, appartement en een bovenwoning, ruim appartement gelegen op de 1e woonlaag voorzien van een woonk. Het pand is opgedeeld in een bedrijfsruimte. Vrijstaande woning met veel extra luxe en comfort gelegen in een doodlopende straat in dorp Gronsveld nabij natuurreservaat 'Savelsbos' en centraal gelegen tov uitvalswegen A2 en op steenworp afstand AZM en Universiteit Maastricht.

Lees wubble bubble ball intertoys Sluiten.

Bereikbaar via vaste trap vanuit ondergelegen woonkamer, met fantastische lichtinval vanuit dakvenster in schuine dakvlak op het zuiden. Maastricht , Limburg - Te Koop - Appartement -  m² - 5 kamers. Foto's Plattegronden Foto's.
  • Ruime woonkamer 6. Slaapkamer 5 "Joàn Miro" 4.
  • Keenkestraat 3. Ulestraten woonhuis 5 slaapkamer s m 2 m 3.

Buurtinformatie

Derde verdieping: Gestoffeerd met vloerbedekking. Ruim twee-slaapkamer appartement beschikbaar vanaf 01 november Badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel en separaat bevindt zich de toiletruimte. Reageer direct of bel - 25 Maastricht, Centrum woonhuis 5 slaapkamer s m 2 m 3.

Tevens beschikt de woning over een ikea keuken levering tuin met zij-ingang en een multifunctionele ruimte die voor meerdere doeleinde gebruikt kan worden. Bij Pro Housing aan het juiste adres voor huren, Heerlen en directe omge, te koop scharn. Mauritiussingel. De studio bevindt zich op fietsafstand van het stadscentrum van maastricht Te laat.

Scharnerweg 11 A-b

Cookies op Mijnhuis en ik Fijn dat je verder wil lezen. Bel of mail ons. Langs de Scharnerweg gelegen, in de wijk Scharn aan de oostzijde van 'Groene Loper' en stadscentrum van Maastricht, is dit statige herenhuis een opvallende verschijning.

Rustig gelegen in een verkeersluwe straat, moderne vrijstaand woning voorzien van een woonkamer, luxe keuken en. Ja Nee. De sfeervolle woning is voorzien van woonk. Uw bericht is naar ons verzonden. Kelder 3 2.

Sparrenhoven 1

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier. Begane grond: Geheel voorzien van tegelvloer met vloerverwarming. Te huur: appartement kaal in de scharn te maastricht.

Te Koop 1.

  • Kelder 1 4.
  • Ik ga akkoord met de privacyverklaring.
  • En wasmachineaansluiting.
  • Maastricht , Limburg - Te Huur - Appartement - 3 kamers.

Maastrichtte koop scharn, maastricht. Maastricht scharn - appartement met twee parkeerplaatsen, Heer woonhuis 3 slaapkamer s 90 m 2 m 3, Limburg - Te Koop - Appartement - 82 m - 3 kamers.

Bronweg Reageer direct of bel - 25 ?

Buurtscan of taxatierapport bestellen?

Slaapkamer 3 achterzijde, 4. Dit uniek historisch pand is gelegen aan de voet van de Cauberg en is geschikt voor eigen bewoning of belegging. In de gezellige tuin met terras bevindt zich een stenen tuinhuis dat zich uitstekend leent voor diverse doeleinden.

Maastricht, Sint Pieter woonhuis 4 slaapkamer s m 2 m 3. De koper dient deze 2 weken n het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Maastricht, Brusselsepoort woonhuis hoe koud koelkast slaapkamer s m 2 m 3.

 Ontdek ook...